alter.1 10.04.08, 18:22 Czy zna ktos ten temat??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomek-Dortmund Re: Tynki ciągnione IP: *.versanet.de 10.04.08, 18:44 ale napisz z czym to sie je Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menda Re: Tynki ciągnione IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 22:01 alter.1 napisał: > Czy zna ktos ten temat??? Kiedyś robili to wprawni tynkarze, dzisiaj normalny tynk jest rzadkością a co dopiero ciągniony. Czyżby wymóg konserwatora? ;) Tynk dwu lub trójwarstwowy, do tego prowadnice i wzornik - ma się rozumieć. Sanie wzornika najlepiej obić blachą, kształt profilu wycięty również z blachy (0,5). Każda warstwa nakładana po związaniu poprzednio nakładanej - a to jest czasochłonne. A jak coś jest czasochłonne, to i kosztować musi. Żadna sztuka - cierpliwość i dokładność... Ale czy ja się nie zagalopowałem aby? Odpowiedz Link Zgłoś
alter.1 Re: Tynki ciągnione 11.04.08, 21:09 Witaj, robiles to kiedys?Od czego zależy cena metra tynku? Odpowiedz Link Zgłoś
alter.1 Re: Tynki ciągnione 12.04.08, 14:59 Witaj menda.Widze ze jestes zorientowany w tym temacie.Mam do Ciebie pare pytan np. Jak sciagnac stary wzor tynku oraz jak dokladnie wykonac ten wzornik.Prosze Cie o kontakt na gg3782982. Odpowiedz Link Zgłoś