jakubsky
10.06.06, 00:52
Witajcie :))
Potrzebuję pomocy. Mam przygotować prezentację wyników tego co w ciągu doktoratu narzeźbilem, w tym mi akurat nie pomożecie. Zwyczajowo, od jakiś 600 lat robi się to na tablicy kredą, choć i tu ostatnio pojawiła się nowinka, bo pozwolono na mazaki i uniwerek fundnął sobie tablicę ścieralną, taką białą. Jednak o żadnym Powerpoicie nie ma mowy, prezentacja wyników musi być na tablicy i nie ma, że boli.
I stąd ogromna prośba - jako instytucja EU jest całkiem dobrze wyekwipowana, więc może znajdzie się jakaś dobra dusza, która porozmawia ze swoim przełożonym i spróbuje go nakłonić do pozytywnego zaopiniowania mojego wniosku. Jeżeli bedzie potrzebny jakieś papier urzędowy jestem w stanie (mam przynajmniej taką nadzieję) coś jako podkładkę dostarczyć. Najlepiej byłoby aby miała ona jakieś 250 - 280 cm na 120 - 150 cm. Dokładnych wymiarów nie znam, ale to kwestia zapytania u źródła.
Liczę na zrozumienie i pozytywny odzew. Chciałbym zacząć jej urzywać od, tak myślę 15 czerwca, ale to sam jeszcze musze zobaczyć. Jeśli ktoś będzie w stanie mi pomóc, proszę o maila. Odezwę się niezwłocznie.
pozdrawiam
Jakubsky