07.11.05, 12:43
hej, czy komus udalo sie poprzez Porta uzgodnic termin testu?
cos tu nic nie dziala, a mialo byc od dzisiaj:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: anbxl Re: Porta IP: *.243.81.adsl.skynet.be 07.11.05, 12:53
      Wiesz dlaczego nie dziala-wlasnie sama z moimi informatykami przestudiowalam
      stronke-owa firma jest hhhmmm delikatnie mowiac incapable (po pl??)-w kazdej
      chwil kazdy moze wejsc bez zadnego logowania sie bezposrednio na ich stronke-
      oto dowod-wpiszcie przez copie pasta ten link
      securereg3.prometric.com/landing.aspx?prg=CA25&path=schd&eligid=0105828792126511&nopri=T&culture=fr

Tym razem to juz przegieli-nie mam wielkiego pojecia o informatyce,ale taki
      blad kazdy laik odnajdzie,a wiec patience az poprawia najpierw technicznie
      stronke.Ciekawa jestem czy ktos cos wie co to jest za firma
      • chabliss Re: Porta 07.11.05, 13:05
        czyli dzisiaj i w najblizszym czasie, nie mam szans na termin,
        wiecie moze ile trwa u EPSO poprawka bledu?:-)
        • Gość: Dianette Re: Porta IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.11.05, 14:01
          Ja tez probowalam i nic. Po wpisaniu kraju i nacisnieciu "next" pojawiala sie
          informacja "error occured try again later". W ogole mialam problem z
          zalogowaniem sie do EPSO Porta.
          • Gość: Beata Re: Porta IP: *.kline-europe.com 07.11.05, 14:12
            Ja doszlam do wybierania terminu, jak wyskoczyl kalendarzyk to nie bylo zadnych
            godzin do wybrania i tak na kazdy miesiac....Kiedy oni wreszcie poprawia ten
            system...
          • chabliss Re: Porta 07.11.05, 14:36
            Gość portalu: Dianette napisał(a):

> Ja tez probowalam i nic. Po wpisaniu kraju i nacisnieciu "next" pojawiala sie
            > informacja "error occured try again later". W ogole mialam problem z
            > zalogowaniem sie do EPSO Porta.
            >
            u mnie bylo tak samo, a po kolejnej probie wyskoczylo to:
            The information provided by the referring Web site is incorrect. Please
            contact the referring Web site’s operator for assistance or, if you know the
            information required to continue, please click here.

PS. dianette, sadzac po IP adresie piszesz z Niemiec, czy dysponujesz moze
            testami w jezyku niemeckim, jesli tak, to prosze o skontaktowanie sie ze mna
            chabliss@gazeta.pl
            ja rowniez mam pare, mozna by sie wymienic, co ty na to?:-)
        • kttosia a ja sie zapisałam 07.11.05, 14:15
          i nawet bez problemów, ale jeszcze nie dostałam od nich maila potwiedzajacego
          termin więc na razie sie nie cieszę. a teraz widze że w ogóle do epsoporta
          dostać się nie można...
          • Gość: Ania Re: a ja sie zapisałam IP: *.kline-europe.com 07.11.05, 14:40
            a teraz po wybraniu miejsca egzaminu i nacisnieciu NEXT, pojawia sie:

The information provided by the referring Web site is incorrect. Please
            contact the referring Web site’s operator for assistance or, if you know the
            information required to continue, please click here.
          • Gość: ex Re: a ja sie zapisałam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 17:11
            Co podalas jako "eligibility ID"?. Numer kandydata jest ciagle odrzucany.
            Rozwiniety: 2005-7-xxxxx i to samo tylko przy podaniu ostatnich cyfr.
            • Gość: anbxl Reskrypt do bani IP: *.243.81.adsl.skynet.be 08.11.05, 22:02
              A wiec w koncu przestudiowalam z mezem caly programik-skrypt tej stronki
              i....nie wierze ze komus udalo sie zapisac na egzamin,a jezeli tak to w jaki
              sposob i nie wierze,ze to bedzie zaakceptowane,bo merde oni nie dokonczyli
              programu i tylko zaprogramowali,ze jest error-oto dowod-weight:bold;">Une
              erreur s'est produite, veuillez réessayer ultérieurement.</span>

tym razem to juz naprawde przegieli i oczywiscie ja juz nie wierze,ze to bedzie
              oki i wcale nie mam ochoty zdawac egzaminow u takich analfabetow,ktorzy
              oszukuja ludzi przed egzaminami-strona niedokonczona i nawet nie protege -
              oczywiscie jutro z dowodem-skryptem to przesle
              do ombud
              • piniek Re: Reskrypt do bani 09.11.05, 11:11
                Ale co chodzi? Jeśli się ogląda źródło strony, na której jest komunikat o
                błędzie, to chyba nie dziwne, że w tym źródle można znaleźć ów komunikat.

P.I.nie.K.
                • Gość: anbxl Re: Reskrypt do bani IP: *.241.81.adsl.skynet.be 09.11.05, 17:08
                  ty chyba masz takie samo pojecie o informatyce jak dyrektor epso albo grasz???
                  Ja z kilkoma naprawde specjalistami sprawdzalam krok po kroku wszystkie kody
                  oprogramowania i wlasnie ten error jest z gory zaprogramowany w kodach
                  • chabliss Re: Reskrypt do bani 09.11.05, 17:50
                    a jak Wyscie weszli w te skrypty?
                  • cannella Re: Reskrypt do bani 09.11.05, 18:33
                    Od razu mówię, że na informatyce się nie znam, do porta się nie pcham, ale
                    powiedz mi, proszę, czy ci specjaliści też startują, czy tylko ty? Bo tak na
                    moje nieinformatyczne oko, to całemu światu podałaś swoje eligibility ID, co
                    chyba nie do końca jest w twoim interesie. PINy do kart też tak ogłaszasz? ;-)
                    • Gość: Piter Re: Reskrypt do bani IP: *.241.81.adsl.skynet.be 09.11.05, 19:22
                      he he faktycznie. Niezłe. To może zmienimy anbxl termin jej egzaminu.
                  • piniek Re: Reskrypt do bani 09.11.05, 19:51
                    ROTFL. Rozumiem, że włamaliście się na serwer i stamtąd wzieliście te "kody"?
                    Wiesz w ogóle o czym piszesz, czy tak tylko trollujesz?

P.I.nie.K.
                    • Gość: anbxl Re: Reskrypt do bani IP: *.247.81.adsl.skynet.be 09.11.05, 21:18
                      jezeli dobrze przeczytasz to bedziesz wiedziec ze jest jeden id dla calego
                      egzaminu i dopiero potem jest dalsza procedura
                    • Gość: anbxl Re: Reskrypt do bani IP: *.247.81.adsl.skynet.be 09.11.05, 21:20
                      piniek a ja teraz rozumiem ze jestes zielony-strona nie jest protege i jak
                      troche znalbys sie na informatyce to wiedzialbys jak sprawdzic kody praktycznie
                      jednym kliknieciem myszy
                      • Gość: TR Halskov napisal IP: *.dsl.scarlet.be 09.11.05, 22:33
                        Brussels, 9 november 2005
                        EPSO /EH/dm D(2005)

NOTICE TO CAST 25 CANDIDATES

We are aware of the difficulties that many of you have encountered while
                        unsuccessfully trying to register for the EPSO tests in the framework of the
                        CAST 25 procedures. This is somewhat disappointing both for you, the
                        candidates, and for us who would have wanted to have, from the start, a better
                        functioning system.

In fact, out of the almost 29000 candidates admitted to the tests, a large
                        majority of you tried to register from the very beginning: this has caused
                        substantial bottlenecks in the system, which has therefore not been accessible
                        to many of you.

We are presently examining the technical possibilities of improving this
                        situation, whilst preserving fair opportunities for all candidates, possibly by
                        extending the registration period as well as the testing schedule. However, it
                        seems clear that, in the short term, we should not expect to reach the ideal
                        situation which would allow for a simultaneous handling of a very high number
                        of booking requests. Consequently, it is possible that some difficulties will
                        momentarily persist; therefore we ask for your patience and comprehension for
                        these inconveniences.

We shall reopen the registration system at the beginning of next week; if
                        necessary, new adjusted indications on how to book will be given.

On behalf of the EPSO team and myself, I would like to apologize for these
                        problems which, may I assure you, will not affect your participation in the
                        selection procedure.

Thank you for your attention

Erik HALSKOV
                        Director EPSO
                        • Gość: anbxl Re: Halskov napisal IP: *.247.81.adsl.skynet.be 09.11.05, 22:35
                          juz to gdzies bylo przyklejonea kazdy zainteresowany zna to :-)))ale czy ty w
                          to wierzysz co on czy raczej ktos w jego imieniu napisal?????????????
                          • puks01 Re: Halskov napisal 10.11.05, 10:59
                            Anbxl, a jakie to ma znaczenie? Czy mowisz to tylko po to, zeby powietrze sie
                            ruszalo? Pozdrawiam, :))
                            • Gość: anbxl Re: Halskov napisal IP: *.241.81.adsl.skynet.be 10.11.05, 11:26
                              Nieeeeeeeeeeeeeeee,jestem wsciekla pewnie tak jak wiekszosc z was,bo burdel
                              burdelem,ale uwazam,ze takie cos nie powinno miec miejsca,ale.....chyba cos sie
                              zaczyna ruszac,bo thomson nie ma juz w swoim skrypcie EPSO
                      • Gość: Slannesh Re: Reskrypt do bani IP: *.ast.warszawa.sint.pl 10.11.05, 14:59
                        anbxl mam do Ciebie małą prośbę. Jak będziesz się zapisywać, to nie przyznawaj
                        się że jesteś z Polski, bo tylko "wilidża" nam narobisz. :)
                        • Gość: anbxl Re: Reskrypt do bani IP: *.122-200-80.adsl.skynet.be 10.11.05, 20:06
                          Zostaw to koles dla siebie-w przeciwienstwie do Ciebie jestem Polka ale nie z
                          Polski :-)Czyzbys ta bezsensowna uwaga leczyl(a)kompleksy-znajdz sobie kogos
                          innego,bo ja nie jestem lekarzem:-)
                          • tomi_22 Re: Reskrypt do bani 10.11.05, 20:31
                            On chyba zartowal ;)))
    • Gość: anbxl Re wielkie dzieki IP: *.122-200-80.adsl.skynet.be 10.11.05, 20:17
      Wielkie dzieki tym sekretarkom ktore dzis uczestniczyly w strajku-no wlasnie
      czy jakas Polka-Polak strajkowal(a) dzis?????????????
      • tomi_22 Re: Re wielkie dzieki 10.11.05, 20:31
        W Luxie strajkowali glownie ze starych krajow...
    • Gość: info Re: Porta IP: *.consilium.eu.int 11.11.05, 14:41
      Jest cos nowego na naszej ulubionej stronie epso, zobaczcie.
    • anbxl Re: Porta-nouvelles 11.11.05, 16:13
      hhhmmmmmmm uwierzmy panu dyrektorowi,albo temu co napisal ten tekst bo przyszly
      tydzien juz tuz,tuzzzzzzzzzzzzzzzzz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka