Gość: Gość IP: *.aij.pl 12.08.06, 22:53 CZy ktoś otrzymał pracę z firmy sbaeuro w opolu lub gliwicach czy wogóle kontaktowali się z kimś . Moze ktoś jest na forum co wypełniał formularz. Jeśli tak proszę napiszcie jak przebiega rozmowa.Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GOSC Re: Praca w Holandii IP: *.aij.pl 13.08.06, 19:43 CO nikt nie zna tej firmy z OPOLA SBA euro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: denimus Re: Praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 20:32 Odpuść sobie tą firmę to zaoszczędzisz mnóstwa nerwów i straconych pieniędzy. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Praca w Holandii IP: *.aij.pl 17.08.06, 20:47 A czemu tak sądzisz oni nie biorą żadnych pieniędzy.I czy to napewno jest ta firma .Chyba pomylileś się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: denimus Re: Praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 20:49 nie nie pomyliłem się sbaeuro z opola tak? no Pojedziesz to zobaczysz i ci sie odechce wyjazdów na długi czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośc Re: Praca w Holandii IP: *.aij.pl 20.08.06, 20:58 Denimus ja właśnie chcę wyjechać przez tą firmę ale do fabryki werbują na Polski paszport a siedziba jest też w Gliwicach.Dzięki za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś