Dodaj do ulubionych

Junior Auditors testy z 02/12

IP: *.ipaper.com 22.12.05, 15:59
Witam,

Czy ktos dostal juz wyniki? EPSO obiecalo je do konca grudnia, ale skoro nie
pracuja od 24/12 to powinny sie juz pojawic...
Czy ktos moze wie, czy to beda tylko wyniki preselection, czy rowniez written
test?

Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: EPSO??? Re: Junior Auditors testy z 02/12 IP: 195.94.203.* 22.12.05, 16:03
      Zaloguj się do EPSO :)
      • Gość: Art Re: Junior Auditors testy z 02/12 IP: *.ipaper.com 22.12.05, 17:03
        Zalozmy, ze przyszlo komus zaproszenie do zlozenia pelnej aplikacji. Czy to
        oznacza, ze osoba przeszla rowniez written test?

POZDRAWIAM!!
        • Gość: EPSO??? Re: Junior Auditors testy z 02/12 IP: *.kablowka.waw.pl 22.12.05, 19:19
          Nie,
          Najpierw idą preselekcyjne testy, później sprawdzanie dokumentów a dopiero po
          tym sprawdzają drugą część testów
          • Gość: Art Re: Junior Auditors testy z 02/12 IP: *.ipaper.com 23.12.05, 15:46
            Nie jestem pewien, nie wspominali nic o etapie, ktory uwzglednialby written
            test w zaproszeniu do zlozenia pelnej aplikacji. Po przeanalizowaniu aplikacji
            zapraszaja na ustne.

Prosze wyprowadzcie mnie z bledu jesli to co pisze nie jest zgodne z prawda.

POZDRAWIAM!
            • Gość: EPSO??? Re: Junior Auditors testy z 02/12 IP: 195.94.203.* 23.12.05, 16:01
              Sprawdziłem w "waszym" NOTICE OF OPEN COMPETITION C 135 A/25

Jest tak jak mówiłem, należy czytac warunki konkursu:
              "
              The selection board will mark your written test (c) if, after considering your
              application, it establishes that you meet all the eligibility criteria. The
              candidates (2) (see table below) with the highest marks in the written test (c)
              and the pass-mark will then be admitted to the oral test (d) (an interview with
              the selection board).
              "
              • Gość: Harcerz Jak Wam poszlo? IP: 80.72.40.* 24.12.05, 03:52
                • Gość: Harcerz Re: Jak Wam poszlo? IP: 80.72.40.* 24.12.05, 03:52
                  Jak Wam poszlo?
                  Ja 67% czyli zdalem,
                  ale nie przeszedlem dalej :-(
                  • Gość: Art Re: Jak Wam poszlo? IP: 80.244.140.* 25.12.05, 10:12
                    Hej,

skad wiesz ile miales % poprwanych odpowiedzi?

Pozdrawiam

• brublox Re: Jak Wam poszlo? 25.12.05, 12:55
                      Pochwalony!

Wydaje mi sie, ze to, czy masz dokladny zynik, czy nie, zalezy od tego, czy
                      zdales...

Ja w audycia przeszedlem preselekcje i dostalem tylko wiadomosc o tym, ze jest
                      OK. Moja znajoma natomiast w jednym z poprzednich konkursow nie przeszla
                      preseleksji i dostala dokladne informacje o tym, jaki wynik uzyaskala i jaki
                      byl potrzebny do wejscia do grona szczesliwcow.

• Gość: Art Re: Jak Wam poszlo? IP: 80.244.140.* 25.12.05, 13:21
                        OK, wydaje się to rozsądne...

Nie wiecie może jaki procent przeszedł do kolejnego etapu?

Nie mogę tego znaleźć na stronie EPSO...

POZDRAWIAM
                        • stella6 Re: Jak Wam poszlo? 25.12.05, 17:51
                          potrzebne było min.81 % - tak mi podało EPSO w odpowiedzi.
                          • Gość: twor Re: Jak Wam poszlo? IP: 80.244.140.* 25.12.05, 20:13
                            Stosunkowo wysoko postawiono poprzeczkę, ciekawe czy przy ocenianiu testu
                            pisemnego będą równie wymagający...
                            • Gość: EPSO??? Re: Jak Wam poszlo? IP: *.kablowka.waw.pl 25.12.05, 22:17
                              To nie jest kwestia poprzeczki tylko ilości osób które chcą zatrudnić. W
                              warunkach konkursu pewnie napisali iż przechodzi 30, 50 czy 200 osób z
                              najlepszymi wynikami.
                              • Gość: twor Re: Jak Wam poszlo? IP: 80.244.140.* 26.12.05, 08:04
                                czyli testy preselekcyjne = największy "odsiew", później już niewiele osób
                                odpada?
                                • Gość: EPSO??? Re: Jak Wam poszlo? IP: *.kablowka.waw.pl 26.12.05, 11:08
                                  Później poprzeczka jest niżej i wystarczy zdać pisemny i ustny. Zwykle trzeba
                                  mieć minimum 50-60% (w zależności od konkursu i ogłoszonych wymagań) i voila :))))

Do drugiego etapu zwykle przechodzi ok. 150% osób wymaganych (czyli jak chcą 20
                                  osób to przechodzi 30 osób). A zdaje ok. 50-70% (własne obliczenia).
                                  • Gość: Art Re: Jak Wam poszlo? IP: *.kki.krakow.pl 26.12.05, 14:04
                                    Poczytałem głębiej i okazuje sie, że tym razem do II etapu miało przejść 270
                                    osób, czyli 300% zapotrzebowania (90), więc jeszcze selekcja przed nami. Na
                                    pisemnym moim zdaniem było zdecydowanie za mało czasu na przygotowanie np.
                                    zaleceń dla audytu czy "detailed" summary tabelki...(wybrałem pyt I)

Jakie Wy mieliście odczucia po written? Ja czuję, że tego nie przejdę, fachowe
                                    słownictwo wyleciało z makówki, kiedy zorientowałem się ile czasu mi zostało po
                                    dokonaniu wyboru na które pytanie będę pisał....

POZDRAWIAM
                                    • Gość: dudek Re: Jak Wam poszlo? IP: *.kki.krakow.pl 27.12.05, 14:40
                                      mnie też brakło czasu, może wystarczy 60%...
                                      teraz ma odpaść 135 osób, mimo wszystko liczę na to, że się załapię
                                      to jest mój pierwszy konkurs, macie jakieś doświadczenia z poprzednich?
                      • Gość: Art Re: Jak Wam poszlo? IP: 80.244.140.* 25.12.05, 13:26
                        Zastanawiam się o ile bliżej celu jesteśmy, ale wydaje mi się, że tak może o 5
                        cm a do pokonania jeszcze 100m...

jak uważacie?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka