tomi_22 11.08.05, 09:39 Z innej beczki. Pytanie do tych z BXL. Slyszalem w TV ze jakies fantastyczne zamiki sie buduja na pisaku w Belgii. Wiecie jaka to miejscowosc??? Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: IP 32 Re: Zamki na piasku IP: 32.106.94.* 11.08.05, 09:46 Blankenberge www.blankenberge.be/en/toerisme/ Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 Re: Zamki na piasku 11.08.05, 09:48 I co z tego? Chcialas mi dopiec, czy tylko pokazac standard rozumienia przez ciebie zdania pytajacego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP 32 Re: Zamki na piasku IP: 32.106.94.* 11.08.05, 09:50 www.b-rail.be/php/bexcursions/index.php?lang=F&task=view§ionid=4&bexcode=664 Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 Do IP i kogos kto wie 11.08.05, 09:55 Byles??? Jak oni to robia ze to sie nie rozmywa??? Robi wrazenie? Odpowiedz Link Zgłoś
logoo Re: Zamki na piasku 11.08.05, 12:22 Tomi, ela111 odpowiedziala Ci tym razem zgodnie z ortodoksyjna logika, o ktora niegdys wraz z Sofi postulowales w tak "dobrym" stylu. Jak z kogos szydzisz i sie naigrywasz to przynajmniej pozniej sie nie dziw. _____________ logoo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: Zamki na piasku IP: *.217.134.144.coditel.net 11.08.05, 12:59 A ty logo cos tam jestes smieszny. Nudzisz mnie takimi odzywkami, wymysl cos. Odpowiedz Link Zgłoś
sil.bi Re: Zamki na piasku 11.08.05, 13:12 Tomi, nudny to Ty jesteś. Ja rozumiem, że ciężko tak samemu cały dzień w domu siedzieć, ale jeśli jesteś złośliwy, to nie spodziewaj się, że potem wszyscy będą Ci pomagać.Jeśli wjeżdżasz na EPSów mimo że sam masz z nimi wiele wspólnego i mimo że ponoć nie lubisz generalizować, nie dziw się, że przestajesz być wiarygodny, a ludzie po prostu Cię tu nie lubią. Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 do sil.bi 11.08.05, 13:16 1. kto ci powiedzial ze siedze w domu; 2. przeciez bylo juz pisane ze od 9-17 jestem w pracy, w pewnej instytucji EU 3. kto mnie nie lubi, ten mnie nie lubi, mamy demokracje i wolnosc "wyznania". W tajemnicy ci powiem ze wiekszosc moich forumowych wrogow, stala sie obecnie moimi znajomymi via email. Skoro nie popierasz tego typu postow, to po co odpisujesz. Wasnie z tych co mnie nie lubia, ty ZAWSZE masz 3 drosze do dodania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poziomica Brawo sil.bi IP: *.cec.eu.int 11.08.05, 13:20 Ciesze sie, ze sil.bi i logoo zabrali, skadinad z reszta sluszny, glos w sprawie Tomiego i jego generalnie niskiego poziomu, ktory jak widzimy po kolejnych postach spada z kazdym dniem. Wreszcie tez wszyscy dowiedzieli sie, ze Tomiego instytucja UE to dom; w sumie dla kazdego obywatela UE dom to swego rodzaju instytucja. Zatem owocnej pracy i wymslaj oryginalniejsze rzeczy, bo nas nudzisz. Sil.bi, logoo jeszcze raz gratuluje i tepmy glupote na tym forum jak i na innych! Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 A pozomica... 11.08.05, 13:24 Topi sie we wlasnym szambie... Gdzie, dziecko, wytrzasnelas takie info??? Musze ci powiedziec, ze jestes MOCNO nie na czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poziomica Re: A pozomica... IP: *.cec.eu.int 11.08.05, 13:31 co nie podoba sie Tobie tepienie glupoty i idiotycnzych watkow, co sie tak burzysz? Skoro info sil.bi jest nieaktualne to po co sie tak zacietrzewiasz, niestety w kazdej plotce jest czesc prawdy. Obserwujac Twoje wypowiedzi w wielu miejscach mijajace sie z prawda tracisz swoja wiarygodnosc, dlatego ludzie wola wierzyc plotka niz Tobie. Masz na co zasluzyles, skoro juz wylazles ze swego szamba i zaprezentowales sie w ten sposob Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 Re: A pozomica... 11.08.05, 13:38 uuu powialo groza. Mowia o mnie? Kurde, az taki popularny jestem??? Dziekuje bardzo. O tobie nie mowia... szkoda co nie? Powiedziec za wiele nie moga = nikt mnie nie zna hahahahahahahahahaha. Czy sie burze? Nic bardziej mylnego! Zreszta nie wqzne jest to co robilem/robie/bede robil. Swoje wiem i ty tez wiem ze mam dobre info. Od kogo i jak je zdobylem? JESTEM HAKEREM. Wlamuje sie do instytucji i kradne info z nich. Uwazaj, powietrza ci niedlugo zabraknie. Odpowiedz Link Zgłoś
logoo Re: Brawo sil.bi 11.08.05, 13:29 Ja nie tepie glupoty ani niczego innego, bo kim ja jestem, aby pouczac lub strofowac innych? Ja tylko z trudem akceptuje demonstracyjne wywyzszanie sie i dawanie tego odczuc innym ludziom. Brak wstrzemiezliwosci swiadczy o braku klasy. _____________ logoo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adm tak sobie pore lunchu psuc IP: *.cec.eu.int 11.08.05, 13:34 fe, nieladnie, i niepotrzebnie....... pardon, obiadu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 Re: Brawo sil.bi 11.08.05, 13:39 Kolego, wolnego, ja nigdy i nigdzie sie nie wywyzszalem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pionek Re: Brawo sil.bi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 14:11 No to jeśli tak sądzisz to chyba nie masz poczucia realizmu Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 Re: Brawo sil.bi 11.08.05, 14:20 Pewnie, ze nie. Wiesz, zyje w najbogatszym kraju EU, a co za tym idzie jestem w "lepszym" swiecie. Sorry. Dzis wieczorem kapiel w szampanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pionek Re: Brawo sil.bi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 14:26 Dobra tomi, widzę że "poważna" dyskusja donikąd nie prowadzi. A ten szampan to rocznikowany czy zwykły? Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 Re: Brawo sil.bi 11.08.05, 14:31 Nawet nie szamapan tylko wino musujace - ruskoje igristoje. Dzis na lotnisku odbieram przesylke, prosta z Rosji. Taki mam kaprys... Przepraszam, twoje wypowiedzi nazywasz "powaznymi"??? Znasz pojecie tego slowa??? Odpowiedz Link Zgłoś
pio.nek Re: Brawo sil.bi 11.08.05, 14:36 Zgubiłem się. Co było niepowaznego w mojej wypowiedzi? tomi_22 napisał: > Nawet nie szamapan tylko wino musujace - ruskoje igristoje. Dzis na lotnisku > odbieram przesylke, prosta z Rosji. Taki mam kaprys... > > Przepraszam, twoje wypowiedzi nazywasz "powaznymi"??? Znasz pojecie tego > slowa??? Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 Re: Brawo sil.bi 11.08.05, 14:38 Odnosisz sie do nieistniejacego czegos, do czegos przez ciebie samego wymyslonego. A to zle, to pachnie choroba, np schizofrenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pio.nek Re: Brawo sil.bi 11.08.05, 14:46 Tomi Jedynie stwierdziłem że zawodzi cię poczucie realizmu szczególnie w ocenie swojej własnej osoby. Nie był to atak na ciebie. Natomiast kapiel w szampanie to chyba ty wymyśliłeś nie ja, jak się mylę to rzeczywiście jestem schizoferenikiem. tomi_22 napisał: > Odnosisz sie do nieistniejacego czegos, do czegos przez ciebie samego > wymyslonego. A to zle, to pachnie choroba, np schizofrenia. Odpowiedz Link Zgłoś
essere1 Znowu wesolo:) 11.08.05, 15:59 Nie bardzo mam czas sie wlaczyc, bo walcze z czasem (jutro ostatni dzien pracy)):):):):):):)::)):):), ale widze, ze forumowy wrestling przezywa boom))):) Aha, jakby ktos jeszcze chcial mi dogryzac, to poprosze o rownoczesne poinformowanie na priva, bo chwilowo nie mam czasu na trzymanie reki na pulsie););););););););;));) Pozdrawiam serdecznie;););) essere Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adm Re: Znowu wesolo:) IP: *.cec.eu.int 11.08.05, 16:23 ja bede trzymac reke ...na pulsie i w razie czego dam ci znac komu trzeb dac w morde (to taka usluga zawarata w pakiecie relokacja ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
essere1 Re: Znowu wesolo:) 11.08.05, 17:12 Gość portalu: adm napisał(a): > ja bede trzymac reke ...na pulsie i w razie czego dam ci znac komu trzeb dac w > morde Etam od razu tak ostro, od tego jest cosa nostra ;-) Ja jestem pokojowym forumowiczem, no prawie;-) Odpowiedz Link Zgłoś