Dodaj do ulubionych

ten tomi to prawdziwy czubek

IP: *.cec.eu.int 01.09.05, 17:43
tak sobie czytam i piszesz duzo i takie zalosne bzdety.......

i nie rozumiem jak ci odpisuja i traktuja cie spokojnie czlowieczku
Obserwuj wątek
    • Gość: paw_dady prawdziwa cnota krytyk sie nie boi IP: *.152-201-80.adsl.skynet.be 01.09.05, 20:44
      ale tego pewnie epsie jeden nie slyszales bo masz super wyksztalcenie...
    • Gość: t.znowu dokazuje Re: ten tomi to prawdziwy czubek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 10:34
      Tomi zamiast wyzywac kogos od onanistow moze bys tak przytoczyl pare argumentow
      medycznych na swoja obrone? Znasz sie na diabetologii to psychiatria tez nie
      powinna byc ci obca.
      • tomi_22 Re: ten tomi to prawdziwy czubek 02.09.05, 10:38
        Ciebie wyraznie "cos" boli. To nie moja sprawa co, ale tu widac fachowiec jest
        potrzebny.

Ja napisalem to co mi powiedziano w temacie, nie kazdy musi sie z tym zgodzic.

Mam pytanie? Po co prowokujesz mnie? Co chcesz uslyszec? Jakies wyzwiska,
        obelgi? Juz sie pytalem - podnieca cie to? Mnie nie, a nie mam ochoty
        uczestniczyc w twoich "chorych" zabawach.

Moze bys jakis ciekawy watek zaczal... moze jakies pytnie zadal... Ja nie mam
        zamiaru o glupotach pisac. Wiec przestan zawracac 4 litery i popracuj troche.
        • Gość: boli? Re: ten tomi to prawdziwy czubek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 10:47
          Trafila kosa na kamien "koles". Musisz wiedziec, ze nawet na forum sa pewne
          granice-nie mozna sobie bezkarnie uzywac. Bedziesz szanowal innych i
          przestrzegal pewnych zasad to nikt nie bedzie wyzywal cie od czubkow. Jezeli
          nie podzielasz gloszonych tutaj co niektorych pogladow to nie znaczy, ze masz
          sie zachowywac jak maly gowniarz. To forum powinno zobowiazywac do
          przestrzegania pewnych kanonow kultury. Rozumiesz teraz o co tu chodzi?
          • tomi_22 glupis... 02.09.05, 10:55
            Oj bardzo bardzo. Sluchaj, z tonu wypowiedzi ( a takze i z sensu) wynika ze to
            ty krzyczysz jak bys sie poparzyl wrzatkiem - nie ja. Naprawde. Mozesz mnie
            wyzywac ile chcesz i jak chesz - zreszta nie tylko ty. Ja naprawde mam to w
            glebokim powazaniu. Myslisz, ze teraz sie czerwienie i ze jest mi glupio czy
            co??? Chyba zes zwariowal. Nie tacy kozacy byli tu na forum przed toba, byli o
            wiele lepsi. Tak wiec pisz sobie maly czlowieczku co ci tam mozgownica wymysli,
            pisz. Dla mnie jestes cienki bolek i tyle.
            • Gość: ... Re: glupis... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 11:14
              Czasem sie jednak czerwienisz, bo spuszczasz z tonu. Pewnie jest jakas sila,
              ktora cie czasem powstrzymuje ... na jakis czas, potem znowu to samo. Nawet nie
              potrafisz na poziomie odpowiedziec tylko same obrazy rzucasz. Czy zauwazyles
              zeby inni uzywali sobie tak jak ty?Moze ty po prostu nie pasujesz do tego forum?
              Kim ty jestes? Skad ten upor zeby trwac tutaj?
              • tomi_22 Re: glupis... 02.09.05, 11:17
                Nadal nic nie rozumiesz... i nie odrobiles pracy domowej.

Jestem... WIDMEM. (kims o kim ciagle myslisz... daj odpoczac swojej wyobrazni)

PS
                Robie to co robilem, rozwize Mleko...
                • Gość: usmiechamy sie Pewnie rozwozisz bo w dzien chowasz url mleczarni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 11:25
                  Ja juz zrozumialem. Ty niestety nigdy nie zrozumiesz. Jestes widmem ale z
                  malego panstwa Luxembourg - to znaczy, ze skoro zrobiles z siebie czubka to na
                  zawsze bedziesz musial tym widmem pozostac. Badz soba ;)
                  • Gość: usmialismy sie Re: Pewnie rozwozisz bo w dzien chowasz url mlecz IP: *.cec.eu.int 02.09.05, 11:27
                    Brawo dla tych wszystkich, ktorzy twierdza ze Tomi to czubek, jak dobrze, ze
                    maja racje!
                  • tomi_22 Re: Pewnie rozwozisz bo w dzien chowasz url mlecz 02.09.05, 11:29
                    Super, jestem czubkime a ty super fajnym czlowiekiem. I wszyscy zadowoleni.

Pozdrawiam.

PS
                    Adres IP to ...luxlait.lu
                    • Gość: popieram Re: Pewnie rozwozisz bo w dzien chowasz url mlecz IP: *.cec.eu.int 02.09.05, 11:47
                      Tomiego chyba trzeba raz na jakis czas ostro zjechac, ale i to nie zawsze
                      pomaga. Tomi, chyba widzisz, ze wiekszosc ludzi ma Cie tutaj dosc- czemu po
                      prostu nie wrocisz na swoje nudne forum Luxa, co? Moze tam podokazuj? Bo tu
                      tylko robisz z siebie idiote.
                      • tomi_22 Re: Pewnie rozwozisz bo w dzien chowasz url mlecz 02.09.05, 11:52
                        A czemu nudne??? Duzo bardziej praktyczniejsze niz to... a co wiecej nikt nie
                        plecie glupot, jak np ty teraz.
                        • Gość: popieram Re: Pewnie rozwozisz bo w dzien chowasz url mlecz IP: *.cec.eu.int 02.09.05, 11:53
                          Jesli zatem uwazasz, ze tu pisze sie glupoty i ze forum nie jest praktyczne, to
                          tym bardziej powinienes stad spi... I to szybko.
                          • tomi_22 rany... 02.09.05, 12:02
                            Nie przeklinaj! "... Polskiego w szkloe nie miales/as???", a moze mamusia i
                            tatus nie nauczyli cie ladnego jezyka???

Zrobimy tak: zakladam ze jestes w BXL... o 12.30 (lunch) wyjdz na srodek
                            Schumana, zacznij krzyczec i tupac noga, ze nie chcesz Tomiego na forum... moze
                            cos pomoze to.

I nie stresuj sie tak, bo jakis blad w pracy zrobisz, a zwalanie winy na
                            Tomiego nie pomoze... ;P
                            • Gość: jozek Re: rany... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 13:29
                              czy ty czlowieku naprawde sobie sprawy z tego nie zdajesz jak ty pier....
                              brednie! Uswiadom sobie wkoncu, ze to nie wszyscy inni to debile, glupki,
                              idioci itp, i nie kazdy sie ciebie czepia tylko moze wlasnie ty czepiasz sie
                              wszystkich i wszystkiego. Ot masz na co zaslugujesz.
                              Dziewczyna w innym watku zadala pytanie o to gdzie jest jakies fitness, a nie
                              pytala sie o to czy jej schorowany maz na rencie moze pakowac. To po co
                              pierdzielisz nie na temat? No po co? Nie wiesz gdzie jest fitnes to siedz cicho
                              bo nikogo towje durne komentarze nie smiesz!
                              • tomi_22 Uwaga!!! 02.09.05, 13:39
                                Czy jest na sali lekarz???

Koledze Jozkowi nerwy puszczaja.

Pobiegaj wokolo komputera, moze Ci przejdzie ;P
                                • Gość: popieram popieram Re: Uwaga!!! IP: *.cec.eu.int 02.09.05, 14:24
                                  Popieram "popieram", jozka i wszystkich innych, ktorzy maja dosc Tomiego
                                  nedznych, nikomu niepotrzebnych komentarzy. Jego teksty przypominaja raczej
                                  inna jednostke chorobowa niz cukrzyca - chorobe duszy a nie ciala. Dobrze, ze
                                  wreszcie wspolnie zaczelismy tepic debilstwo na tym forum. W jednosci sila, na
                                  barykady, wyeliminowac Tomiego, tomi na forum lux! itd. itd:-)
                                  • Gość: tomi Zgadzam sie IP: *.217.132.216.coditel.net 02.09.05, 14:34
                                    Zacznij od samego siebie ;P
                                    • Gość: kolega Tomi, zegnamy cie! IP: *.cec.eu.int 02.09.05, 14:45
                                      Rzeczywiscie trzeba byc niezlym debilem, zeby nie zauwazyc, ze jest sie tu
                                      persona non grata. Chyba ze Tomi jest masochista, ktory lubi jak inni go
                                      powyzywaja;). Tak naprawde jest strasznie zalosnym dupkiem i moze po prostu juz
                                      na zadnym forum go nie chca.
                                      • tomi_22 ale tu wesolo dzis :))) 02.09.05, 14:49
                                        A co mi zrobisz jak nie znikne???

Dam ci rande: nie cztaj moich postow, nikt cie nie zmusza, i to raczej TY
                                        wygladasz na masochoste ---> nie musi czyatc, a jednak uparcie czyta.

Skoncz z wyzywaniem mnie. Mnie to nie rusza, a innym moga uszy zwiednac.
                                        • Gość: romi Re: ale tu wesolo dzis :))) IP: *.cec.eu.int 02.09.05, 14:58
                                          wlasnie tak wczoraj napisalem, po przeczytaniu twoich komentarzy o silowni

sluchaj, tak jak sie radzi chorym pokerzystom
                                          nie brnij dalej w gowno, bo tylko pogarszasz sytuacje
                                          moze i jestes madry, moze masz jakies kompleksy nt. volvo ale mi mama zawsze
                                          mowila, ze to glupio smiac sie kilka razy z tego samego dowcipu

wiec wyluzuj i nie obrazaj nikogo tak jak to zrobiles piszac o chorych
                                          • tomi_22 do romi 02.09.05, 15:10
                                            Jestes malo spostrzegawczy. Ja nie ciagne tego tematu juz dluuuugo. Jakies tam
                                            sie wyzywa na mnie, ty zreszta tez, nie mogac zrozumiec ze ja mam to naprawde
                                            gdzies. Szczerze mowiac to mam niezly ubaw - i nie tylko ja, po tym jak widze
                                            jaka to ludzka wyobraznia jest "szeroka". Naprawde.

Teraz temat Volvo. Sorry, bo nie rozumiem. Ja bardzo cenie sobie ta marke
                                            samochodu z kilku powodow. Po pierwsze ze jest solidna, po drugie, ze robi
                                            super bezpieczne samochody, po trzecie, ich linia mi sie bardzo podoba, po
                                            czwarte, ze daje niesamowite znizki dla pracowinkow instytucji. Ewentualne
                                            problemy z Volvo ma inny "gosc" pod innym nickiem, ale nie ja. Tu masz minusa,
                                            za nie uwage, oraz nie przygotowanie sie do dyskusji. Mnie rodzice uczyli, zeby
                                            byc dobrze do odpowiedzi przygotowanym, zeby nie umoczyc. Teraz zapewnie padna
                                            setki uwag pod tytulem, ze umoczylem z tematem diabetykow. Widzisz, napewno
                                            ktos znajdzie przeslanki, ktore to potwierdza, ale moja wypowiedz byla
                                            umotywowana wiedza jaka mi lekarz przekazal w okreslonym przypadku - nie chce
                                            mi sie go opowiadac. Powiem tak, ze to jest jak z przeziebieniem, jeden
                                            przepisze aspiryne, a drugi antybiotyk.

I na koniec juz. Przestan przeklinac, bo zachowujesz sie jak male dziecko,
                                            ktore w niemocy sily przebicia swoich argumentow, robi coraz to gorsze rzeczy,
                                            niz tupanie noga.
                                  • puks01 Kysz pieski! 02.09.05, 14:59
                                    Rozszczekaliscie sie na Tomiego jak stado malych, wiejskich pieskow. A co jeden
                                    to odwazniejszy - zaden nie pokaze twarzy logujac sie normalnie. A Tomi glupi
                                    nie jest i jego komentarze sa zdecydowanie potrzebne. Bywa uszczypliwy, ale gdy
                                    widzi, ze sprawa z gatunku w miare powaznych, to zaraz zmienia ton. Co nie o
                                    wszystkich da sie powiedziec, ze szczegolnym uwzglednieniem Gosci ..@)
                                    • Gość: psycholog W jedności siła IP: 193.0.117.* 02.09.05, 15:05
                                      I dzięki takim jak Ty nasz pacjent czuje się dowartościowany i potrzebny.
                                      • tomi_22 nieprawda 02.09.05, 15:11
                                        Jestem calkowicie zagubiony.
    • Gość: Doki rece precz od Tomiego IP: *.169-201-80.adsl.skynet.be 02.09.05, 15:14
      O co wam chodzi? Ze w koncu ktos wam podetknal zwierciadlo pod nos? Fakt, moze
      jest to zwierciadlo nieco krzywe, ale tym lepiej widac w nim rozne takie... np
      pania spragniona luksusu, ktorego w Brukseli nie uswiadczysz (z tego to mialem
      niezla polewke!) itp.
      • Gość: anwi Re: rece precz od Tomiego IP: *.cec.eu.int 02.09.05, 15:20
        To prawda. Tomi wprawdzie młodzieńczo porywczy jest, ale jego komentarze nie
        takie całkiem nietrafione.
        • Gość: jozek Re: rece precz od Tomiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 15:35
          >ale jego komentarze nie takie całkiem nietrafione.

tak, jeden z bardziej trafionych:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=9&w=26096292&a=26133401
          oby takich wiecej, prawda?
          • Gość: tomi do jozek IP: *.217.132.216.coditel.net 02.09.05, 15:50
            To ty jestes Kulek??? Uuu, no to twoje komentarze tez byly niczego sobie, no no.

Ale nie bede sie spieral. Mam jednak cos innego na mysli.

Ponawam propozycje z tamtego posta. Daj znac na priva to dogadamy szczegoly.
            • Gość: jozek Re: do jozek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 16:02
              nie jestem kulek, tylko jozek, a to jak go potraktowales zostalo mi w pamieci,
              wiec nie dziw sie, ze teraz ciebie tak traktuja.
              Chyba czas na refleksje:-)
              kto mieczem wojuje....
              • tomi_22 Re: do jozek 02.09.05, 16:08
                Kulek, czy jozek - dla mnie to nie istotne. Auto jest brodne i trzeba je umyc.
                Reflektujesz???

A tak na powaznie. Daj juz spokoj, nparawde. Nudne to jest. Jak nie masz
                zamiaru skonczyc, to prosze cie o wykazanie sie jakas blyskotliwoscia. Zaskocz
                mnie czyms. Nudzisz, nie tylko mnie :-)
      • maya18 Re: rece precz od Tomiego 02.09.05, 15:34
        A ja uwazam, ze jedyna osoba na tym forum, ktora moglaby podetknac epsom
        zwierciadlo pod nos jest Paw, facet o duzej wiedzy i inteligancja
        przewyzszajacy wielu tu piszacych. Tomi i Doki nie siegaja mu do piet, do tego
        Tomiemu brak kultury osobistej. Paw powinien sie tylko powstrzymac od
        wulgaryzmow, bo to w jego wieku juz nie przystoi. ;-)
        • Gość: jozek Re: rece precz od Tomiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 15:38
          >Tomi i Doki nie siegaja mu do piet

tomi nie, ale Doki zdecydowanie.
        • Gość: Doki Re: rece precz od Tomiego IP: *.169-201-80.adsl.skynet.be 02.09.05, 15:39
          maya18 napisała:

> A ja uwazam, ze jedyna osoba na tym forum, ktora moglaby podetknac epsom
          > zwierciadlo pod nos jest Paw, facet o duzej wiedzy i inteligancja
          > przewyzszajacy wielu tu piszacych.

Jedyna to nie. Ale bede cwiczyl pod okiem mistrza pawia (ktorego tu pozdrawiam),
          to moze cos ze mnie jeszcze bedzie.
        • Gość: tomi Paw moim mentorem jest IP: *.217.132.216.coditel.net 02.09.05, 15:56
          Moze oboje jestesmy tak samo szanowani na tym forum jednak troche sie roznimy.
          On reprezentuje jeden biegun, a ja drugi - oba zreszta tak samo zimne dla
          pewnego rodzaju ludzi (juz oni wiedza o kim mowie - epsotek, ciebie nie mam tu
          na mysli)

Dla ulatwienia, ja atakuje tylko bezmyslnych ktorym nie chce sie szukac info,
          chociaz ostatni wywod Espotka, na temat tego, przekonal mnie, ze jest to troche
          zle, bo nowi nie musza wiedziec jak tego szukac. Atakuje takze tych, ktorym nie
          chce sie czytac nawet staff regulations, gdzie maja wszelkie info. Proste.

• Gość: rece opadaja do Jozek IP: *.cec.eu.int 02.09.05, 16:08
            Hej, moim zdaniem wszyscy powinni przeczytac ta wypowiedz nasze "bohatera",
            ktora podales w linku, pewnie znajdzie sie takich kwiatkow wiecej. W tym
            kontekscie tytul tego watku jest doskonaly i niezmiernie trafiony! Latwo mozna
            sobie wyobrazic Tomiego przed kompem jak pieklac sie pisal te teksty, caly az
            dziko podniecony swoja zemsta na kulku wcisnal enter i puscil w swiat wirtualny
            swiadectwo swojego niskiego poziomu i braku inteligencji. Tomi: paw naprawde
            reprezentuje inny biegun niz ty, ty jestes przedstawicielem tego co oscyluje w
            okolicy dna!
            • tomi_22 Re: do Jozek 02.09.05, 16:12
              Jesli tak, to: ty masz przerabane, bo zanurzasz sie w tym dnie, ktore ja
              tworze. Wspolczuje.

Ps1
              Piszac na takie posty jak twoje, mam szyderczy usmiech na gebie - bo Tomi to
              takie zwierze, ze twarzy miec nie moze - i sie smieje. Nie, czekaj, teraz sie
              polewam.

Ps2
              Duzo masz czasu na klepanie z pracy. Moze poswiec go na doszkalanie jezyka ;P
              • Gość: rece opadaja Re: do Jozek IP: *.cec.eu.int 02.09.05, 16:25
                Na szczescie w niczym sie nie zanurzylem tylko z przyjemnoscia czytam jak
                wszyscy, zupelnie slusznie wytykaja tobie twoja glupote
                • tomi_22 Re: do Jozek 02.09.05, 16:37
                  Masz na mysli 2 - w porywach 3 - osoby, ktore pod falszywymi nickami probuja
                  krzyczac na mnie sie rozlwdowac?

Eeeee, ja jak nie chce to nie czytam. A ty nie mozesz sie pokusie oprzec ;P

Pzdr!
          • Gość: rudy Re: Paw moim mentorem jest IP: 212.190.72.* 02.09.05, 16:15
            Tomi, moim zdaniem nie ma sensu atakowac osob, ktore zadaja pytania bo nie chce
            im sie (albo nie potrafia albo szkoda czasu) szukac odpowiedzi na proste (albo
            pozornie proste) pytania. Forum m.in. temu wlasnie sluzy, zeby takie informacje
            wymieniac. Atakowac warto tych, ktorzy afiszuja sie ze swoja calkowita
            bezmyslnoscia (kulek) albo agresywnie lansuja swoj poglad w jakiejs kwestii,
            wszystkich dookola przy tym obrazajac (ifinity). Na innych szkoda czasu i
            pradu.
            • tomi_22 Re: Paw moim mentorem jest 02.09.05, 16:20
              Masz racje, sa nowi, to niech zadaja pytania. Co do reszty prowokatorow, to jak
              kto woli. Mi sie np nie chce a i czasu mam malo.
              • sil.bi Re: Paw moim mentorem jest 02.09.05, 16:25
                Tomi, Tobie sie nie chce? Przeciez jestes jedna z najaktywniejszych osob na tym
                forum.
                • Gość: rece opadaja Re: Paw moim mentorem jest IP: *.cec.eu.int 02.09.05, 16:27
                  odpowiedz Tomiego na posta, zwlaszcza atakujacego otrzymuje sie po niecalej
                  minucie na normalnego po dwoch wiec komu chcesz wcisnac Tomi kit, ze nie masz
                  czasu i ze Ci sie nie chce?
                  • Gość: rozbawiony Re: Paw moim mentorem jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 16:30
                    ze sie nie chce to sie nie dziwie no bo ilez mozna, ale ze czasu nie ma?
                    hahahahahahhhh.......dowcip dnia!
                    • tomi_22 Re: Paw moim mentorem jest 02.09.05, 16:35
                      Dla ciebie bede mial zawsze czas ;P
                  • tomi_22 Re: Paw moim mentorem jest 02.09.05, 16:34
                    a tobie o co chodzi? ponoc ci reco opadly, wiec idz ich poszukac ;P
                • tomi_22 do sil.bi 02.09.05, 16:34
                  Czestotoliwosc aktywnosci spadla. Podnosi sie wtedy, jak ktos sobie probuje
                  uzywac wykorzystujac - niezrecznie i bez przemyslenia i bez praw autorkich -
                  moje posty etc ;-)
                • maya18 A moze to, o te chorobe chodzi 03.09.05, 13:47
                  serwisy.gazeta.pl/metro/1,50145,2897225.html
        • Gość: pawiofag Re: rece precz od Tomiego IP: *.cec.eu.int 02.09.05, 17:57
          a moglabys mi przypomniec jakies race intelektu tego Pawia? Bo dla mnie to taki
          sam prymityw jak... no, wiecie o kim mowie.
          • Gość: tomi Re: rece precz od Tomiego/pawiofag IP: *.217.132.216.coditel.net 02.09.05, 19:23
            O sobie? ;P
          • Gość: paw_dady ha ha ciekawa prace masz w komisji IP: *.21-136-217.adsl.skynet.be 05.09.05, 01:51
            skoro czytasz wszystkie posty ;o)

a wiesz co cie najbardziej boli? ze prymityw pisze bardziej do rzeczy
            niz 'specjalista z komisji' ;P
    • tomi_22 OLD OAK 02.09.05, 16:36
      Pozdrawiam wszystkich co beda dzis w Old Oaku gadac na moj temat. Wasze
      zdrowie ;P
      • asiunia.lux Re: OLD OAK 02.09.05, 16:41
        Ja tez pozdrawiam wszystkich z Oaka, rowniez tych ktorzy nie beda gadac na Twoj
        temat:)
        A tak wogole to naprawde rece opadaja jak sie czyta takie watki:)
        • bruxelek Re: OLD OAK 02.09.05, 16:45
          no ale dobrze, ze do robienia awantury zalozono odrebny watek. Przynajmniej nie
          blokujemy innych a jak kogos to nie interesuje to jest latwo go nie czytac.

Tak wiec ja popieram istnienie odrebnego watku od obrzucania sie, lub Tomiego ;)
          blotem
          • Gość: tomi Re: OLD OAK IP: *.217.132.216.coditel.net 02.09.05, 19:22
            Super. No to do roboty!

Uprzejmie uprasza sie wszystkich o nie powielanie "numerkow"

• Gość: K Re: OLD OAK IP: *.241.81.adsl.skynet.be 02.09.05, 16:42
        tomi_22 napisał:

> Pozdrawiam wszystkich co beda dzis w Old Oaku gadac na moj temat. Wasze
        > zdrowie ;P

przerost ego?
        • Gość: kiniox Re: OLD OAK IP: 212.190.72.* 02.09.05, 17:09
          Z ust mi to wyjąłeś/ęłaś :)
          • Gość: tomi do K IP: *.217.132.216.coditel.net 02.09.05, 19:23
            na 99% jestem pewnien kim jestes ;)

Przerost EGO? Czy ja wiem? Mozna i tak to nazwac ale raczej nie.

Z dobrych zrodel wiadomo mi ze jestem jednym z goroacych tematow ;P
            • Gość: Z Old Oaka Re: do K IP: *.242.81.adsl.skynet.be 03.09.05, 02:30
              Chlopie! Przestan sobie wreszcie schlebiac. Jesli sadzisz, ze ludzie w Oaku o
              Tobie mowia, to jestes w duuuuuuzym bledzie, bo te spotkania maja na celu
              nawiazywanie pozytywnych kontaktow i rozrywke, a nie poruszanie nudnawych
              tematow. Rozumiem, ze zzera Cie chec bycia tam z nami, ale nic z tego jesli
              jest sie tylko bezrobotnym epsem-wannabe;).
              • Gość: tomi Re: do K IP: *.217.132.216.coditel.net 03.09.05, 10:31
                Bezrobotny eps-wanna be...???

Chlopie, chcailbys ;P

Ps
                Odrob prace domowa i zrob resarch na forum... a dowiesz sie kto jest bezrobotny
                i kto jest eps wanna be ;P Z przygotowania do dyzkusji dostajesz 2!
              • Gość: rudy Re: do K IP: *.247.81.adsl.skynet.be 04.09.05, 17:35
                A jednak Tomi jest prorokiem bo byla o nim mowa w O.O. - ja bylem swiadkiem
                przynajmniej dwoch rozmow w ktorych sie pojawil :)
                • tomi_22 Re: do K 04.09.05, 18:27
                  Mam nadzieje, ze nie wszyscy mnie obrzucili blotem.

PS
                  Nigdy nikogo nie obrzucilem blotem z tego forum w rozmowach z innymi :)
                  • Gość: rudy Re: do K IP: 212.190.74.* 05.09.05, 17:04
                    Nie wszyscy. Ja Cie nie obrzucilem ;) (lubu dubu lubu dubu niech nam zyje itd.)
    • maya18 Re: ten tomi to prawdziwy czubek 13.11.05, 23:24
      Podbijam watek, zeby ci przypomniec kim jestes prostaku, a takze dla wszystkich
      nowych na forum,zeby odrazu wiedzieli z kim maja doczynienia.

Tomi to prymitywny oszolom
      • tomi_22 Re: ten tomi to prawdziwy czubek 13.11.05, 23:27
        To wszystko? Tylko na tyle Cie stac? Czy po prostu twoja uroda nie pozwala Ci
        na wiecej?

Ehhh, kiepska jestes, i do tego jeszcze nudna. Troche powagi kobieto (i
        orginalnosci tez).
      • Gość: momo Re: ten tomi to prawdziwy czubek IP: 83.222.38.* 13.11.05, 23:29
        O!! strzal w 10 z tym podbiciem
        Tomi! a kysz, a kysz, najlepiej na drzewo
        Twoj/a Fan/ka
        • tomi_22 Re: ten tomi to prawdziwy czubek 13.11.05, 23:31
          Gość portalu: momo napisał(a):

> O!! strzal w 10 z tym podbiciem
          > Tomi! a kysz, a kysz, najlepiej na drzewo
          > Twoj/a Fan/ka

Okresl sie, kim jestes, no chyba, ze masz problemy z tozsamoscia ;P
          • Gość: malgosia Re: ten tomi to prawdziwy czubek IP: *.adsl.alicedsl.de 14.11.05, 10:48
            uwazam, ze jezeli komus nie podobaja sie wypowiedzi i zaczepki tomiego to
            powinien po prostu go ignorowac .... robie juz tak od dawna - w momencie gdy
            nasz szanowny kolega forumowicz stwierdzi, ze nikogo nie rusza - po prostu mu
            sie znudzi .... i nie zasmiecajmy forum - ironia budzi ironie ...
            • Gość: pax do malgosia IP: *.217.132.140.coditel.net 14.11.05, 10:51
              Tez sie z toba zgadzam, nie ma obowiazku czytania :)
              • Gość: uwazny Re: do malgosia IP: *.cec.eu.int 14.11.05, 11:02
                no to po co go wywolujecie? Tomi sobie siedzi cicho a tu nagle jakas
                niedopieszczona maya odkurza starego posta, ot tak sobie, zeby sie podraznic z
                nim. i jej nikt nie powie, ze zaczepialska jest? Sami sobie tworzycie to forum,
                ale jak sie przez weekend czlowiek naczyta wypocin jakiejs panny (Maya18),
                ktora bez zenady promuje sie na tym forum i to bynajmniej nie z powodu swojej
                ponadprzecietnej wiedzy to tomi i paw przy tym to pikus. Moze gwiazda pomylila
                fora? Moze potrzebuje panna mezczyzny, bo gustuje w brutalach?
                juz sie robilo normalnie (vide watek o egzaminie).
      • Gość: ed Re: ten tomi to prawdziwy czubek IP: 212.190.74.* 14.11.05, 13:59
        > Podbijam watek, zeby ci przypomniec kim jestes prostaku, a takze dla
        wszystkich nowych na forum,zeby odrazu wiedzieli z kim maja doczynienia.
        >
        > Tomi to prymitywny oszolom

No to sie popisalas!
        • Gość: uwazny gdzie jestes gwiazdo forum - Maya18 IP: *.cec.eu.int 14.11.05, 15:36
          poczekam troche i tez ci zrobie reklame. juz dawno nie spotkalem takiej
          kretynki. Przebilas wszystkie gwiazdy tego forum. Powiedz kto cie zrobil, to
          cie pomszcze!
          • Gość: znudzony Re: gdzie jestes gwiazdo forum - Maya18 IP: *.cec.eu.int 14.11.05, 15:47
            ale tomi jest czubkiem;
            pytanie moze brzmiec: czy warto ciagle o tym pisac?
            ;-)
            a straszenie z roznych adresow, tomi, w tym z cec.eu.int udajac kogos innego...
            (taki sztuczny tlum zwolennikow tomiego :-))) jest zalosne
            ........i tak predzej czy pozniej sie zapominasz i masz wpadki:-))
            • tomi_22 Re: gdzie jestes gwiazdo forum - Maya18 14.11.05, 17:53
              Idac tym tropem, pisze z cec i parlamentu w tym samym czasie. Brawo.

• maya18 Re: gdzie jestes gwiazdo forum - Maya18 14.11.05, 21:52
              Gość portalu: znudzony napisał(a):

> ale tomi jest czubkiem;
              > pytanie moze brzmiec: czy warto ciagle o tym pisac?
              > ;-)
              > a straszenie z roznych adresow, tomi, w tym z cec.eu.int udajac kogos
              innego...

Oczywiscie, ze nie warto, ale czasem trudno jest powstrzymac emocje, gdy
              czytasz obrazliwe posty, w ktorych wystepuje twoj nik.

> (taki sztuczny tlum zwolennikow tomiego :-))) jest zalosne
              > ........i tak predzej czy pozniej sie zapominasz i masz wpadki:-))

Ma jedna zwolenniczke, ktora mu wysyla te jego bzdury z komisyjnego adresu
              (obserwator).
              • maya18 Re: gdzie jestes gwiazdo forum - Maya18 14.11.05, 21:55
                maya18 napisała:

>
                > Ma jedna zwolenniczke, ktora mu wysyla te jego bzdury z komisyjnego adresu
                > (obserwator).

Przepraszam, napisalam obserwator, mialo byc oczywiscie uwazny
                • tomi_22 Poprawka 14.11.05, 22:00
                  Obserwator - uwazny nie pisze z komisyjnego adresu. Pisze z IP dsl w Luxie. Ma
                  dynamiczny IP wiec ciagle sie pojawia inny numer.

Maya - pocwicz bystrosc.
              • tomi_22 Re: gdzie jestes gwiazdo forum - Maya18 14.11.05, 21:58
                maya18 napisała:

> Gość portalu: znudzony napisał(a):
                >
                > > ale tomi jest czubkiem;
                > > pytanie moze brzmiec: czy warto ciagle o tym pisac?
                > > ;-)
                > > a straszenie z roznych adresow, tomi, w tym z cec.eu.int udajac kogos
                > innego...
                >
                > Oczywiscie, ze nie warto, ale czasem trudno jest powstrzymac emocje, gdy
                > czytasz obrazliwe posty, w ktorych wystepuje twoj nik.
                >
                > > (taki sztuczny tlum zwolennikow tomiego :-))) jest zalosne
                > > ........i tak predzej czy pozniej sie zapominasz i masz wpadki:-))
                >
                > Ma jedna zwolenniczke, ktora mu wysyla te jego bzdury z komisyjnego adresu
                > (obserwator).

Ad1 Wbrew tego co Ci sie wydaje, mnie to nie rusza. Co wiecej, mam niezla
                zabawe - prosze o wiecej, ale wyskocz z czyms nowym;

Ad2 Zwolennikow mam, i to nawet wielu, a najciekawsze to to, ze sa oni w BXL i
                to nie tylko w cec jak widac;

Ps
                Co Maya, zabolalo cie cos? Po co zaczynalas? Kto pod kim dolki kopie to sam w
                nie wpada jak widac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka