Dodaj do ulubionych

Nar razie jest tylko NOS

IP: *.upc.chello.be 03.04.06, 00:02
europracownicy.pl
Obserwuj wątek
    • ma_wi99 Re: Nar razie jest tylko NOS 03.04.06, 00:10
      Gratulacje! Niezly poczatek.

Oby tak dalej!

(bedziemy Was sledzic! ;-)
      • sil.bi Re: Nar razie jest tylko NOS 03.04.06, 10:04
        Bardzo sympatyczny nosek. Co bedzie dalej?
        • Gość: adm a czy ten pies to moze byc czarny, IP: *.cec.eu.int 03.04.06, 11:45
          poprosze:))
    • kttosia paw 03.04.06, 10:22
      cos czuje że paw pomyśli że to on był inspiracją ;)
      • Gość: oley11 Re: paw IP: 80.246.106.* 03.04.06, 11:47
        bo pewnie i byl, ale piesek troche za malo zEPSiony.
      • paw_dady paw nei jest ePSEM ;) 03.04.06, 20:16
        choc musze pwoiedziec ze ubranie w psia eurokratke byloby na miejscu ;o)
        • Gość: tito Re: paw nei jest ePSEM ;) IP: *.europarl.eu.int 03.04.06, 20:37
          Jest kilka odpowiedzi na twoje ale (nie wypowiedziane):
          1. Pawie piorka maia symbolizowac krakowskosc > polskosc epsa
          2. A jak zalpales haczyk, ze to do ciebie osobiscie, to sie udalo, bo haczyk
          byl. Amator jak ja i inni, chetnie widzialby w grupce majacej stworzyc z tego
          adresu cos - PAWia. I?
          • paw_dady Re: paw nei jest ePSEM ;) 03.04.06, 20:45
            Gość portalu: tito napisał(a):

> Jest kilka odpowiedzi na twoje ale (nie wypowiedziane):
            > 1. Pawie piorka maia symbolizowac krakowskosc > polskosc epsa

rozumiem ze kazde wypowiediz w stylu 'ten kraj' o polsce bedziesz scigal z
            urzedu?

> 2. A jak zalpales haczyk, ze to do ciebie osobiscie, to sie udalo, bo haczyk
            > byl.
            do mnie ? przeceniasz mnie az tak wazny nie jestem. odpowiadalem damie ;)

> Amator jak ja i inni, chetnie widzialby w grupce majacej stworzyc z tego
            > adresu cos - PAWia. I?

no wlasnie tego nie rozumiem mzoesz rozwinac mysl? ;)

Caluski
            PD
            • Gość: tito Re: paw nei jest ePSEM ;) IP: *.europarl.eu.int 03.04.06, 23:05
              potrzebujemy darmowego konsultanta o wysokich kwalifikacjach aby stworzyc
              strone na ktorej beda rozne elementy, wszystkie z korzeniem z tego forum.

czyli licze, ze zostaniesz wolontariuszem pracujacy dla epsow i wierze, ze sie
              nie przelicze
              • Gość: PaVue kolego tit lubie wasz subtelny humor ;) IP: *.13-136-217.adsl.skynet.be 03.04.06, 23:21
                > potrzebujemy darmowego konsultanta o wysokich kwalifikacjach

darmowy konsultant to jak uczciwy prawnik ;)

> aby stworzyc strone na ktorej beda rozne elementy, wszystkie z korzeniem z
                tego forum.
                >

widzisz tu potrzeba madrego studenta albo chetnego amatora - mysle ze w
                dostarxzeni umoge pomoc. Nie jestem gosciem od robienia www a zeby to zrobic
                porzednie trzeba sie zastanowic co to ma robic? wyswietlac czesto apdejty? kto
                hostuje (poki co macie jaks mala spolke w tx) czy np. mozesz postawic myslq i
                polaczyc php czy lepiej zrobic cos w oparciu o inen technologie? kto i jak
                zrobi kontent menedzment zeby do tego technologie dopasowac...

coz w czym moge pomoge ale jak pisalem nie jestme do w3 ;)

Caluski
                PD
                • Gość: tito Re: kolego tit lubie wasz subtelny humor ;) IP: *.europarl.eu.int 04.04.06, 09:43
                  > widzisz tu potrzeba madrego studenta albo chetnego amatora - mysle ze w
                  > dostarxzeni umoge pomoc. Nie jestem gosciem od robienia www a zeby to zrobic
                  > porzednie trzeba sie zastanowic co to ma robic? wyswietlac czesto apdejty?
                  kto
                  > hostuje (poki co macie jaks mala spolke w tx) czy np. mozesz postawic myslq i
                  > polaczyc php czy lepiej zrobic cos w oparciu o inen technologie? kto i jak
                  > zrobi kontent menedzment zeby do tego technologie dopasowac...

Ja jestem chetnym amatorem i mysle, ze jeszcze bede mial 1, 2 do pomocy. Powiem
                  szczerze, ze to co napisales powyzej to jest to czego potrzebuje i mialem
                  nadzieje od Cibie dostac - doradzenie na starcie tak, zeby uzyc odpowiednich
                  narzedzi i zbudowac cos co nas nie zablokuje po tygodniu. Od piatku mam 10 dni
                  urlopu, wiec jest szansa, ze potem wroce do Cie z bardziej szczegolowa
                  koncepcja.
                  Dziekuje i pozdrawiam, t
                  • Gość: pawiu to napisz IP: *.13-136-217.adsl.skynet.be 04.04.06, 13:40
                    na priva wtedy mozemy omowic wiecej detali ;)
    • kapitan_ameryka Re: Nar razie jest tylko NOS 03.04.06, 11:57
      A nie mozna by moze jakis gwiazdek w tle zrobic na niebieskim tle? Albo taka
      aureola niby... z gwiazdek.

Nareszcze ktos ku.. lepetyna ruszyl. Kibicuje wiernie!
      • Gość: tito Re: Nar razie jest tylko NOS IP: *.europarl.eu.int 03.04.06, 16:31
        Co bedzie dalej to wlasnie zalezy od was :)
        Ja nie dlugo napisze o moich pomyslach a potem sie zacznie jazda :)
        Pozdrawiam, t
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka