Dodaj do ulubionych

Sklepy meblowe w Brukseli

IP: *.247.81.adsl.skynet.be 30.07.05, 18:54
Od miesiąca szukam wąskiej szafki na buty. Może ktoś podpowie gdzie coś
takiego można znaleźć. Ikea odpada, takiej jak chcę tam nie mają.
Obserwuj wątek
    • Gość: . Wąskiej czy plłytkiej ? IP: *.242.81.adsl.skynet.be 30.07.05, 20:10
    • Gość: Doki Re: Sklepy meblowe w Brukseli IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 30.07.05, 20:31
      Moj ulubiony sklep meblowy (tzn pasuje mi i stylem, i jakoscia) to Depot Design.
      www.depotdesign.be/
      Ale moze jest inne rozwiazanie. Mam namiary na znajomego stolarza, ktory Ci taka
      szafke zrobi wedle zyczenia i na miare. Nie jest tani, to fakt, ale robi ladne
      rzeczy.
      • Gość: stuzia Re: Sklepy meblowe w Brukseli IP: *.cec.eu.int 03.08.05, 17:00
        No tak, szafka na buty to marzenie scietej glowy. W calej BXL widzialam tylko 3
        i to wszystkie w IKEI. Czy mozesz mi dac znac na gazetowego maila i podac
        ewentualny namiar na tego stolarza? Czy dogadam sie z nim po angielsku?
        Dzieki!
        • Gość: Doki Re: Sklepy meblowe w Brukseli IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 06.08.05, 07:41
          Gość portalu: stuzia napisał(a):

> No tak, szafka na buty to marzenie scietej glowy. W calej BXL widzialam tylko 3
          > i to wszystkie w IKEI. Czy mozesz mi dac znac na gazetowego maila i podac
          > ewentualny namiar na tego stolarza? Czy dogadam sie z nim po angielsku?
          > Dzieki!

Az tak dokladnie nie sledze tego forum, wiec nie zgadne jakiego gazetowego maila
          masz na mysli.
    • Gość: Do Andrzeja Re: Sklepy meblowe w Brukseli IP: 32.106.94.* 30.07.05, 20:49
      Brico Center
      lub
      u Arabow - rue de Brabant - (otwarte w niedzele)
      lub
      Vastiau-Godeau - Rhode-St-Genèse (otwarte w niedzele pop.) 45.000 m2 meblow
      1 Chaussée de Halle - 1650 Alsemberg (Beersel)
      Jutro jeszcze "soldes"
      www.vastiaugodeau.com
      • Gość: Vastiau Godeau Re: Sklepy meblowe w Brukseli IP: 32.106.94.* 30.07.05, 20:53

www.expatriate-online.com/BusDirectory/results.cfm?main_class=7&sub_class=104
        • Gość: miki Re: Sklepy meblowe w Brukseli IP: *.cec.eu.int 01.08.05, 15:24
          Niestety: "Site administratively down" :-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka