Gość: adm IP: *.cec.eu.int 19.09.05, 12:10 w placowkach dyplomatycznych UE na calym swiecie europa.eu.int/epso/contract-agents/call-for-interest_en.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alaa Re: wakaty bez konkursu IP: *.cec.eu.int 19.09.05, 13:07 Na jakiej podstawie twierdzisz ze bez konkursu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: wakaty bez konkursu IP: *.cec.eu.int 19.09.05, 13:22 bo masz jak byk na pierwszej stronie napisane, ze to na kontrakt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda Re: wakaty bez konkursu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 13:28 to znaczy oczywiście jakaś tam procedura wyboru będzie, ale nie te typowe, długie, kilkuetapowe konkursy epsowskie Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: wakaty bez konkursu 19.09.05, 13:42 Na kontraktowych tez sa testy itd Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Zmuszaja mnie..... 19.09.05, 14:05 Zla jestem, bo chca mnie zmusic do wyboru panstw, ktorych nie chce. Zobaczcie: Concerning the eight possible choices, at least two countries must be taken from group 2 and at least two countries from group 3 ! europa.eu.int/epso/contract-agents/countries.pdf Ktos cos wie dlaczego tak? Ja chce panstwo z grupy 1, a nie 3.....Grrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: Zmuszaja mnie..... IP: 212.190.72.* 19.09.05, 14:19 Jasne, bo kazdy by chcial pojechac do Szwajcarii, a do Iraku malo kto... Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Zmuszaja mnie..... 19.09.05, 14:53 No oczywiscie, ale to chyba moj wybor i skoro na liscie podaja mi Szwajcarie, to chce miec mozliwosc jej wybrania. Odpowiedz Link Zgłoś
kttosia Re: Zmuszaja mnie..... 19.09.05, 15:04 podejrzewam że do Szwajcarii to sie jedzie w nagrode po odsłużeniu pańszczyzny w Gruzjii czy innym Azarbejdżanie ;) ale oczywiście życze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzedniczka Re: Zmuszaja mnie..... IP: *.cec.eu.int 19.09.05, 15:57 Zdaje sie, ze dokladnie tak to dziala w DG Relex. W kazdym razie jesli chodzi o urzednikow stalych to najpierw musza odsluzyc swoje w jakims niezbyt ciekawym miejscu a pozniej dostaja nagrode. Takie zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: Zmuszaja mnie..... IP: *.dip.t-dialin.net 19.09.05, 15:20 wybierz panstwa, do ktorych chcesz pojechac, a czy to akurat te beda to zalezy czy przejdziesz proces kwalifikacyjny, czy masz odpowiednie doswiadczenie, czy akurat tam beda wakaty... takze martwic sie bedziesz pozniej i zastanawiac,jesli w ogole dostaniesz konkretna propozycje pracy...powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: kontraktowi dzis IP: *.125-200-80.adsl.skynet.be 19.09.05, 17:37 A ja moze z troche innej beczki-czy sa wsrod forumowiczow obecni kontraktowi i w jakiej kategorii pracuja i gdzie?To tak z ciekawosci.... Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Zmuszaja mnie..... 19.09.05, 19:40 Wlasnie tak zrobilam...obok kraju, ktory mnie interesuje wybralam Ukraine i Bialorus, o ktorych nie mam zielonego pojecia, nie interesuja mnie, ale pozwalaja na zakonczenie rejestracji ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: wakaty bez konkursu IP: *.214.60.107.coditel.net 19.09.05, 18:15 Dzieki adm. Pewnie bym przegapila, a wyglada ciekawie! Odpowiedz Link Zgłoś
maniexc Naiwni! 19.09.05, 20:06 Bez konkursu to znaczy, ze dla przecietnego chetnego bedzie trudniej. Czy wy wzieliscie pod uwage to, ze na te kontrakty rzuca sie z 25 msz i kilku innych pokrewnych ministerstw? Przeciez dla wielu z tych cisnieniowcow z Szucha to jest jedyna furtka zeby sie dorwac do zloba, bo jezeli taki delikwent bardzo staral sie, zeby jakims cudem dostac sie poza konkursem do msz to czy latwiej mu bedzie zdac konkurs do UE? No f...way! Ale kto bedzie mial ladniejsze cv? Zapomnieliscie juz jak to wg. cefal zatrudniali auxiliary staff? Wszyscy happy byli? Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia.lux Re: wakaty bez konkursu 20.09.05, 13:11 to i ja podczepie cos, dla osob bez konkursu;) INDEPENDENCE/DEMOCRACY GROUP IN THE EUROPEAN PARLIAMENT G-738 1 SECRETARY ENGLISH/POLISH WITH COMMUNICATIVE SKILLS (F/M) Temporary Agent – C*3 DELAI : 23.09.2005 inclus LIEU : BRUSSELS ð Pour demander l’envoi de la description détaillée par e-mail :ADMIN-BXL AVIS VAC. DIVERS (toujours mentionner le nom de l’institution et la référence du poste). AVIS-VACANCE-DIVERS-BXL@cec.eu.int Odpowiedz Link Zgłoś
naughtyangel Re: wakaty bez konkursu 20.09.05, 16:09 Hmm, to by bylo za proste bez konkursu. Zauwazcie ze ta grupa organizuje trzeci z kolei konkurs na stanowisko sekretarskie od wejscia Polski do ue. Moze to i bez konkursu epso, ale za to referencje mocne trzeba miec od posla Giertycha ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: wakaty bez konkursu IP: *.247.81.adsl.skynet.be 20.09.05, 20:08 I pewnie trzeba glowe na lyso ogolic... Odpowiedz Link Zgłoś