Dodaj do ulubionych

Trochę mi żal

08.01.06, 16:22
Ale czas się wynieść
Obserwuj wątek
    • trzpiot_1 Re: Trochę mi żal 08.01.06, 16:23
      Ale wrócisz jeszcze, prawda?
    • tapierwsza1 Re: Trochę mi żal 08.01.06, 16:25
      No tak, już dawno po świętach...;)
    • girl32 Re: Trochę mi żal 08.01.06, 17:47
      Ja Ci się wyniosę.Tylko spróbuj a ze mną bedziesz miał do czynienia.Hohoho...
      • florentynka Re: Trochę mi żal 08.01.06, 17:58
        Gdzie cię szukać?
    • to-wlasnie-ja Re: Trochę mi żal 08.01.06, 18:03
      Mikolaju, podaj jakies namiary , bo bedziemy tesknic :((
      • girl32 Re: Trochę mi żal 08.01.06, 18:10
        to-wlasnie-ja napisała:

> Mikolaju, podaj jakies namiary , bo bedziemy tesknic :((
        I przyjedziemy do Ciebie ,prawda to-wlasnie-ja?
        >
    • bettina75 Nieswietego potrzebujemy caly roczek!!!! 08.01.06, 18:04
      :-))
      • nieswietymikolaj Re: Nieswietego potrzebujemy caly roczek!!!! 08.01.06, 18:10
        Dziękuję tak mi jakoś było jakby...Ale skoro jestem potrzebny To będę tu i już
        • florentynka Re: Nieswietego potrzebujemy caly roczek!!!! 08.01.06, 18:13
          Siła złego na jednego i nieświęty jest nasz:)
        • bettina75 Re: Nieswietego potrzebujemy caly roczek!!!! 08.01.06, 18:16
          Bdb. decyzja!!!!!
          • nieswietymikolaj Re: Nieswietego potrzebujemy caly roczek!!!! 08.01.06, 18:19
            Bo wiecie Na niektorych wątkach tak sie do siebie piszący odnoszą że nie chce
            sie głosu zabierać Ale na wasze zawsze będę zaglądał Zresztą lubie Was A skoro
            sie nie znudziłem to hou hou hou
            • bettina75 Re: Nieswietego potrzebujemy caly roczek!!!! 08.01.06, 18:22
              zgadzam sie Toba z 100%
            • girl32 Re: Nieswietego potrzebujemy caly roczek!!!! 08.01.06, 18:31
              <bużka> mikołaju....
              KAmień z serca.
              • to-wlasnie-ja Re: Nieswietego potrzebujemy caly roczek!!!! 08.01.06, 19:44
                :))) od razu lzej i sympatyczniej. Mikolaju takich jak Ty nam tu bardzo brak. Nie opuszczaj nas.
                • nieswietymikolaj Re: Nieswietego potrzebujemy caly roczek!!!! 08.01.06, 19:51
                  Nigdy już nawet o tym nie pomyślę:}:} :} :} :}
                  • shaytan Re: Nieswietego potrzebujemy caly roczek!!!! 08.01.06, 19:54
                    ...a co bylo powodem nie doszlych wynosin, jezeli wolno zapytac?...;)
                    • poprawnyinaczej Re: Nieswietego potrzebujemy caly roczek!!!! 08.01.06, 20:01
                      shaytan napisała:

> ...a co bylo powodem nie doszlych wynosin, jezeli wolno zapytac?...;)

Wpadl pewnie w dola psychicznego po wysprzataniu chalupy i uswiadomieniu sobie,
                      ze po hollere to, skoro nie ma dla kogo?
                      • shaytan Re: Nieswietego potrzebujemy caly roczek!!!! 08.01.06, 20:04
                        ...jak dla kogo?!...a dla renifera?!...:D
                        • zuzieczka Re: Nieswietego potrzebujemy caly roczek!!!! 08.01.06, 20:06
                          shaytan napisała:

> ...jak dla kogo?!...a dla renifera?!...:D

Dla renifera, to mozna uwentualnie drzwi powiekszyc,
                          zeby sie do chalupy z rogami zmiescil :)
                          • shaytan Re: Nieswietego potrzebujemy caly roczek!!!! 08.01.06, 20:07
                            ...tylko: czy renifer bedzie chcial...?...;)
                            • zuzieczka Re: Nieswietego potrzebujemy caly roczek!!!! 08.01.06, 20:13
                              shaytan napisała:

> ...tylko: czy renifer bedzie chcial...?...;)

Jak nie bedzie chcial do cieplej chalupy, to mu sie lampki na rogach zawiesi
                              i bedzie robil za choinke :)
                              • shaytan Re: Nieswietego potrzebujemy caly roczek!!!! 08.01.06, 20:16
                                ...ale to juz po choince, to jak, bedzie bezrobotny?...;)
                                • zuzieczka Re: Nieswietego potrzebujemy caly roczek!!!! 08.01.06, 20:20
                                  shaytan napisała:

> ...ale to juz po choince, to jak, bedzie bezrobotny?...;)

Taka madra, to ja nie jestem, ale to wtedy bedzie sie musial chyba zalapac na
                                  jakis Unijny program aktywizacji zawodowej.
                                  Moze na przewodnika po lesniej gluszy sie nada?
                                  • shaytan Re: Nieswietego potrzebujemy caly roczek!!!! 08.01.06, 20:22
                                    ...tak: do puszczy bialowieskiej z nim...;)
                    • nieswietymikolaj Re: Nieswietego potrzebujemy caly roczek!!!! 09.01.06, 13:56
                      Shaytan Pytałeś co było powodem a ja o tym przecież napisałem :]
                      • shaytan Re: Nieswietego potrzebujemy caly roczek!!!! 09.01.06, 19:21
                        ...juz sie doczytalAM...;)
    • zuzieczka Czym sie rozni kondon od spadochronu? 08.01.06, 19:59
      Jak peknie spadochron, to jednego mniej
      Jak peknie kondon, to jednego wiecej.

Zdecydowales w koncu jaka opcje wybierasz? :)

• asja103 Re: Trochę mi żal 08.01.06, 20:53
      Ty to jestes kotietka ;)

tak masz rację, trochę się zamieszało ostatnio... z forum bydło zrobiono (nie
      ukrywam miałam w tym udział)
      ps. obiecuję, że nie będę pyskowała, bedę grzeczna...chociaz z konsekwencją mam
      problem...

ciesze się, że zostałeś...jeszcze niech kicia wróci i będzie ok

pzdr :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka