Dodaj do ulubionych

[prosba] Sala z tablicą

10.06.06, 00:52
Witajcie :))

Potrzebuję pomocy. Mam przygotować prezentację wyników tego co w ciągu doktoratu narzeźbilem, w tym mi akurat nie pomożecie. Zwyczajowo, od jakiś 600 lat robi się to na tablicy kredą, choć i tu ostatnio pojawiła się nowinka, bo pozwolono na mazaki i uniwerek fundnął sobie tablicę ścieralną, taką białą. Jednak o żadnym Powerpoicie nie ma mowy, prezentacja wyników musi być na tablicy i nie ma, że boli.
I stąd ogromna prośba - jako instytucja EU jest całkiem dobrze wyekwipowana, więc może znajdzie się jakaś dobra dusza, która porozmawia ze swoim przełożonym i spróbuje go nakłonić do pozytywnego zaopiniowania mojego wniosku. Jeżeli bedzie potrzebny jakieś papier urzędowy jestem w stanie (mam przynajmniej taką nadzieję) coś jako podkładkę dostarczyć. Najlepiej byłoby aby miała ona jakieś 250 - 280 cm na 120 - 150 cm. Dokładnych wymiarów nie znam, ale to kwestia zapytania u źródła.

Liczę na zrozumienie i pozytywny odzew. Chciałbym zacząć jej urzywać od, tak myślę 15 czerwca, ale to sam jeszcze musze zobaczyć. Jeśli ktoś będzie w stanie mi pomóc, proszę o maila. Odezwę się niezwłocznie.

pozdrawiam

Jakubsky
Obserwuj wątek
    • paw_dady Re: [prosba] Sala z tablicą 10.06.06, 00:54
      podbijam "wontek"
    • jakubsky Re: [prosba] Sala z tablicą 10.06.06, 00:55
      chodzi o w miarę regularne urzywanie między 15 czerca a około 20 lipca.

• paw_dady Re: [prosba] Sala z tablicą 10.06.06, 01:07
        no to jeszcze raz podbije i spadam spac ;)
      • do.ki Re: [prosba] Sala z tablicą 10.06.06, 03:09
        > urzywanie

Tego na tej tablicy nie pisz...
        • Gość: Bruxa Re: [prosba] Sala z tablicą IP: *.28.103.235.coditel.net 10.06.06, 14:12
          Dzięki doki, już mu sama chciałam to napisać, aleś mnie wyręczył :-)))
          • jakubsky Re: [prosba] Sala z tablicą 10.06.06, 14:35
            idealy sie znalazly...
            niemniej dziekuje, mnie tez cos klulo w oczy, ale juz Enter sie kliknal...

a teraz zachecam do rzeczowej dyskusji, kto jest w stanie mi pomoc.
            • Gość: Emilia2006 Re: [prosba] Sala z tablicą IP: *.28.102.228.coditel.net 11.06.06, 18:05
              Ja tak czytam i czytam i musze powiedziec ze nie wiem o co chodzi.
              Tablica potrzebna?
              Sala potrzebna??
              Co potrzebne i do czego i konkretnie na jaki czas?
              Tablice wezmiesz do domu na miesiac czy jak???

Albo tu jakies referencje sa exophoryczne albo mnie zacmilo bo janic nie
              rozumiem.
              • jakubsky Re: [prosba] Sala z tablicą 12.06.06, 10:44
                widze ze jasniej trzeba...

potrzebuje dostep do sali z tablica, na ktorej mozna pisac scieralnymi mazakami (srodkami do pieknego starcia jej tak aby nie roznila sie od nowiutkiej dysponuje). NIE ZAMIERZAM zabierac rzeczonej tablicy do domu (niepraktyczny transport), konkretnie od okolo 19 czerwca do 20 lipca. 2 - 3 godziny dziennie max. A co do papierka (nazwanego przez Ciebie referencjami) - postaram sie dostarczyc, jesli okaza sie niezbedne, do udowodnienia, ze jestem kim jestem.

jasniej????

PS ale balanga musiala byc...
                • Gość: Emilia2006 Re: [prosba] Sala z tablicą IP: *.cec.eu.int 12.06.06, 13:51
                  AHaaaaaaaaaaaa
                  A refernecje to nie o referencje mi chodzilo:))) tylko o to ze inni chyba znaja
                  szerszy kontext calej sprawy bo ja jak widac tego zagadnienia nie zrozumialam.

Pod koniec czerwca koncza sie zdaje sie kursy jezykowe na Guimard i potezm
                  zaczynaja sie intensywne letnie ale to chyba pod koniec lipca albo sierpien.
                  Popros zone niech sprawdzi czy ewentualnie tam moglbys sie zainstalowac jakos
                  bo tych tablic maja bardzo duzo.

Osobiscie to raczej moze sprubuj wynajac tablice i ja w domu zainstalowac na
                  ten czas, zaoszczedzisz nerwow. W ostatecznosci to kup i potem sprzedaj.

U nas tablica jedna jest ale u goscia w jego biurze takze odpada.
                  • jakubsky Re: [prosba] Sala z tablicą 12.06.06, 16:33
                    NIE, Nie i jeszcze raz nie!

dostep do sali z tablica mile jest widziany nie wczesniej, nie pozniej, ale dokladnie miedzy wspomnianym 19 czerwca a 20 lipca, tez nie w kazdym tygodniu, ale jesli w jakims tygodniu bede w BXL, to chetnie z takiej skorzystam.

kupowanie takiej uwazam za bezsensowne, bo kupic latwo, ale jako jednostka w realiach belgijskich uwazana za osobe prywatna nie moge wystawiac faktur wiec na co komu taka tablica z niecalkiem w swietle karno-skarbowym legalnego zrodla (moze sie myle). OLAF sie jeszcze przyczepi...:(

Zas co do instalowania wynajetej - standardowe pytanie kazdej kobiety widzacej w jej mniemaniu niepotrzebne graty przytachane przez lubego - a gdzie to postawisz?

wynajac mowisz...

pozdr
                    • Gość: mala Re: [prosba] Sala z tablicą IP: *.cec.eu.int 12.06.06, 18:02
                      a nie mozesz tak owej zakupic i potem oddac w darze jekiejs szkole w
                      potrzebie :)
                      • Gość: Emilia2006 Re: [prosba] Sala z tablicą IP: *.28.102.228.coditel.net 12.06.06, 21:41
                        www.magnetoplan.de/
                        220 na 120 za 230EUR
                        albo to samo za 560 zl
                        www.allegro.pl/item108031328_magnetoplan_tablica_suchoscieralna_220x120_import.html
                        • jakubsky Re: [prosba] Sala z tablicą 12.06.06, 23:02
                          dziekuje za ogolne wsparcie duchowe, zrozumienie, za wasza rada byc moze zakupiona tablice wysle na Madagaskar, gdzie piwo zimne i kobity gorace, zas od UNICEFu dostane pokojowego Nobla

jesli ktos ma mi / moze mi pomoc to prosze na priva, dyskusja otwarta prowadzi donokad...

troche checi wystarczy

pazdrawlaju
                          • Gość: mala Re: [prosba] Sala z tablicą IP: *.cec.eu.int 13.06.06, 10:16
                            sam namieszales, bo w koncu nie wiadomo co chcesz z ta tablica robic..cwiczyc?
                            • jakubsky Re: [prosba] Sala z tablicą 13.06.06, 11:11
                              TAK CWICZYC!!!
                              PRZYNIOSE WLASNE FLAMASTRY, I BEDE ROZPISYWAL SIE JAK TO CARBON DIOXIDE COPOLYMERISES WITH EPOXIDE, UCZYC SIE BEDE, A POTEM WYSLE JEDEN Z ORGINALOW DOKTORATU WASZEMU SZEFOWI BAROSO, NA PEWNO SIE UCIESZY.

NAWET WLASNY ETANOL PRZYNIOSE ABY TO ZMYC POTEM, BEDZIE JAK NOWA. PROBOWALEM JUZ, NIE NISZCZY POWIERZCHNI RZECZONEJ TABLICY.

NIE CHODZI MI O NIC INNEGO.

DOSTEP DO SALI Z TABLICA. BEDE CWICZYC. MOWIC SAMN DO SIEBIE, I MAM NADZIEJE, ZE NIE WZBUDZI TO PODEJRZEN NIKOGO, ZE SAM DO SIEBIE GADAM...

TAKIE CIEZKIE DO POJECIA???????????????????????????????
                              • Gość: mala Re: [prosba] Sala z tablicą IP: *.cec.eu.int 13.06.06, 11:38
                                bardzo proste, ale czemu tak zamotales?? btw powodzenia w poszukiwaniu!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka