chabliss 07.11.05, 12:43 hej, czy komus udalo sie poprzez Porta uzgodnic termin testu? cos tu nic nie dziala, a mialo byc od dzisiaj:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anbxl Re: Porta IP: *.243.81.adsl.skynet.be 07.11.05, 12:53 Wiesz dlaczego nie dziala-wlasnie sama z moimi informatykami przestudiowalam stronke-owa firma jest hhhmmm delikatnie mowiac incapable (po pl??)-w kazdej chwil kazdy moze wejsc bez zadnego logowania sie bezposrednio na ich stronke- oto dowod-wpiszcie przez copie pasta ten link securereg3.prometric.com/landing.aspx?prg=CA25&path=schd&eligid=0105828792126511&nopri=T&culture=fr Tym razem to juz przegieli-nie mam wielkiego pojecia o informatyce,ale taki blad kazdy laik odnajdzie,a wiec patience az poprawia najpierw technicznie stronke.Ciekawa jestem czy ktos cos wie co to jest za firma Odpowiedz Link Zgłoś
chabliss Re: Porta 07.11.05, 13:05 czyli dzisiaj i w najblizszym czasie, nie mam szans na termin, wiecie moze ile trwa u EPSO poprawka bledu?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dianette Re: Porta IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.11.05, 14:01 Ja tez probowalam i nic. Po wpisaniu kraju i nacisnieciu "next" pojawiala sie informacja "error occured try again later". W ogole mialam problem z zalogowaniem sie do EPSO Porta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Porta IP: *.kline-europe.com 07.11.05, 14:12 Ja doszlam do wybierania terminu, jak wyskoczyl kalendarzyk to nie bylo zadnych godzin do wybrania i tak na kazdy miesiac....Kiedy oni wreszcie poprawia ten system... Odpowiedz Link Zgłoś
chabliss Re: Porta 07.11.05, 14:36 Gość portalu: Dianette napisał(a): > Ja tez probowalam i nic. Po wpisaniu kraju i nacisnieciu "next" pojawiala sie > informacja "error occured try again later". W ogole mialam problem z > zalogowaniem sie do EPSO Porta. > u mnie bylo tak samo, a po kolejnej probie wyskoczylo to: The information provided by the referring Web site is incorrect. Please contact the referring Web site’s operator for assistance or, if you know the information required to continue, please click here. PS. dianette, sadzac po IP adresie piszesz z Niemiec, czy dysponujesz moze testami w jezyku niemeckim, jesli tak, to prosze o skontaktowanie sie ze mna chabliss@gazeta.pl ja rowniez mam pare, mozna by sie wymienic, co ty na to?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kttosia a ja sie zapisałam 07.11.05, 14:15 i nawet bez problemów, ale jeszcze nie dostałam od nich maila potwiedzajacego termin więc na razie sie nie cieszę. a teraz widze że w ogóle do epsoporta dostać się nie można... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: a ja sie zapisałam IP: *.kline-europe.com 07.11.05, 14:40 a teraz po wybraniu miejsca egzaminu i nacisnieciu NEXT, pojawia sie: The information provided by the referring Web site is incorrect. Please contact the referring Web site’s operator for assistance or, if you know the information required to continue, please click here. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex Re: a ja sie zapisałam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 17:11 Co podalas jako "eligibility ID"?. Numer kandydata jest ciagle odrzucany. Rozwiniety: 2005-7-xxxxx i to samo tylko przy podaniu ostatnich cyfr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Reskrypt do bani IP: *.243.81.adsl.skynet.be 08.11.05, 22:02 A wiec w koncu przestudiowalam z mezem caly programik-skrypt tej stronki i....nie wierze ze komus udalo sie zapisac na egzamin,a jezeli tak to w jaki sposob i nie wierze,ze to bedzie zaakceptowane,bo merde oni nie dokonczyli programu i tylko zaprogramowali,ze jest error-oto dowod-weight:bold;">Une erreur s'est produite, veuillez réessayer ultérieurement.</span> tym razem to juz naprawde przegieli i oczywiscie ja juz nie wierze,ze to bedzie oki i wcale nie mam ochoty zdawac egzaminow u takich analfabetow,ktorzy oszukuja ludzi przed egzaminami-strona niedokonczona i nawet nie protege - oczywiscie jutro z dowodem-skryptem to przesle do ombud Odpowiedz Link Zgłoś
piniek Re: Reskrypt do bani 09.11.05, 11:11 Ale co chodzi? Jeśli się ogląda źródło strony, na której jest komunikat o błędzie, to chyba nie dziwne, że w tym źródle można znaleźć ów komunikat. P.I.nie.K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: Reskrypt do bani IP: *.241.81.adsl.skynet.be 09.11.05, 17:08 ty chyba masz takie samo pojecie o informatyce jak dyrektor epso albo grasz??? Ja z kilkoma naprawde specjalistami sprawdzalam krok po kroku wszystkie kody oprogramowania i wlasnie ten error jest z gory zaprogramowany w kodach Odpowiedz Link Zgłoś
cannella Re: Reskrypt do bani 09.11.05, 18:33 Od razu mówię, że na informatyce się nie znam, do porta się nie pcham, ale powiedz mi, proszę, czy ci specjaliści też startują, czy tylko ty? Bo tak na moje nieinformatyczne oko, to całemu światu podałaś swoje eligibility ID, co chyba nie do końca jest w twoim interesie. PINy do kart też tak ogłaszasz? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: Reskrypt do bani IP: *.241.81.adsl.skynet.be 09.11.05, 19:22 he he faktycznie. Niezłe. To może zmienimy anbxl termin jej egzaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
piniek Re: Reskrypt do bani 09.11.05, 19:51 ROTFL. Rozumiem, że włamaliście się na serwer i stamtąd wzieliście te "kody"? Wiesz w ogóle o czym piszesz, czy tak tylko trollujesz? P.I.nie.K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: Reskrypt do bani IP: *.247.81.adsl.skynet.be 09.11.05, 21:18 jezeli dobrze przeczytasz to bedziesz wiedziec ze jest jeden id dla calego egzaminu i dopiero potem jest dalsza procedura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: Reskrypt do bani IP: *.247.81.adsl.skynet.be 09.11.05, 21:20 piniek a ja teraz rozumiem ze jestes zielony-strona nie jest protege i jak troche znalbys sie na informatyce to wiedzialbys jak sprawdzic kody praktycznie jednym kliknieciem myszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TR Halskov napisal IP: *.dsl.scarlet.be 09.11.05, 22:33 Brussels, 9 november 2005 EPSO /EH/dm D(2005) NOTICE TO CAST 25 CANDIDATES We are aware of the difficulties that many of you have encountered while unsuccessfully trying to register for the EPSO tests in the framework of the CAST 25 procedures. This is somewhat disappointing both for you, the candidates, and for us who would have wanted to have, from the start, a better functioning system. In fact, out of the almost 29000 candidates admitted to the tests, a large majority of you tried to register from the very beginning: this has caused substantial bottlenecks in the system, which has therefore not been accessible to many of you. We are presently examining the technical possibilities of improving this situation, whilst preserving fair opportunities for all candidates, possibly by extending the registration period as well as the testing schedule. However, it seems clear that, in the short term, we should not expect to reach the ideal situation which would allow for a simultaneous handling of a very high number of booking requests. Consequently, it is possible that some difficulties will momentarily persist; therefore we ask for your patience and comprehension for these inconveniences. We shall reopen the registration system at the beginning of next week; if necessary, new adjusted indications on how to book will be given. On behalf of the EPSO team and myself, I would like to apologize for these problems which, may I assure you, will not affect your participation in the selection procedure. Thank you for your attention Erik HALSKOV Director EPSO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: Halskov napisal IP: *.247.81.adsl.skynet.be 09.11.05, 22:35 juz to gdzies bylo przyklejonea kazdy zainteresowany zna to :-)))ale czy ty w to wierzysz co on czy raczej ktos w jego imieniu napisal????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
puks01 Re: Halskov napisal 10.11.05, 10:59 Anbxl, a jakie to ma znaczenie? Czy mowisz to tylko po to, zeby powietrze sie ruszalo? Pozdrawiam, :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: Halskov napisal IP: *.241.81.adsl.skynet.be 10.11.05, 11:26 Nieeeeeeeeeeeeeeee,jestem wsciekla pewnie tak jak wiekszosc z was,bo burdel burdelem,ale uwazam,ze takie cos nie powinno miec miejsca,ale.....chyba cos sie zaczyna ruszac,bo thomson nie ma juz w swoim skrypcie EPSO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slannesh Re: Reskrypt do bani IP: *.ast.warszawa.sint.pl 10.11.05, 14:59 anbxl mam do Ciebie małą prośbę. Jak będziesz się zapisywać, to nie przyznawaj się że jesteś z Polski, bo tylko "wilidża" nam narobisz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: Reskrypt do bani IP: *.122-200-80.adsl.skynet.be 10.11.05, 20:06 Zostaw to koles dla siebie-w przeciwienstwie do Ciebie jestem Polka ale nie z Polski :-)Czyzbys ta bezsensowna uwaga leczyl(a)kompleksy-znajdz sobie kogos innego,bo ja nie jestem lekarzem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re wielkie dzieki IP: *.122-200-80.adsl.skynet.be 10.11.05, 20:17 Wielkie dzieki tym sekretarkom ktore dzis uczestniczyly w strajku-no wlasnie czy jakas Polka-Polak strajkowal(a) dzis????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 Re: Re wielkie dzieki 10.11.05, 20:31 W Luxie strajkowali glownie ze starych krajow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: info Re: Porta IP: *.consilium.eu.int 11.11.05, 14:41 Jest cos nowego na naszej ulubionej stronie epso, zobaczcie. Odpowiedz Link Zgłoś
anbxl Re: Porta-nouvelles 11.11.05, 16:13 hhhmmmmmmm uwierzmy panu dyrektorowi,albo temu co napisal ten tekst bo przyszly tydzien juz tuz,tuzzzzzzzzzzzzzzzzz Odpowiedz Link Zgłoś