Gość: tito IP: *.upc.chello.be 03.04.06, 00:02 europracownicy.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ma_wi99 Re: Nar razie jest tylko NOS 03.04.06, 00:10 Gratulacje! Niezly poczatek. Oby tak dalej! (bedziemy Was sledzic! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sil.bi Re: Nar razie jest tylko NOS 03.04.06, 10:04 Bardzo sympatyczny nosek. Co bedzie dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adm a czy ten pies to moze byc czarny, IP: *.cec.eu.int 03.04.06, 11:45 poprosze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oley11 Re: paw IP: 80.246.106.* 03.04.06, 11:47 bo pewnie i byl, ale piesek troche za malo zEPSiony. Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady paw nei jest ePSEM ;) 03.04.06, 20:16 choc musze pwoiedziec ze ubranie w psia eurokratke byloby na miejscu ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tito Re: paw nei jest ePSEM ;) IP: *.europarl.eu.int 03.04.06, 20:37 Jest kilka odpowiedzi na twoje ale (nie wypowiedziane): 1. Pawie piorka maia symbolizowac krakowskosc > polskosc epsa 2. A jak zalpales haczyk, ze to do ciebie osobiscie, to sie udalo, bo haczyk byl. Amator jak ja i inni, chetnie widzialby w grupce majacej stworzyc z tego adresu cos - PAWia. I? Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: paw nei jest ePSEM ;) 03.04.06, 20:45 Gość portalu: tito napisał(a): > Jest kilka odpowiedzi na twoje ale (nie wypowiedziane): > 1. Pawie piorka maia symbolizowac krakowskosc > polskosc epsa rozumiem ze kazde wypowiediz w stylu 'ten kraj' o polsce bedziesz scigal z urzedu? > 2. A jak zalpales haczyk, ze to do ciebie osobiscie, to sie udalo, bo haczyk > byl. do mnie ? przeceniasz mnie az tak wazny nie jestem. odpowiadalem damie ;) > Amator jak ja i inni, chetnie widzialby w grupce majacej stworzyc z tego > adresu cos - PAWia. I? no wlasnie tego nie rozumiem mzoesz rozwinac mysl? ;) Caluski PD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tito Re: paw nei jest ePSEM ;) IP: *.europarl.eu.int 03.04.06, 23:05 potrzebujemy darmowego konsultanta o wysokich kwalifikacjach aby stworzyc strone na ktorej beda rozne elementy, wszystkie z korzeniem z tego forum. czyli licze, ze zostaniesz wolontariuszem pracujacy dla epsow i wierze, ze sie nie przelicze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PaVue kolego tit lubie wasz subtelny humor ;) IP: *.13-136-217.adsl.skynet.be 03.04.06, 23:21 > potrzebujemy darmowego konsultanta o wysokich kwalifikacjach darmowy konsultant to jak uczciwy prawnik ;) > aby stworzyc strone na ktorej beda rozne elementy, wszystkie z korzeniem z tego forum. > widzisz tu potrzeba madrego studenta albo chetnego amatora - mysle ze w dostarxzeni umoge pomoc. Nie jestem gosciem od robienia www a zeby to zrobic porzednie trzeba sie zastanowic co to ma robic? wyswietlac czesto apdejty? kto hostuje (poki co macie jaks mala spolke w tx) czy np. mozesz postawic myslq i polaczyc php czy lepiej zrobic cos w oparciu o inen technologie? kto i jak zrobi kontent menedzment zeby do tego technologie dopasowac... coz w czym moge pomoge ale jak pisalem nie jestme do w3 ;) Caluski PD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tito Re: kolego tit lubie wasz subtelny humor ;) IP: *.europarl.eu.int 04.04.06, 09:43 > widzisz tu potrzeba madrego studenta albo chetnego amatora - mysle ze w > dostarxzeni umoge pomoc. Nie jestem gosciem od robienia www a zeby to zrobic > porzednie trzeba sie zastanowic co to ma robic? wyswietlac czesto apdejty? kto > hostuje (poki co macie jaks mala spolke w tx) czy np. mozesz postawic myslq i > polaczyc php czy lepiej zrobic cos w oparciu o inen technologie? kto i jak > zrobi kontent menedzment zeby do tego technologie dopasowac... Ja jestem chetnym amatorem i mysle, ze jeszcze bede mial 1, 2 do pomocy. Powiem szczerze, ze to co napisales powyzej to jest to czego potrzebuje i mialem nadzieje od Cibie dostac - doradzenie na starcie tak, zeby uzyc odpowiednich narzedzi i zbudowac cos co nas nie zablokuje po tygodniu. Od piatku mam 10 dni urlopu, wiec jest szansa, ze potem wroce do Cie z bardziej szczegolowa koncepcja. Dziekuje i pozdrawiam, t Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawiu to napisz IP: *.13-136-217.adsl.skynet.be 04.04.06, 13:40 na priva wtedy mozemy omowic wiecej detali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_ameryka Re: Nar razie jest tylko NOS 03.04.06, 11:57 A nie mozna by moze jakis gwiazdek w tle zrobic na niebieskim tle? Albo taka aureola niby... z gwiazdek. Nareszcze ktos ku.. lepetyna ruszyl. Kibicuje wiernie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tito Re: Nar razie jest tylko NOS IP: *.europarl.eu.int 03.04.06, 16:31 Co bedzie dalej to wlasnie zalezy od was :) Ja nie dlugo napisze o moich pomyslach a potem sie zacznie jazda :) Pozdrawiam, t Odpowiedz Link Zgłoś