Dodaj do ulubionych

Do Facetow na tym forum (prawdziwych)

01.12.05, 15:34
Czesc chlopaki. Sluchajcie, nie wiem czy znacie moja przygode z szukaniej
fajnej partnerki zyciowej (i nie tylko). W skrocie wiec, szukalem i nie
znalazlem, a to co sie przwinelo to szkoda gadac. No wiec mam pytanie. Nie
znacie moze jakiejs fajnej agentury tu w Brukseli? Facet jest facetem i
czasem trzeba dac upust emocjom. Licze na solidarnosc i czekam na propozycje.
Aha, mozliwy wypad razem - oferta dla samotnych, malzenstw nie rozbijam i nie
pochwalam takiego czegos.

Obserwuj wątek
    • szymbi Re: Do Facetow na tym forum (prawdziwych) 01.12.05, 16:04
      kombinując tytuł wątku z ostatnim zdaniem wychodzi mi, że kaczorek nie uznaje
      mężów za prawdziwych facetów. Hmmm... Pewnie bez trudu dałoby mu się pokazać,
      że nie ma racji, tylko wątpliwe czy jego i np. moje pojęcie męskości się
      pokrywa...
      • kaczorek123 Re: Do Facetow na tym forum (prawdziwych) 01.12.05, 16:28
        Pewnie, ze watpliwe, ale przeczytalem, ze facet co chodzi do agencji to moze
        sprawdzic swoja meskosc. Aha, pismo kobiece.

Ja mam ochote na chwile relaksu i tyle. Wole isc do agencji i zaplacic raz i
        miec spokoj/usluge, niz umawiac sie ze zmanierowanymi panienkami, placic za
        drinki a i tak w efekcie nie miec nic. No moze miec, ale ze cene duzo wyzsza
        niz w takiej agencji. A i profesjonalizm tez sie liczy.

• Gość: antygona A co na to nasz swiezo upieczony moderator? IP: *.ny325.east.verizon.net 01.12.05, 16:17
      • woluwe Hej Antygona nie wchodz ludziom w prywate !!! 01.12.05, 16:22
        Hej Antygona nie wchodz ludziom w prywate !!!
        Przeciez koles wyraznie
        Jedni lubia urozmaicony sex
        a inni zmieniac pieluchy
        Badzmy tolerancyny.

A do Kaczorka: Uwierz mi, ze sa malzenstwa, ktorym
        agentury nie przeszkadzaja :-)

A po trzecie to znakomite miejsce, zeby pocwiczyc
        ojczysty "jezyk" ;-)

TOLERANCJI LUDZIE TOLERANCJI !!!!!
        • kaczorek123 do Woluwe 01.12.05, 16:26
          Dziekuje Ci bardzo za wsparcie. Widze, ze chyba troche obeznany jestes w
          temacie. Znasz jakis fajny adres?

Co do malzenstw - moim zdaniem chodzenie do agencji podczas jak sie jest w
          stalym zwiazku - nie mowiac juz o malzenstwie - to swinstwo jest i tyle. Idac
          do agencji narazasz sie na pewne ryzyko - dzis akurat jest swiatowy dzien
          AIDS/HIV/SIDA - przekazujac to partnerce lub o zgrozo zonie, to nawet nie
          kwalifikuje sie do komentowania.
          • woluwe Re: do Woluwe 01.12.05, 16:27
            No chyba, ze masz zone w Trojmiescie. I dalisciesobie duzoooo swobody. ;-)
            • kaczorek123 Re: do Woluwe 01.12.05, 16:31
              Nie nie mam, i brzydze sie zdradami. Cenie wiernosc.
          • Gość: Mirek Re: do Woluwe IP: *.bph.pl 01.12.05, 16:56
            O kurde, to ja prawdziwa świnia jestem..
            Mysle ze jak posiedzisz troche w malzenstwie to i za wolnoscia zatesknisz..
        • Gość: antygone Re: Hej Antygona nie wchodz ludziom w prywate !!! IP: *.ny325.east.verizon.net 01.12.05, 16:41
          Tolerancja tolerancja, ale co ten watek ma wspolnego z tym forum? Sa bardziej
          odpowiednie miejsca na takie prowokacje.
          • kaczorek123 Re: Hej Antygona nie wchodz ludziom w prywate !!! 01.12.05, 16:45
            Ma to, ze tu mozna takze pytac o sprawy zwiazane z pobytem w Brukseli. Co jako
            pracownik Komisji nie mam prawa pytac o takie sprawy? Mam i pytam i to w
            kulturalny sposob, nie obrazaja nikogo. Specialnie napisalem, ze watek jest do
            facetow, po to aby zadna kobieta nie poczula sie obrazona. Jak weszla i
            przeczytala to juz na jej wlasne ryzyko. Jednak zaznaczam, ze nie bylo moja
            intencja obrazenie nikogo.

Co do ciebie, sluchaj, widze ze w USA siedzisz. Skoro tak, to moze pisz sobie
            na forum Polonii w Nowym Jorku ew w Greenpoincie/Passiac a nie tu. Zegnam
            Ciebie, kimkolwiek jestes.

A jak wiesz cos na temat, to napisz. Dziekuje.
            • Gość: antygone Jest taka ulica wzdluz torow kolo Midi zdaje sie.. IP: *.ny325.east.verizon.net 01.12.05, 16:55
      • kaczorek123 Do Antygona 01.12.05, 16:23
        Nie wiem o co Ci chodzi, poniewaz to o czym pisze nikogo nie obraza. Zadalem
        pytanie i licze na odpowiedz. Jak nie masz jej to prosze Cie o nie branie
        udzialu tym i nie zasmiecanie. Dziekuje.
        • woluwe Do Mczapl 01.12.05, 16:24
          Mczapl, nie daj sie takim ... Antygonom
          Nie cenzuruj !
        • Gość: Peppin Brawo Kaczorku! IP: *.cec.eu.int 01.12.05, 16:37
          Kulturalna i zdecydowana odpowiedz na zasmiecanie watku spamem nie na temat. A
          i celny prztyczek w nos bigoterii i nietolerancji:):) Niestety nie wiem, gdzie
          sa jakies fajne salony masazu, itd... Ale taksowkarze sa zawsze dobrze
          zorientowani.... popytaj.
          Udanej zabawy:o)
      • paw_dady antygona to ten mietek ze stanow co sie moczy 02.12.05, 00:19
        natanielek? czy inny nieudacznik
    • Gość: mczapl Poobiadowe dylematy mczapla IP: 212.190.72.* 01.12.05, 16:51
      Mam dylemat moralny:
      Zostawiamy watek, bo jest kulturalny (w zakresie slownictwa), czy kasujemy? :)
      • Gość: swierszcz Re: Poobiadowe dylematy mczapla IP: *.cec.eu.int 01.12.05, 17:03
        moderator nie jest od dylematow moralnych: przeczytaj netykiete: zlamal? nie
        zlamal. nikogo nie obrazil, nie uzyl wulgarnych slow, nie robil wycieczek
        osobistych...tego masz pilnowac, a nie posuwac sie do oceny moralnej
        nie pisze tez na teamaty prawnie zabronione, wiec nie lamie prawa
        jezeli skasujesz ten watek, nastepnym razem skasujesz watek o innych pogladach
        religijnych, albo orientacji seksualnej, a moze o restauracji ktorej nie
        lubisz:-))......
        nie zachowuj sie jak za przeproszeniem... no sam wiesz, wystarczy ze sie
        rozejrzysz dookola siebie, w robocie:-)
        • Gość: anbxl Re: Poobiadowe dylematy mczapla IP: *.71-136-217.adsl.skynet.be 01.12.05, 17:19
          Choc jestem kobieta mam chec wypowiedziec sie wlasnie w tym watku
          Co do niektorych wiecej TOLERANCJI przeciez post nikomu nie ubliza,a facet jest
          otwarty i zyciowy
          Kaczorek-jakis czas temu robilam pewne badania (sociologiczne)moze nie
          bezposrednio na ten temat,ale cos kolo tego i zamiast tu pisac zagladnij na
          www.rendezvous.be
          www.privekamers.be
          www.privedate.be
          Powodzenia
          ps a co do malzenstw i zdrad to pogadamy jak bedziesz w zwiazku 10-15 lat-oj
          zdziwilbys sie jak zapoznalbys sie ze statystykami belgijskimi
        • Gość: mczapl Re: Poobiadowe dylematy mczapla IP: 212.190.72.* 01.12.05, 17:21
          Nie naskakuj az tak na mnie.

Netykiety na pewno nie zlamal. Wycieczek osobistych tez nie bylo.

Niemniej powinnismy sami ustalic, gdzie sa granice tematow, ktore poruszamy na
          forum. Ten watek jest akurat do tego bardzo dobry. Z jednej strony jest
          prowadzony kulturalnie, z drugiej strony czesc osob moze czuc sie urazona
          (raczej mam na mysli kobiety).
          Ja tez jestem za tym, by go zostawic, dopoki nie zejdzie na wulgarne strony
          wspolzycia.
          • Gość: antygone Pilka dobrze odbita moderatorze IP: *.ny325.east.verizon.net 01.12.05, 17:27
            btw: Ten kaczorek to jakis tomi, a wy wdajecie sie w dyskusje o tolerancji ...
            • Gość: gak Populistyczne domniemanie, droga Antygono. IP: *.cec.eu.int 01.12.05, 17:41
              Nieladnie. Kaczorek grzecznie sie pyta o jedna z form rozrywki. Na prawde nie
              musisz czytac:-) Nikt nikogo nie zmusza. A Ty chcesz zmusic i zakazac.

MCZAPL: Jaka moralnosc preferujesz? A kosztem jakiej? Zyjemy w roznorodnej
              kulturowosci forum i rzeczywistosci, gdzie powinno byc miejsce dla roznych
              ludzi, co tworzy intersujaca wielobarwnosc. Niech ten watek bedzie reduta
              wolnego slowa. Precz z bigoteria.
          • Gość: crazyaboutyou Mczapl IP: *.cec.eu.int 01.12.05, 17:30
            chyba Ci woda sodowa udrzyla do glowy. Ja wiem, ze jak sie czlowiek naczyta
            tyle pochwal o sobie, to mu sie zaczyna wydawac. Ale Twoja wladza nie sprowadza
            sie do tego. A po drugie po co jakies pytania: kasowac, czy nie. Jak to, to
            jest tu straznikiem moralnosci i nie wiesz co masz robic? No chyba nie bedziesz
            glosowan przeprowadzal. Demokracja, demokracja, ale nie wszyscy do niej
            dorosli. Nic sie nie dzieje. Przeciez nie bedziemy tacy powazni i sztywni.
            Kaczorek juz ty byl, wiec niech zostanie. Tematy moga byc rozne, to forum ma
            tytul Europracownicy, oni nie zyja tylko praca, sam jutro idziesz do OO i co
            bedziesz wszystkich zanudzal ile napisales waznych emaili lub ile stron
            dokumentow przeczytales? Kamon.
            • drugapolowaeurokratki Do mczapl - mysle ze zostawic 01.12.05, 17:42
              Moim zdaniem nalezy zostawic.
              Kazdy moze sie wypowiedziec
              a jednoczesnie nikt nie jest zmuszony
              tego na sile czytac.
              Takie jest moje zdanie.
              Kwestie moralne tego watku
              zostawmy kaczorkowi i woluwe.
              (co nie oznacza, ze ich potepiam)

Pozdrawiam

Druga Polowa

---------------

"Nie sadzcie, zebyscie nie byli sadzeni !"
          • Gość: anbxl Re: belgijskie statystyki IP: *.242.81.adsl.skynet.be 01.12.05, 21:32
            Cos nie widac postow kobiet-Sofi i reszta gdzie jestescie?Mczapl dlaczego plec
            przeciwna mialaby sie gniewac-chyba wszyscy-wszystkie sa dorosle-dorosli i
            znaja troche zycie-czytaj wiedza,ze jeden woli staly zwiazek,inny go szuka a
            jeszcze inny potrzebuje pikantnych rozrywek-c'est la vieeeeeeeeeeeeeeee
            A tak przy okazji-wlasnie sprawdzilam najnowsze belgijskie statystyki 2004 na
            5000 przypadkowo wybranych mezczyzn w wieku 25-45lat bedacych w stalych
            zwiazkach 43% zdradza swoje partnerki a id u kobiet-39% zdradzilo swoich
            stalych partnerow
          • Gość: K Re: Poobiadowe dylematy mczapla IP: *.242.81.adsl.skynet.be 02.12.05, 12:01
            > Niemniej powinnismy sami ustalic, gdzie sa granice tematow, ktore poruszamy na
            > forum.

Bynajmniej. Nie chcesz o czymś pisać to nie piszesz. Nie chcesz brać udziału w
            dyskusji o agenturach w BXL - ignorujesz. Moderujesz w przypadku tylko i
            wyłącznie postów łamiących regulamin. Amen.

> Z jednej strony jest
            > prowadzony kulturalnie, z drugiej strony czesc osob moze czuc sie urazona
            > (raczej mam na mysli kobiety).

To już problem kobiet (tych co się obrażają). Forum jest koedukacyjne, dot.
            problemów zarówno żeńskiej części jak i tej męskiej. Kaczorek ma takie samo
            prawo do poszukiwania sexu bez zobowiązań, jak kobiety do poszukiwania męża.
            Kwestia odmiennych potrzeb.

> Ja tez jestem za tym, by go zostawic, dopoki nie zejdzie na wulgarne strony
            > wspolzycia.

Mczapl - co to są wulgarne strony współżycia? Znasz je? To nieładnie, taki
            "niemoralny" moderator. No chyba że ich nie znasz tylko po czym je poznasz jak
            się pojawią na forum?

• Gość: gość Re: Poobiadowe dylematy mczapla IP: *.242.81.adsl.skynet.be 02.12.05, 12:31
        Mczapl co ty jadłeś na ten obiad???
    • paw_dady Re: Do Facetow na tym forum (prawdziwych) 02.12.05, 00:20
      kaczorek123 napisał:

> czasem trzeba dac upust emocjom. Licze na solidarnosc i czekam na propozycje.
      > Aha, mozliwy wypad razem - oferta dla samotnych, malzenstw nie rozbijam i nie
      > pochwalam takiego czegos.

cos ty jak widzisz zadowolona mezatke to pewno spotkala kaczorka lub listonosza
      (zawsze puka 2x) ;)
    • kaczorek123 Do Wszystkich 02.12.05, 12:23
      Ludzie, nie wiedzialem, ze zrobi sie z tego taki mezalians. Aby nie meczyc
      tematu, postanawiam dalej juz sam sobie poradzic, moze zreszta dzis w OO o tym
      porozmawiam z kilkoma osobami. Jak nie, to pozostaja taksowkarze - panienki z
      ulicy mnie nie interesuja, za duze ryzyko.

Dzieki za dobre rady oraz wsparcie.
    • Gość: brublox Do Kaczorka IP: *.brutele.be 05.12.05, 22:17
      pojedz po 22 na Rue d'Aerschot przy Gare Du Nord. To tutejszy red light district
      :) Panie siedza w witrynach i tylko czekaja na Kaczorkow. Najepiej pojechac
      samochodem, zeby "przejrzec" oferte, i wysiasc dopiero kiedy juz jestes
      zdecydowany. Na piechote raczej sie tam nie wybieraj sam. Powodzenia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka