kiwi-job 04.10.05, 15:34 Witam, Jeżeli ktoś jest zainteresowany podjęciem pracy i zamieszkaniem w Nowej Zelandii, proszę o kontakt info@kiwi-job.pl Pozdrawiam Dominika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pekka Re: Jest praca w Nowej Zelandii. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 15:40 Witam. A jaka to praca moze byc w tym rajskim kraju??? Odpowiedz Link Zgłoś
zyletaaaaa Re: Jest praca w Nowej Zelandii. 04.10.05, 20:13 witam ja jeestem zainteresowana praca i wyjazdem.bardzo prosze o blizsze dane zwiazane z wyjazdem.moj mail:queendoris@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annamaria leserko! IP: *.as2.lmk.limerick.eircom.net 04.10.05, 21:46 A moze bys tak napisala pod podany adres, a nie czekala na manne z nieba i cuda. Choc odrobine operatywnosci !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: leserko! IP: *.puck.net.pl 04.10.05, 22:02 Gość portalu: annamaria napisał(a): > A moze bys tak napisala pod podany adres, a nie czekala na manne z nieba i > cuda. Choc odrobine operatywnosci !!! Dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian (piekny) Re: Jest praca w Nowej Zelandii. IP: *.elblag.dialog.net.pl 05.10.05, 00:51 hahaaaa naiwnych nie sieja aaaaaahahaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ytyy Re: Jest praca w Nowej Zelandii. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 21:45 uuuu Odpowiedz Link Zgłoś
reed3 Re: Jest praca w Nowej Zelandii. 10.10.05, 22:28 A jaK NIE BEDZIE PRACY TO CO STOPEM WROCE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaya72@tlen.pl Re: Jest praca w Nowej Zelandii. IP: *.telsten.com / *.telsten.com 18.10.05, 18:14 Jestem zainteresowana twoja oferta. Chetnie dowiedzialabym sie czegos wiecej co proponujesz.Czekam z niecierpliwoscia na sygnal od ciebie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annamaria nastepna leserka IP: *.as1.lmk.limerick.eircom.net 18.10.05, 18:32 A przypadkiem nie raczylas zauwazyc, ze podany jest mail kontaktowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Jest praca w Nowej Zelandii. IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 19.10.05, 23:06 A może numer Certyfikatu Min. Pracy?? bo jakoś nawet na stronie nie znalazłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Jest praca w Nowej Zelandii. IP: 193.239.124.* 20.10.05, 19:15 Na pewno to jakis oszust.Jaka tam moze byc praca?Aby tam pracowac nalezy spelnic mnostwo wymagan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam0510@vp.pl Re: Jest praca w Nowej Zelandii. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 18:56 jestem zainteresowany pracą w Nowej Zelandii.Przez 5 lat prowadziłem firmę budowlaną lecz z powodu braku płynności finansowej zostałem zmuszony ją zawiesić. Proszę o bliższe informacje na temat tej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Jest praca w Nowej Zelandii. IP: *.tvkdiana.pl / *.tvkdiana.pl 09.01.06, 13:12 słuchaj podejmę kazde wyzwanie o ile jest to poważna propozycja i nie cgcesz pieniędzy z góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robaczek Re: Jest praca w Nowej Zelandii. IP: *.pools.arcor-ip.net 13.01.06, 12:54 jestem zainteresowany czekam na propozycje w branzy budowlanej gbr- robestal@gmx.de @ to jest malpa mam klawiature niemiecka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Jest praca w Nowej Zelandii. IP: *.telsten.com / *.telsten.com 18.01.06, 18:59 jestem zainteresowany prosze o dalsze instrukcje artur.sawa@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś