Gość: studentka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 16:24 Czy slyszal z was ktos o tym posrednictwie? chodzi mi bardziej o prace na Cyprze w hotelach ? prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: scottie Re: Work4You !!! IP: *.server.ntli.net 01.03.06, 00:01 Nie wiem jak pracuja teraz, ale jedno wiem na pewno: Work4you to byly "Bratniak", firma ktora wykrecila mnostwo ludzi. Radze powaznie sie zastanowic i poszukac dalej informacji o tej firmie Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
patryk1410 Re: Work4You !!! 01.03.06, 12:01 UWAGA WORK4YOU, to OSZUSCI!!!!!!!! NIE daj sie im zrobic, w tamtym roku wykrecili strasznie duzo osob na cyprze, sam bylem ich uczestnikiem, pobieraja z ciebie zajebiscie duza kase i w zamian daja nic. Cypr ogolnie polecam bo jest zajebiscie, sloneczko i spoko imprezy. Ale tylko w hotelach dobrych, min. 4 gwiazki, tam nie oszukuja i jest miodzio pracka. Spotkalem sporo ludzi z gowork i byli zadowoleni, sam jade przez nich, organizuja spotkania rekrutacyjne, jest nizsza cena i co najwazniejsze praca w 4 i 5 gwiazdkowych hotelach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: Work4You !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 12:26 dziekuje wam za ostezenie, a ich strona wydaje sie taka wiarygodna Odpowiedz Link Zgłoś
kaja27412 Re: Work4You !!! 09.03.06, 12:59 nawet w gazecie "Praca i nauka za granicą"się ogłaszają,ja też byłam na Cyprze ale szybko wróciłam bo koleżanka mnie wystawiła"na lewe sanki" i tylko kasę straciłam ale ogólnie na Cyprze podobało mi się choć jest dosyć brudno ale widoki b.ładne i nie jest drogo, tylko zarobki nie są tak wysokie jak w Angli,ale język napewno można podszkolić bo prawie wszyscy operują angielskim. Niewiecie ile pobierają z Go work za załatwienie pracy na Cyprze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stidentka Re: Work4You !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 10:10 wszystko jest na stronie www.gowork.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bunia72@op.pl Re: Work4You !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 12:43 Dzwonili do mnie w sprawie pracy ale ja nie kontaktowałam się z nimi , nie mam zaufania. Pozdrawiam Bunia Odpowiedz Link Zgłoś