21.04.06, 11:01
Moj nowy facet mnie bije. Nie pozwala mi sie ubierac sexy, bo ponoc ludzie
patrza. Nie wiem co mam robic, chodzenie w okularach przeciwslonecznych juz
mi obrzydlo - on zreszta tez.

Czy jest tu jakis facet, ktory moglby z nim delikatnie porozmawiac i
ewentualnie pomoc sie spakowac?

Ewa.
Obserwuj wątek
    • pan.boczek Re: Pomocy! 21.04.06, 11:35
      jeszcze niedawno napisalem, ze buractwo nie zagladaja na to forum,
      a jak zaglada to sporadycznie. to jest wlasnie taki sporadyczny przypadek.
      • ewa.sonnet [...] 21.04.06, 11:44
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: perfect Re: Pomocy! IP: *.gl.digi.pl 21.04.06, 11:52
          nie płacz Ewka, bo tu miejsca brak
          na Twe babskie łzy [...]

też bym Cie zlał na kwaśne jabłko za te marne prowokacje...

• ewa.sonnet Re: Pomocy! 21.04.06, 12:12
            Damski bokser.
            • Gość: PaVue chlopie IP: *.16-136-217.adsl.skynet.be 21.04.06, 13:37
              jak damski? lanie transwestyty to nie box z kobieta
        • Gość: byly_eurokrata Re: Pomocy! IP: *.netcologne.de 21.04.06, 11:54
          ale jak bije, to przeciez kocha! Zglos sie do telewizji, do jakiego
          przedpoludniowego tokszolu, tam sa programy w stylu "przebacz mi". Oni chlopu
          wytlumacza, ze zle robi, pogodzicie sie przed kamera, przyjdziecie do domu i
          najwyzej jeszcze raz w gebe dostaniesz, ze z niego posmiewisko zrobilas. Ale
          przynajmniej cos sie bedzie dzialo w waszym zwiazku, nie tak jak u kolegi
          boczka, ze tylko piwo extra strong i rozmowy z kiepskim
          • ewa.sonnet Re: Pomocy! 21.04.06, 12:11
            Tak, ale jak umotywowac zwolnienie z pracy? Ok, powody osobiste, ale nagranie
            trwa, a na podroz do Polski nie mam czasu. Moze jakis belgijski tokszol? Ale co
            zrobic jak mnie pokaza w TV...

Ja nie mam ochoty byc wysmiana.

A czy ty jak kochasz to takze bijesz? Tak wynika z tego co napisales.
            • Gość: byly_eurokrata Re: Pomocy! IP: *.netcologne.de 21.04.06, 12:17
              Ja w ogole nie kocham, jestem zalosna figura bez wlasnego zycia, sfrustrowanym
              psycholem zyjacym z zasilku dlatego siedze caly czas na tym forum. Spytaj
              Dianette, ona wie wszystko na moj temat, chociaz nigdy ze mna prywatnie nawet
              slowa nie zamienila.
              Ale jesli twoje pytanie bylo serio, to nikt ci nie pomoze "dyskretnie" zalatwic
              twojego problemu. Musisz kolesia wyrzucic z chaty na zbity pysk i w razie czego
              poprosic policje o pomoc. Tyle. Nie mniej, nie wiecej.
              • ewa.sonnet Re: Pomocy! 21.04.06, 12:21
                Taki ktos jak ty moglby mi sie przydac. Doswiadczony zyciowo, lysy i na dodatek
                w dresie. Nie ma kobiety - wiec nie ma zazdrosci. A na dodatek znasz Bruksele.
                • Gość: byly_eurokrata Re: Pomocy! IP: *.netcologne.de 21.04.06, 12:30
                  A ty uwieszylas, ze ja znam bruksele? Przeciez ja cale zycie w siematyczach
                  spedzilem, nawet w Bialymstoku jeszcze nigdy nie bylem. Ja mitoman jestem,
                  wszystko wymyslam, bo przez ta pier...na Grochole, ktora rynek wydawczniczy
                  zajela, moich romansidel nie chca wydawac. Tylko jedna moja nowelka sie
                  ukazala "Ballada o dobrym dresiarzu", ale kariery mi jeszcze niestety nie
                  przyniosla.
                  • ewa.sonnet Re: Pomocy! 21.04.06, 12:57
                    A jak bym ci oplacila podroz do Brukseli na weekend to bys mi pomogl? Oplacila
                    dojazd i hotel. Ale nie nic innego nie licz. Nie jestem latwa.
                    • epska_zenobia Re: Pomocy! 21.04.06, 14:02
                      Krolewna Sniezka tez nie byla latwa
                      az siedmiu krasnoludkow potrzebowala;))))
    • Gość: dzygit Re: Pomocy! IP: 213.59.212.* 21.04.06, 12:33
      Masochista: Bij mnie bij mnie ...
      Sadysta: Nie zrobie tego ...
      • gruba_baba Re: Pomocy! 21.04.06, 14:05
        chyba na odwrot :P
        • Gość: k Re: Pomocy! IP: *.241.81.adsl.skynet.be 21.04.06, 15:45
          chyba nie
    • ewa.sonnet Re: Pomocy! 21.04.06, 12:56
      Powiedzenie: "SPIEPRZAJ DZIADU" nie jest slowem ani zdanie obrazliwym ani
      wulgarnym. Powiedzenie to ma na celu uzmyslownienie pewnym grupom spolecznym to
      co powinny zrobic zamiast narzucac sie tak gdzie nie sa proszeni. Historia zna
      jeden przypadek - Prezydent Polski Lecha Kaczynski w odniesieniu do marginesu
      spolecznego. Istnieja nawet pomaranczowe bransoletki (a'la Louis Armstrong) z
      napisem "spieprzaj dziadu".

Domagam sie przywrocenia mojego postu.

Ja piszac to nie prowokuje, a jedynie prosze o pomoc, a tu prosze. Napasc na
      mnie, obraza mnie, i w tym samym momencie wykasowanie mojego wpisu. To jets
      gorzej niz nie fair, to nazywa sie selektywnoscia piszacych osob. Juz byli tacy
      do dokonywali selekcji ludnosci. Tak nie moze byc.
      • Gość: mczapl Re: Pomocy! IP: 212.190.72.* 21.04.06, 13:15
        Czy twoj post oprocz w/w sformulowania i kilku dalszych na podobnym poziomie
        intelektualnym zawieral cos jeszcze? Czy uwazasz, ze dyskusja na tym forum
        powinna odzwierciedlac poziom dyskusji czolowych politykow RP? Czy twoj post
        ktory wykasowalem zawieral prosbe o pomoc? Czy nie uwazasz, ze kazdemu
        piszacemu nalezy sie szacunek?
        • ewa.sonnet Re: Pomocy! 21.04.06, 13:19
          Czyli w rozumieniu tego co napisales wynika ze ten boczek moze mnie
          klasywikowac i obrazac wg wlasnego uzniania, a ja juz nie. Jak byc fair, to byc
          fair dla wszystkich.

• Gość: mczapl Re: Pomocy! IP: *.dsl.scarlet.be 21.04.06, 15:21
            Tez sie mocno wahalem nad wykasowaniem postu Boczka. Jezeli nalegasz, jego post
            rowniez zostanie wyciety.
    • konikkpolny Re: Pomocy! 21.04.06, 13:18
      a czemu od razu do przemocy sie uciekasz, moze lepiej z nim porozawiac,
      bo ja naprzykla uwazam ze wspolczesne ubranie kobiety jest jak drut kolczasty:
      chronii teren, lecz pozwala go tylko obejrzec - flustrujace to jest.
      • ewa.sonnet Re: Pomocy! 21.04.06, 13:20
        Wiesz, mam dosyc rozmow i chodzenia z "permanetnym" makijazem :(
        • konikkpolny Re: Pomocy! 21.04.06, 13:23
          to jak Cie tak leje i dogadac sie z nim nie da to idz na policje!
    • epska_zenobia Re: Pomocy! 21.04.06, 14:06
      doborowe towarzystwo sie zebralo...

konik przycwalowal, jak tylko Ewe zobaczyl, jeszcze tylko chucka norisa i kapitana ameryki brakuje, i bedzie jatka

swoja droga - nie wiek kto u kogo mieszka - jak on u ciebie - to po prostu zmien zamki a walizki przez prog.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka