Dodaj do ulubionych

11 LISTOPADA; THE OLD OAK

28.10.05, 14:27
W listopadzie spotkanie zostalo przeniesione na DRUGI piatek miesiaca i na
ten dzien zarezerwowalam glowna sale.

Dla tych ktorzy nie wzieli urlopu w przyszlym tygodniu, proponuje
nieoficjalne spotkanie, bez rezerwacji 4 listopada.

Przypominam adres: 26 Rue Franklin
Obserwuj wątek
    • polla Re: 11 LISTOPADA; THE OLD OAK 28.10.05, 23:15
      A został ktoś w ogóle...??

Poza mna... :(
      • bud8 Niektorzy nie zostali ale wracaja w srode;) 29.10.05, 19:26
        • polla Re: Niektorzy nie zostali ale wracaja w srode;) 03.11.05, 22:05
          i co będzie ktoś jutro??
          • Gość: gugu Re: Niektorzy nie zostali ale wracaja w srode;) IP: *.247.81.adsl.skynet.be 03.11.05, 22:47
            Bedzie, bedzie...
    • Gość: Do zobaczenia! Re: 11 LISTOPADA; THE OLD OAK IP: *.upc.chello.be 29.10.05, 20:51
      Bede!
      • Gość: believe Re: 11 LISTOPADA; THE OLD OAK IP: *.upc.chello.be 01.11.05, 13:23
        Przyjde, choc nie jestem eurokrata :)
    • Gość: XXXXXX Re: 11 LISTOPADA; THE OLD OAK IP: *.dsl-static.scarlet.be 03.11.05, 11:44
      LUDZIE CZY WAM JUZ NIE ODBILO- czy to nacja wybrana ?? - EUROKRATA to wielki
      biurokrata i nic wiecej - dlaczego jest tyle "depresji " wsrod
      eurokratow ????? rozejrzyjcie sie i zadajcie sobie pytanie - czy tylko
      pieniadze sa wazne ?
      DLACZEGO POGARDZACIE INNYMI - ci inni nie-eurokraci to oni tworza i produkuja -
      a eurokraci przewracaja papiery - ci inni tez zarabiaja i to niezle i do tego
      maja ambicje ...............; zostawiam do przemyslenia
      • tomi_22 pocaluj sie... 03.11.05, 11:51
        w 4 litery...
    • Gość: XXXX Re: 11 LISTOPADA; THE OLD OAK IP: *.dsl-static.scarlet.be 03.11.05, 12:00
      TA ODPOWIEDZ TYLKO SWIADCZY O TWOIM POZIOMIE - JAK WIDAC NUDZISZ SIE -
      NIEDLUGO WPADNIESZ W DEPRESJE TAK JAK WIELU Z BRAKU PRACY I ZADOWOLENIA Z PRACY-
      TAKICH JEST WIECEJ OBOK MNIE - STRASZNIE MI ICH ZAL - TYLKO CZEKAJA NA WYPLATE
      NA KONIEC MIESIACA KTORA MOZE JESZCZE TRZYMAC - ALE JAK DLUGO?? - PO KILKU
      LATACH COFASZ SIE ( CHYBA ZE JUZ SIE COFNELES ) - O TYM NIKT NIE MYSLI NA
      POCZATKU - POWODZENIA - I ZOBACZ CO SIE DZIEJE OBOK CIEBIE - ILE OSOB JEST
      CHORYCH ?? ILE NA DEPRESJE I DLACZEGO - DO PRZEMYSLENIA
      • maya18 Do XXXX 03.11.05, 16:29
        Nie przejmuj sie tomim 22, on nie jest zadnym eurokrata, i to pewnie jest
        powodem jego frustracji i agresji. Mysle, ze w O O sa mile widziane wszystkie
        sympatyczne osoby :-)
        • mikolajek_i_inne_chlopaki a czy ja moge? 03.11.05, 16:34
          Tez chcialbym przyjsc ale nie pracuje w zadnym biurze bo nie znam jezyka-tylko
          jezyk polski.Pracuje przy sprzataniach/
        • tomi_22 do Maya18 03.11.05, 16:37
          a kto Ci powiedzial, ze nie? Faktycznnie, jakis okres czasu bylem bez pracy, bo
          mi sie poprzednia skonczyla, ale juz dosyc czasu od tamtego momentu minelo no
          nie?
        • Gość: Tulipan do maya IP: *.cec.eu.int 03.11.05, 16:40
          a Ty jestes? I co z tego?
          • maya18 Re: do maya 03.11.05, 16:43
            Jestem
            • Gość: Tulipan ja tez IP: *.cec.eu.int 03.11.05, 17:14
              i to jest bol, co?
      • tomi_22 Poprawka 03.11.05, 16:36
        Mam prace i nie narzekam. Aha, nie mam zwyczaju parkowac tylem, tak robia baby
        co nie potrafia przodem normalnie wyjechac potem ;P
      • Gość: Tulipan oto IP: *.cec.eu.int 03.11.05, 16:38
        ryk lwa na puszczy. Czy ktos cie uslyszal? I nie krzycz tak, przeciez cie
        slysze.
        • Gość: xangor Re: oto IP: 195.177.83.* 04.11.05, 09:13
          Czy wy tak tez sie klocicie w pracy tam w tych biurach na Beliarda??? Jesli tak
          to wam wspolczuje. Bo tu mnie to spokoj i towarzysko choc 32 narodowosci
          pracuje razem.
        • Gość: xangor Re: oto IP: 195.177.83.* 04.11.05, 09:16
          Az chetnie przyjde na to spotkanie w ten piatek i w nastepny aby zobaczyc WAS
          Eurokratow - i oszacowac czy bedzie pozniej jeszcze sens przychodzic czy nie (w
          nastepnych miesiacach). Mam nadzieje ze bedzie przyjemnie. Mam nadzieje ze
          osoba samotna moze sie do kogos dosiasc na tym spotkaniu (bo samemu mi sie nie
          chce pic piwa ;-) )
          • Gość: Mk Re: oto IP: *.cec.eu.int 04.11.05, 10:49
            Nie ma sprawy jesli jestes sam. Ja bede i paru innych. Tych pie..o
            eurokratach nie czytam.Kazdy ma prace taka jaka ma i tyle. A propos nie wiem
            czemu masz NAS ogladac: my malpy w zoo? No tak po niektorych popatrzec haha
            • Gość: stuzia o co to to nie!!!! IP: *.cec.eu.int 04.11.05, 11:35
              Halo halo, to nie MY EUROKRACI sie tu klocimy tylko ONI, KTORYCH CO NAJWYZEJ
              ZONY maja w IP cec.eu.int!

A w OO tez bede.
              si u.
              • Gość: Izzzz Re: o co to to nie!!!! IP: *.cec.eu.int 04.11.05, 15:25
                A o korej zbiorka? Tylko nie piszcie ze jak zwykle, bo to bylby moj pirwszy raz
                i jakby co to ja bym moze weszla na jakies male piwko w milym towarzystwie.
                • Gość: Mk Re: o co to to nie!!!! IP: *.cec.eu.int 04.11.05, 15:29
                  Osma wieczorem.
                  • Gość: Izzzzz Re: o co to to nie!!!! IP: *.cec.eu.int 04.11.05, 15:33
                    Dzieki
                    • Gość: adm 20.00? IP: *.10-136-217.adsl.skynet.be 04.11.05, 15:38
                      a nie 18.00 jak zwykle??
                      • Gość: Izzzz Re: 20.00? IP: *.cec.eu.int 04.11.05, 15:42
                        No to sie zaczelo:)
                        Czyli o ktorej?
                        • Gość: adm ty izzzz nie podskakuj IP: *.10-136-217.adsl.skynet.be 04.11.05, 15:47
                          tak od razu na dzien dobry nas podsumowywac: "sie zaczelo"...:-)))

no wiec zrodla mi wlasnie telefonicznie powiedzialy ze ponoc dzisiaj nietypowo,
                          ludzie postanowili ze pojda sie odswiezyc;-)) i spotykamy sie 19.30/20.00, a ze
                          ja chwiliowo jestem poza obiegiem...:-)))to sie zdziwilam,
                          wiec zapraszamy nietypowo!!
                          • Gość: stuzia Re IP: *.cec.eu.int 04.11.05, 15:51
                            adm, bedziesz?! Ja tez bede ok 20.
                            • Gość: adm stuziu IP: *.10-136-217.adsl.skynet.be 04.11.05, 15:52
                              ano!
                              no to tyz bede pozniej......
                      • Gość: Mk Re: 20.00? IP: *.cec.eu.int 04.11.05, 15:48
                        Ja ide na osme. Chce sie odswiezyc. I torby nie chce pilnowac cala noc. Ktos
                        pewnie bedzie o 6tej.
                        • Gość: adm Re: 20.00? IP: *.10-136-217.adsl.skynet.be 04.11.05, 15:51
                          no wlasnie:-)))
                        • Gość: Izzzzz Re: 20.00? IP: *.cec.eu.int 04.11.05, 15:52
                          ze niby podskakuje? no moze troche:) ale szacunek zwracam..nic sie nie
                          zaczelo, szybkie uzgodnienia mile zaskoczyly:)
                          Wiec prawdopodobnie do zobaczenia ok 20
                          • Gość: adm do izzzz IP: *.10-136-217.adsl.skynet.be 04.11.05, 15:54
                            no!:-))
                            jest jeszcze wiele rzezcy ktore mam nadzieje mile cie zaskocza - trzeba tylko
                            umiec korzystac!!
                            • Gość: adm Re: do izzzz IP: *.10-136-217.adsl.skynet.be 04.11.05, 15:55
                              a jak cie poznamy, izzzz??
                              • Gość: Izzzzz Re: do izzzz IP: *.cec.eu.int 04.11.05, 16:00
                                To jak ja was poznam? Zastanawialam sie ale balam juz zapytac:)
                                Jak zobaczycie przestraszona blondynke rozgladajaca sie po pubie tzn ze to ja.
                                A kogo mam wypatrywac?
                                • Gość: adm Re: do izzzz IP: *.10-136-217.adsl.skynet.be 04.11.05, 16:05
                                  no, NAS;-))
                                  nie przegapisz spoko! tylko nie oszukuj, rob przestraszona blond- mine, sami
                                  cie wylowimy;-))
                                  • Gość: Izzzz Re: do izzzz IP: *.cec.eu.int 04.11.05, 16:13
                                    to nie bedzie trudne. Pierwsza przestraszona buzka bedzie moja.Wiec wypatrujcie
                                    uwaznie:)
                                    • Gość: gugu Impreza stazystow? IP: *.247.81.adsl.skynet.be 04.11.05, 16:44
                                      Czy ktos wie czy dzisiaj jest jakas oficjalna, pol-oficjalna lub nieoficjalna
                                      impreza stazystow czy wiekszosc jednak wyjechala na ten tydzien? Szkoda szybko
                                      zakonczyc mile rozppoczety wieczor w Old Oak...
                                      • Gość: adm Re: Impreza stazystow? IP: *.10-136-217.adsl.skynet.be 04.11.05, 16:46
                                        nieoficjalne imprezy stazystow...i nie tylko, to chyba sa codziennie;-))
                                        a mile ropoczety wieczor w OO mozna zakonczyc na 1000 sposobow.. wszystko
                                        zalezy od .. zasobow;-)))
                                        le corbeau?
                                        • Gość: gugu Re: Impreza stazystow? IP: *.247.81.adsl.skynet.be 04.11.05, 16:47
                                          Z Toba wszystko :)
                                          • adm-adm Re: Impreza stazystow? 04.11.05, 16:54
                                            hm..sie znamy? bo mi juz rozne rzeczy przypisywano, tutaj;-)))

o k..na sie zalogowalam:-))
                                            • Gość: gugu Do adm IP: *.247.81.adsl.skynet.be 04.11.05, 17:07
                                              Znamy, znamy, nawet spolke razem prowadzimy. Wprawdzie traci ona ostatnio
                                              udzialy, ale calkowicie jeszcze nie zbankrutowala :)
                                              • Gość: adm Re: Do adm IP: *.10-136-217.adsl.skynet.be 04.11.05, 17:10
                                                aha, czes kochana wspolniczko! a ja myslalam ze sprzedajemy..udzialy, tym
                                                bardziej ze dzisiaj zarzad sie pojawi :-))) hi hi hi
                                                ale widze ze wystarczy sie odwrocic....
                                                bedziesz dzisiaj?
                                                • Gość: gugu Re: Do adm IP: *.247.81.adsl.skynet.be 04.11.05, 17:16
                                                  Bede. Zarzad w sumie wybieraja udzialowcy, wiec wiele do gadania nie ma. Ale po
                                                  co mrozic pieniazki, skoro na rynku tyle ciekawych mozliwosci...
                                                  • Gość: adm Re: Do adm IP: *.10-136-217.adsl.skynet.be 04.11.05, 17:42
                                                    noooo:-))
                                                    to co robimy z tym zarzadem, dzis wieczor? odwolujemy, raz na swiety spokoj?
          • polla Re: oto 05.11.05, 17:56
            Gość portalu: xangor napisał(a):
            > Az chetnie przyjde na to spotkanie w ten piatek i w nastepny aby zobaczyc WAS
            > Eurokratow - i oszacowac czy bedzie pozniej jeszcze sens przychodzic czy nie (w
            > nastepnych miesiacach

I co jest sens?? Spełninliśmy twoje oczekiwania? ;)
    • Gość: gosc Re: 11 LISTOPADA; THE OLD OAK IP: 195.177.83.* 04.11.05, 09:10
      tez przychodze choc nie jetem Eurokrata i chetnie zobacze tego przyslowiowego
      Eurokrate :-)
    • bud8 Ku pamieci;) 09.11.05, 15:18
    • Gość: eurokratka Re: 11 LISTOPADA; THE OLD OAK IP: *.cec.eu.int 11.11.05, 11:57
      o ktorej godzinie sie zbieramy???
      • Gość: ja Jak zwykle niektorzy o 18:00 inni o 20:00 IP: *.cec.eu.int 11.11.05, 12:02
        a kto tanczy ?

Oprocz mnie oczywiscie ..
        • Gość: ja tez Re: Jak zwykle niektorzy o 18:00 inni o 20:00 IP: *.cec.eu.int 11.11.05, 12:10
          no ja!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka