Gość: anbxl IP: *.194-247-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 28.06.06, 21:36 Dla tych co maja ochote pocwiczyc nowy office 2007 (do lutego gratis,a word to w porownaniu ze starym bardziej przejrzysty-POLECAM... www.microsoft.com/france/office/default.mspx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jakubsky Re: office 2007 29.06.06, 11:08 a jaka jest roznica miedzy nowym i starym - wszedzie sam tekst musi byc recznie wklepany, no chyba ze fachowcy od Gates'a wymysla jak przekladac moj bas na slowo pisane... a te kilka wodotryskow jakie dodadza... wole stary soft, juz sprawdzony niemniej dzieki, zapoznam sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: office 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 13:54 Nie moge sobie poradzic ze sciagnieciem. Po weryfikacji email, przy zakladaniu paszportu - sciezka mi sie urywa. Dotarl ktos dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: office 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 14:02 Juz sie odwiesilo. Wszystko w porzadku mozna sciagac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: office 2007 IP: *.78-136-217.adsl.skynet.be 29.06.06, 19:34 jakubsky mam wraazenie,ze ten nowy office jest duzo latwiejszy i jakos tak dorobiony,ladne kolorki i...wiecej nic nowego,ale pewnie kiedys w przyszlosci przyjdzie nam na nim pracowac to czego nie zrobic tego od dzis??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sorry winnetou Re: office 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 13:49 Czy ktos mial problemy z zainstalowaniem? Mi jakikolwiek program z office 2007 nie instaluje (groove, onenote, project etc.) wyswietla sie, ze instalacja wymaga nowszej wersji windowsa, a ja mam XP!? Mam piracka wersje windowsa jednak, czy komus z piracka wersja sie zainstalowalo bez problemu? Czy moze to miec zwiazek z rodzajem Home/Professional - windows XP? Odpowiedz Link Zgłoś