nieswietymikolaj 08.01.06, 16:22 Ale czas się wynieść Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tapierwsza1 Re: Trochę mi żal 08.01.06, 16:25 No tak, już dawno po świętach...;) Odpowiedz Link Zgłoś
girl32 Re: Trochę mi żal 08.01.06, 17:47 Ja Ci się wyniosę.Tylko spróbuj a ze mną bedziesz miał do czynienia.Hohoho... Odpowiedz Link Zgłoś
to-wlasnie-ja Re: Trochę mi żal 08.01.06, 18:03 Mikolaju, podaj jakies namiary , bo bedziemy tesknic :(( Odpowiedz Link Zgłoś
girl32 Re: Trochę mi żal 08.01.06, 18:10 to-wlasnie-ja napisała: > Mikolaju, podaj jakies namiary , bo bedziemy tesknic :(( I przyjedziemy do Ciebie ,prawda to-wlasnie-ja? > Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Nieswietego potrzebujemy caly roczek!!!! 08.01.06, 18:10 Dziękuję tak mi jakoś było jakby...Ale skoro jestem potrzebny To będę tu i już Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: Nieswietego potrzebujemy caly roczek!!!! 08.01.06, 18:13 Siła złego na jednego i nieświęty jest nasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Nieswietego potrzebujemy caly roczek!!!! 08.01.06, 18:16 Bdb. decyzja!!!!! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Nieswietego potrzebujemy caly roczek!!!! 08.01.06, 18:19 Bo wiecie Na niektorych wątkach tak sie do siebie piszący odnoszą że nie chce sie głosu zabierać Ale na wasze zawsze będę zaglądał Zresztą lubie Was A skoro sie nie znudziłem to hou hou hou Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Nieswietego potrzebujemy caly roczek!!!! 08.01.06, 18:22 zgadzam sie Toba z 100% :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
girl32 Re: Nieswietego potrzebujemy caly roczek!!!! 08.01.06, 18:31 <bużka> mikołaju.... KAmień z serca. Odpowiedz Link Zgłoś
to-wlasnie-ja Re: Nieswietego potrzebujemy caly roczek!!!! 08.01.06, 19:44 :))) od razu lzej i sympatyczniej. Mikolaju takich jak Ty nam tu bardzo brak. Nie opuszczaj nas. Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Nieswietego potrzebujemy caly roczek!!!! 08.01.06, 19:51 Nigdy już nawet o tym nie pomyślę:}:} :} :} :} Odpowiedz Link Zgłoś
shaytan Re: Nieswietego potrzebujemy caly roczek!!!! 08.01.06, 19:54 ...a co bylo powodem nie doszlych wynosin, jezeli wolno zapytac?...;) Odpowiedz Link Zgłoś
poprawnyinaczej Re: Nieswietego potrzebujemy caly roczek!!!! 08.01.06, 20:01 shaytan napisała: > ...a co bylo powodem nie doszlych wynosin, jezeli wolno zapytac?...;) Wpadl pewnie w dola psychicznego po wysprzataniu chalupy i uswiadomieniu sobie, ze po hollere to, skoro nie ma dla kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
shaytan Re: Nieswietego potrzebujemy caly roczek!!!! 08.01.06, 20:04 ...jak dla kogo?!...a dla renifera?!...:D Odpowiedz Link Zgłoś
zuzieczka Re: Nieswietego potrzebujemy caly roczek!!!! 08.01.06, 20:06 shaytan napisała: > ...jak dla kogo?!...a dla renifera?!...:D Dla renifera, to mozna uwentualnie drzwi powiekszyc, zeby sie do chalupy z rogami zmiescil :) Odpowiedz Link Zgłoś
shaytan Re: Nieswietego potrzebujemy caly roczek!!!! 08.01.06, 20:07 ...tylko: czy renifer bedzie chcial...?...;) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzieczka Re: Nieswietego potrzebujemy caly roczek!!!! 08.01.06, 20:13 shaytan napisała: > ...tylko: czy renifer bedzie chcial...?...;) Jak nie bedzie chcial do cieplej chalupy, to mu sie lampki na rogach zawiesi i bedzie robil za choinke :) Odpowiedz Link Zgłoś
shaytan Re: Nieswietego potrzebujemy caly roczek!!!! 08.01.06, 20:16 ...ale to juz po choince, to jak, bedzie bezrobotny?...;) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzieczka Re: Nieswietego potrzebujemy caly roczek!!!! 08.01.06, 20:20 shaytan napisała: > ...ale to juz po choince, to jak, bedzie bezrobotny?...;) Taka madra, to ja nie jestem, ale to wtedy bedzie sie musial chyba zalapac na jakis Unijny program aktywizacji zawodowej. Moze na przewodnika po lesniej gluszy sie nada? Odpowiedz Link Zgłoś
shaytan Re: Nieswietego potrzebujemy caly roczek!!!! 08.01.06, 20:22 ...tak: do puszczy bialowieskiej z nim...;) Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Nieswietego potrzebujemy caly roczek!!!! 09.01.06, 13:56 Shaytan Pytałeś co było powodem a ja o tym przecież napisałem :] Odpowiedz Link Zgłoś
shaytan Re: Nieswietego potrzebujemy caly roczek!!!! 09.01.06, 19:21 ...juz sie doczytalAM...;) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzieczka Czym sie rozni kondon od spadochronu? 08.01.06, 19:59 Jak peknie spadochron, to jednego mniej Jak peknie kondon, to jednego wiecej. Zdecydowales w koncu jaka opcje wybierasz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
asja103 Re: Trochę mi żal 08.01.06, 20:53 Ty to jestes kotietka ;) tak masz rację, trochę się zamieszało ostatnio... z forum bydło zrobiono (nie ukrywam miałam w tym udział) ps. obiecuję, że nie będę pyskowała, bedę grzeczna...chociaz z konsekwencją mam problem... ciesze się, że zostałeś...jeszcze niech kicia wróci i będzie ok pzdr :) Odpowiedz Link Zgłoś