Dodaj do ulubionych

Zamki na piasku

11.08.05, 09:39
Z innej beczki. Pytanie do tych z BXL. Slyszalem w TV ze jakies fantastyczne
zamiki sie buduja na pisaku w Belgii. Wiecie jaka to miejscowosc???

Dzieki.
Obserwuj wątek
    • ella111 Re: Zamki na piasku 11.08.05, 09:41
      wiemy
      • Gość: IP 32 Re: Zamki na piasku IP: 32.106.94.* 11.08.05, 09:46
        Blankenberge

www.blankenberge.be/en/toerisme/
      • tomi_22 Re: Zamki na piasku 11.08.05, 09:48
        I co z tego? Chcialas mi dopiec, czy tylko pokazac standard rozumienia przez
        ciebie zdania pytajacego?
        • Gość: IP 32 Re: Zamki na piasku IP: 32.106.94.* 11.08.05, 09:50
          www.b-rail.be/php/bexcursions/index.php?lang=F&task=view§ionid=4&bexcode=664
          • Gość: IP 32 Re: Zamki na piasku IP: 32.106.94.* 11.08.05, 09:52
            www.sculpta.be/
            • tomi_22 Do IP i kogos kto wie 11.08.05, 09:55
              Byles??? Jak oni to robia ze to sie nie rozmywa??? Robi wrazenie?
        • logoo Re: Zamki na piasku 11.08.05, 12:22
          Tomi, ela111 odpowiedziala Ci tym razem zgodnie z ortodoksyjna logika, o ktora
          niegdys wraz z Sofi postulowales w tak "dobrym" stylu. Jak z kogos szydzisz i
          sie naigrywasz to przynajmniej pozniej sie nie dziw.

• Gość: tomi Re: Zamki na piasku IP: *.217.134.144.coditel.net 11.08.05, 12:59
            A ty logo cos tam jestes smieszny. Nudzisz mnie takimi odzywkami, wymysl cos.
            • sil.bi Re: Zamki na piasku 11.08.05, 13:12
              Tomi, nudny to Ty jesteś. Ja rozumiem, że ciężko tak samemu cały dzień w domu
              siedzieć, ale jeśli jesteś złośliwy, to nie spodziewaj się, że potem wszyscy
              będą Ci pomagać.Jeśli wjeżdżasz na EPSów mimo że sam masz z nimi wiele
              wspólnego i mimo że ponoć nie lubisz generalizować, nie dziw się, że
              przestajesz być wiarygodny, a ludzie po prostu Cię tu nie lubią.
              • tomi_22 do sil.bi 11.08.05, 13:16
                1. kto ci powiedzial ze siedze w domu;
                2. przeciez bylo juz pisane ze od 9-17 jestem w pracy, w pewnej instytucji EU
                3. kto mnie nie lubi, ten mnie nie lubi, mamy demokracje i wolnosc "wyznania".
                W tajemnicy ci powiem ze wiekszosc moich forumowych wrogow, stala sie obecnie
                moimi znajomymi via email.

Skoro nie popierasz tego typu postow, to po co odpisujesz. Wasnie z tych co
                mnie nie lubia, ty ZAWSZE masz 3 drosze do dodania.
                • Gość: Poziomica Brawo sil.bi IP: *.cec.eu.int 11.08.05, 13:20
                  Ciesze sie, ze sil.bi i logoo zabrali, skadinad z reszta sluszny, glos w
                  sprawie Tomiego i jego generalnie niskiego poziomu, ktory jak widzimy po
                  kolejnych postach spada z kazdym dniem. Wreszcie tez wszyscy dowiedzieli sie,
                  ze Tomiego instytucja UE to dom; w sumie dla kazdego obywatela UE dom to swego
                  rodzaju instytucja. Zatem owocnej pracy i wymslaj oryginalniejsze rzeczy, bo
                  nas nudzisz.
                  Sil.bi, logoo jeszcze raz gratuluje i tepmy glupote na tym forum jak i na
                  innych!
                  • tomi_22 A pozomica... 11.08.05, 13:24
                    Topi sie we wlasnym szambie...

Gdzie, dziecko, wytrzasnelas takie info??? Musze ci powiedziec, ze jestes MOCNO
                    nie na czasie.
                    • Gość: Poziomica Re: A pozomica... IP: *.cec.eu.int 11.08.05, 13:31
                      co nie podoba sie Tobie tepienie glupoty i idiotycnzych watkow, co sie tak
                      burzysz? Skoro info sil.bi jest nieaktualne to po co sie tak zacietrzewiasz,
                      niestety w kazdej plotce jest czesc prawdy. Obserwujac Twoje wypowiedzi w wielu
                      miejscach mijajace sie z prawda tracisz swoja wiarygodnosc, dlatego ludzie wola
                      wierzyc plotka niz Tobie. Masz na co zasluzyles, skoro juz wylazles ze swego
                      szamba i zaprezentowales sie w ten sposob
                      • tomi_22 Re: A pozomica... 11.08.05, 13:38
                        uuu powialo groza. Mowia o mnie? Kurde, az taki popularny jestem??? Dziekuje
                        bardzo. O tobie nie mowia... szkoda co nie?

Powiedziec za wiele nie moga = nikt mnie nie zna hahahahahahahahahaha.

Czy sie burze? Nic bardziej mylnego! Zreszta nie wqzne jest to co
                        robilem/robie/bede robil. Swoje wiem i ty tez wiem ze mam dobre info. Od kogo i
                        jak je zdobylem? JESTEM HAKEREM. Wlamuje sie do instytucji i kradne info z nich.

Uwazaj, powietrza ci niedlugo zabraknie.
                  • logoo Re: Brawo sil.bi 11.08.05, 13:29
                    Ja nie tepie glupoty ani niczego innego, bo kim ja jestem, aby pouczac lub
                    strofowac innych? Ja tylko z trudem akceptuje demonstracyjne wywyzszanie sie i
                    dawanie tego odczuc innym ludziom. Brak wstrzemiezliwosci swiadczy o braku
                    klasy.
                    • Gość: adm tak sobie pore lunchu psuc IP: *.cec.eu.int 11.08.05, 13:34
                      fe, nieladnie, i niepotrzebnie.......

pardon, obiadu;-)
                    • tomi_22 Re: Brawo sil.bi 11.08.05, 13:39
                      Kolego, wolnego, ja nigdy i nigdzie sie nie wywyzszalem!
                      • Gość: pionek Re: Brawo sil.bi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 14:11
                        No to jeśli tak sądzisz to chyba nie masz poczucia realizmu
                        • tomi_22 Re: Brawo sil.bi 11.08.05, 14:20
                          Pewnie, ze nie. Wiesz, zyje w najbogatszym kraju EU, a co za tym idzie jestem
                          w "lepszym" swiecie. Sorry. Dzis wieczorem kapiel w szampanie.
                          • Gość: pionek Re: Brawo sil.bi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 14:26
                            Dobra tomi, widzę że "poważna" dyskusja donikąd nie prowadzi.
                            A ten szampan to rocznikowany czy zwykły?
                            • tomi_22 Re: Brawo sil.bi 11.08.05, 14:31
                              Nawet nie szamapan tylko wino musujace - ruskoje igristoje. Dzis na lotnisku
                              odbieram przesylke, prosta z Rosji. Taki mam kaprys...

Przepraszam, twoje wypowiedzi nazywasz "powaznymi"??? Znasz pojecie tego
                              slowa???
                              • pio.nek Re: Brawo sil.bi 11.08.05, 14:36
                                Zgubiłem się. Co było niepowaznego w mojej wypowiedzi?

tomi_22 napisał:

> Nawet nie szamapan tylko wino musujace - ruskoje igristoje. Dzis na lotnisku
                                > odbieram przesylke, prosta z Rosji. Taki mam kaprys...
                                >
                                > Przepraszam, twoje wypowiedzi nazywasz "powaznymi"??? Znasz pojecie tego
                                > slowa???
                                • tomi_22 Re: Brawo sil.bi 11.08.05, 14:38
                                  Odnosisz sie do nieistniejacego czegos, do czegos przez ciebie samego
                                  wymyslonego. A to zle, to pachnie choroba, np schizofrenia.
                                  • pio.nek Re: Brawo sil.bi 11.08.05, 14:46
                                    Tomi

Jedynie stwierdziłem że zawodzi cię poczucie realizmu szczególnie w ocenie
                                    swojej własnej osoby. Nie był to atak na ciebie.

Natomiast kapiel w szampanie to chyba ty wymyśliłeś nie ja, jak się mylę to
                                    rzeczywiście jestem schizoferenikiem.

tomi_22 napisał:

> Odnosisz sie do nieistniejacego czegos, do czegos przez ciebie samego
                                    > wymyslonego. A to zle, to pachnie choroba, np schizofrenia.
                                    • essere1 Znowu wesolo:) 11.08.05, 15:59
                                      Nie bardzo mam czas sie wlaczyc, bo walcze z czasem (jutro ostatni dzien
                                      pracy)):):):):):):)::)):):), ale widze, ze forumowy wrestling przezywa boom))):)
                                      Aha, jakby ktos jeszcze chcial mi dogryzac, to poprosze o rownoczesne
                                      poinformowanie na priva, bo chwilowo nie mam czasu na trzymanie reki na
                                      pulsie););););););););;));)

Pozdrawiam serdecznie;););)

essere
                                      • Gość: adm Re: Znowu wesolo:) IP: *.cec.eu.int 11.08.05, 16:23
                                        ja bede trzymac reke ...na pulsie i w razie czego dam ci znac komu trzeb dac w
                                        morde
                                        (to taka usluga zawarata w pakiecie relokacja ;-)))
                                        • essere1 Re: Znowu wesolo:) 11.08.05, 17:12
                                          Gość portalu: adm napisał(a):

> ja bede trzymac reke ...na pulsie i w razie czego dam ci znac komu trzeb dac
                                          w
                                          > morde

Etam od razu tak ostro, od tego jest cosa nostra ;-)
                                          Ja jestem pokojowym forumowiczem, no prawie;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka