Gość: rudy Re: dlaczego w Brukseli tak sie szybko sie tyje? IP: 212.190.72.* 14.10.05, 10:00 To prawda. Przez rok utylem tu ok. 14 kg. Przypuszczam, ze jedzenie jest nafaszerowane jakimis swinstwami. Nie bez znaczenia jest tez tryb zycia. Siedzenie caly dzien przed komputerem konczy sie wlasnie tak. Ale na szczescie zaczalem chudnac od czasu kiedy zapisalem sie na gimnastyke artystyczna (moja specjalnosc: taniec z szarfami). Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 Re: dlaczego w Brukseli tak sie szybko sie tyje? 14.10.05, 10:09 Boze, takiej frajerki jak ta w teoim wydaniu to ja dawno nie widzialem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: dlaczego w Brukseli tak sie szybko sie tyje? IP: *.cec.eu.int 14.10.05, 10:31 tomi, to bylo dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: dlaczego w Brukseli tak sie szybko sie tyje? IP: *.cec.eu.int 14.10.05, 10:36 to prawda, zaokragla sie bardzo szybko, co pozniej sprawia ze nie mozna w spokoju przejsc belliardem czy arts loi bo arabowie i polacy ciagle trabia i zaczepiaja, ja sie przerzucam na salatki i to bez sosow i koniec z rogalikami na sniadanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lezsek Re: dlaczego w Brukseli tak sie szybko sie tyje? IP: 212.190.72.* 14.10.05, 12:20 Kolezance w pracy zginal kot. Wywiesila ogloszenie "chat perdu" i numer telefonu. Dzwonili ludzie, ze widzieli kota tu i tam. Dzwonili tez inni (Belgowie) mowiac, ze kota juz nie znajdzie bo... W Brukseli mieszka duzo Polakow, a Polacy jedza koty! Nic dziwnego, ze Arabowie i Polacy pozniej ciagle trabia i zaczepiaja. Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 sorry wszyscy, ale 14.10.05, 11:08 ten z chello.pl nudny jest, zwlaszcza beznadziejnymi atakami na mnie. Im grzeczniejszy tym wiecej atakow. Moze nie w tym watku, ale jednak... Ps Sam przytylem ale w Luxie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mczapl Tomi IP: 212.190.72.* 14.10.05, 11:15 Tomi - jak to? Ty przytyles?!? W ogole po tobie tego nie widac... Chyba, ze uwazasz, ze 0,5 kg to juz przytycie... Odpowiedz Link Zgłoś
naughtyangel Re: dlaczego w Brukseli tak sie szybko sie tyje? 14.10.05, 11:34 nalezy unikac chodzenia na stolowki instytucyjne, wszystko sie tam tapla w takich samych sosach bleeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab Re: dlaczego w Brukseli tak sie szybko sie tyje? IP: *.cec.eu.int 14.10.05, 12:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk dlaczego w Brukseli tak sie szybko sie chudnie!? IP: *.upc.chello.be 14.10.05, 14:58 a ja w bruxie w ciagu niecalego roku schudlam 8 kg! jem obiady normalnie cieple, choc zadko na stolowkach a w polsce sie odchudzalam, codziennie taniec po 2-3 h, glodna chodzilam spac, tylko serki i nic! tu ZYCIE mnie odchudzilo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BabyDoll Re: dlaczego w Brukseli tak sie szybko sie tyje IP: *.cec.eu.int 17.10.05, 12:19 Moim zdaniem, to jedzenie tu jest super sztuczne - ja przytylam jedzac jedynie salatki!! Mozecie sobie wyobrazic, ile chemii maja w sobie tutejsze jarzyny - inaczej nie da sie tego wytlumaczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +14 kg Re: dlaczego w Brukseli tak sie szybko sie tyje IP: *.cec.eu.int 17.10.05, 17:37 tu jest po prostu b. tluste powietrze;) Odpowiedz Link Zgłoś