Gość: Andrzej IP: *.247.81.adsl.skynet.be 30.07.05, 18:54 Od miesiąca szukam wąskiej szafki na buty. Może ktoś podpowie gdzie coś takiego można znaleźć. Ikea odpada, takiej jak chcę tam nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Doki Re: Sklepy meblowe w Brukseli IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 30.07.05, 20:31 Moj ulubiony sklep meblowy (tzn pasuje mi i stylem, i jakoscia) to Depot Design. www.depotdesign.be/ Ale moze jest inne rozwiazanie. Mam namiary na znajomego stolarza, ktory Ci taka szafke zrobi wedle zyczenia i na miare. Nie jest tani, to fakt, ale robi ladne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stuzia Re: Sklepy meblowe w Brukseli IP: *.cec.eu.int 03.08.05, 17:00 No tak, szafka na buty to marzenie scietej glowy. W calej BXL widzialam tylko 3 i to wszystkie w IKEI. Czy mozesz mi dac znac na gazetowego maila i podac ewentualny namiar na tego stolarza? Czy dogadam sie z nim po angielsku? Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki Re: Sklepy meblowe w Brukseli IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 06.08.05, 07:41 Gość portalu: stuzia napisał(a): > No tak, szafka na buty to marzenie scietej glowy. W calej BXL widzialam tylko 3 > i to wszystkie w IKEI. Czy mozesz mi dac znac na gazetowego maila i podac > ewentualny namiar na tego stolarza? Czy dogadam sie z nim po angielsku? > Dzieki! Az tak dokladnie nie sledze tego forum, wiec nie zgadne jakiego gazetowego maila masz na mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Andrzeja Re: Sklepy meblowe w Brukseli IP: 32.106.94.* 30.07.05, 20:49 Brico Center lub u Arabow - rue de Brabant - (otwarte w niedzele) lub Vastiau-Godeau - Rhode-St-Genèse (otwarte w niedzele pop.) 45.000 m2 meblow 1 Chaussée de Halle - 1650 Alsemberg (Beersel) Jutro jeszcze "soldes" www.vastiaugodeau.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vastiau Godeau Re: Sklepy meblowe w Brukseli IP: 32.106.94.* 30.07.05, 20:53 www.expatriate-online.com/BusDirectory/results.cfm?main_class=7&sub_class=104 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Sklepy meblowe w Brukseli IP: *.cec.eu.int 01.08.05, 15:24 Niestety: "Site administratively down" :-( Odpowiedz Link Zgłoś