kpt.yogi 10.01.06, 14:20 Witajcie ! padl mi akumulator w samochodzie czy ktos sie orientuje gdzie w Brx moge kubic nowy ? z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sofi Nie, ale ja za to wlasnorecznie potrafie padniety IP: *.cec.eu.int 10.01.06, 14:23 podniesc - no mowie wam jakie dzezzy (czego to sie laski na emisgracji z pomoca roznych kolegow nauczyc moga:)) Tylko bez skojarzen, please Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: Nie, ale ja za to wlasnorecznie potrafie padn IP: 212.190.74.* 10.01.06, 14:29 Sofi, twoje teksty sa coraz bardziej beznadziejne. No i wcale nie jestes taka kul, jak ci sie wydaje. Daj se spokoj, please. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sofi Re: Nie, ale ja za to wlasnorecznie potrafie padn IP: *.cec.eu.int 10.01.06, 14:32 1) nie czytaj 2) nigdzie nie pisalam, ze jestem lub chce byc kul (cokolwiek by to dla ciebie mialo oznaczac) Odpowiedz Link Zgłoś
konewka.dorotki Tik Tak 10.01.06, 14:34 Daj mi jakis znak, poprosze twoja poplecznice to sposci psy ze smyczy :) i cie obronia. Mam do niej blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oz Konewko! IP: *.cec.eu.int 10.01.06, 16:02 Nie zalamuj sie!! Nie tylko twoja osoba miala ciezkie dziecinstwo, spojrz tutaj! db.tlen.pl/temat.php?id_p=2229&start=60&id_f=1 Ps. "spuscic" pisze sie przez "u" zwykle:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: Nie, ale ja za to wlasnorecznie potrafie padn IP: 212.190.74.* 10.01.06, 14:37 Tak, nie jestes kul, jestes beznadziejna Masz racje, nie ma sensu cie wiecej czytac. adijos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mczapl small warning IP: 212.190.72.* 10.01.06, 14:44 Moze sie wtracam do dyskusji, ale uwazam, ze poziom waszej dyskusji powoli zbliza sie do naruszenia punktu 3 regulaminu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szlauf Re: small warning IP: *.cec.eu.int 10.01.06, 15:38 rozumiem za to bylo do kota i konewki, bo tylku tu widze osobisty atak...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: small warning IP: *.cec.eu.int 10.01.06, 16:29 Co prawda w slabym stylu, ale ten ktos napisal o Sofi pare slow prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady ee no Zocha a co na to maz? 11.01.06, 13:07 tak sobie kluczyki wzielas czy malzonek w przyplywie dobroci pozwolil? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_ameryka Gdzies ty sie chowal??? 10.01.06, 14:26 Z miasta to ty chyba nie jestes, bo takie pytania. Akumulator kupisz tak samo jak w kazdym innym miescie lub kraju, w SKLEPIE MOTORYZACYJNYM!!! Jak zwykle SUPERHERO musial przybyc na ratunek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kpt.yogi Re: Gdzies ty sie chowal??? 13.01.06, 13:05 Tak ! Odkryles mnie. Jestem ze wsi, tzn. Z Krakowa. U nas na wsi, tzn. w Krakowie akumulatory kupuje sie w stodole. U soltysa. Ale trzeba wczesniej zamowic. Jak sie zamowi do zazwyczaj do dwoch tygodni soltys przywozi. A kolega to pewnie z miasta, tzn. z Warszawy. ehh u Was to pewnie od reki mozna dostac. Nie ma to jak jak mieszkac w stolicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m@rio Re: mala prosba motoryzacyjna IP: *.brutele.be 10.01.06, 15:24 jak ktoś napisał w sklepie :) nawet w carrefour na chaussee de wavre za Arsenal, po prawej stronie, jest jakis warsztat z wielkim szyldem Varta, moze diler ;) Odpowiedz Link Zgłoś