Dodaj do ulubionych

psycholog w brukseli

IP: *.brutele.be 06.09.06, 19:27
czesc,czy ktos korzystal tu moze z pomocy psychologa i moglby polecic jakies
nazwisko? najlepiej jakby byl to facet. dzieki z gory! pozdro!
Obserwuj wątek
    • asiunia.lux Re: psycholog w brukseli 06.09.06, 20:15
      Ja to bym Ci zaproponowala.....Pawia!
      To jest nasz terapeuta od wszystkiego, co nie paffciu? ;P
      • Gość: pavik Re: psycholog w brukseli IP: *.21-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 06.09.06, 20:21
        coz pominawszy fakcik, ze nie mieszkam w Brukseli i sie ty nie zajmuje chetnie
        przyjmne kogos na kozetke za 180Euro/h moge nawet bzdetow z EU sluchac ;)

• Gość: sowa Re: psycholog w brukseli IP: *.brutele.be 06.09.06, 21:05
          dzieki!:) rozwaze.. moze w akcie ogromnej desperacji skorzystam.. :)
          ale nie obiecuje (mowie z gory zebys nie dzielil skory na niedzwiedziu..) :)))
          • byly_eurokrata Re: psycholog w brukseli 06.09.06, 21:06
            ja bym sie zastanowil, bo jak sie gdziesz przyznasz "probowalem wszystkiego,
            nawet pawia", to wyladujesz od razu na oddziale zamnkniety jako skrajny
            przypadek. ;-)
            • Gość: paff Re: psycholog w brukseli IP: *.21-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 06.09.06, 21:13
              raczej "paw pomogl mi sie uwolnic od problemow" ;P
          • Gość: paff a powazniej IP: *.21-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 06.09.06, 21:12
            www.psycholoogdirect.be/stad-Brussel.html
            www.a-z.be/psychologie.html
            moze tu cos znajdziesz na start
            • Gość: sowa Re: a powazniej IP: *.brutele.be 06.09.06, 21:14
              o!dzieki paff!!
              w koncu ktos potraktowal na serio zszargane sowie nerwy.. ;)
              • Gość: paff w tajemnicy ci powiem IP: *.21-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 06.09.06, 21:20
                ze nie psycholog a kazdy lekarz w Bxl przypisuje exatom prozac na jesien ;)

Potem przywykniesz ze to nie syf tylko kolorowe zycie ;o)
                • Gość: sowa Re: w tajemnicy ci powiem IP: *.brutele.be 06.09.06, 21:26
                  czyzbys to wiedzial z autopsji?? :))))
                  ale tak na powaznie to nie wierze, ze epsy do shrinka nie chodza..
                  czyzby ta moda jeszcze epsow nie dosiegla? czy tez moze sa to epsie-mega-top-
                  secret sprawy i nikt sie nie chce przyznac?? ;)
                  • byly_eurokrata Re: w tajemnicy ci powiem 06.09.06, 21:31
                    o ile pamietam z broszury informacyjnej (jako stary biurokrata w przerwach
                    tworczych czytalem pod rzad wszystkie informacje z admina dla nowych
                    pracownikow) Komisji service medical ma etatowych psychologow, do ktorych mozna
                    sie zwrocic o pierwsza porade i oni - z tego co pamietam - pomagaja znalezc
                    odpowiednia terapie czy cos w tym stylu. I o ile pamietam ta sluzba
                    psychologiczna miala nawet jakis hotline w 3 jezykach roboczych
                    • Gość: sowa Re: w tajemnicy ci powiem IP: *.brutele.be 06.09.06, 21:37
                      tak tez mi sie wydawalo, ze regulamin przewiduje mozliwosc malenkiego swira od
                      tej pracy :)
                      w kazdym razie dzieki!jakis kolejny rozsadny trop..
                  • Gość: pafff jak dla mnie IP: *.21-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 06.09.06, 21:38
                    to oni wszyscy sie nadaja na kozetke ;)

oficjalnie sa tolerancyjni ale o swirowaniu czy depresji zaden sie nie przyzna -
                    bo wyluczeie towarzyskie murowane.

Zreszta co sie dziwic? na piramidce maslowa weszli z poziomu
                    glodno, zimno na ->
                    a tera mam gdzie mieszkac wiec placze bo mnie nikt nie kocha buuuuuuuuuuuu

CO do moje skromnej osoby - mnie deprecha nie bierze bo na nia mialem czasu.
                    Ale kto wie teraz duzo wolnego m isie zapowiada wiec moze sie podepresjonuje ;)
                    • Gość: sowa Re: jak dla mnie IP: *.brutele.be 06.09.06, 21:48
                      :)czas na oficjalna akcje:
                      epsy na kozety! :)

z reszta w sumie nie wiem nawet czego sie tu wstydzic?
                      czasami czlowiek musi sobie z kims bezstronnym pogadac i tyle..
                      • Gość: paffff Re: jak dla mnie IP: *.21-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 06.09.06, 22:02
                        i slusznie jesli to pomaga t czemu nie?

anyway powodzenie zycze i milego wieczoru
                        • Gość: anbxl Na powaznie IP: *.66-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 06.09.06, 22:14
                          Ja mam kolezanke,ktorej maz jest psychiatra,od ponad 20 lat praktykuje w BXL
                          (min w St Pierre)pochodzi z Congo i sam powiedzial,ze przy wyborze psy trzeba w
                          Belgii uwazac,zeby....nie zrobil krzywdy TU Mial na mysli kwestie psy i zeby
                          dobrze poznal pacjenta,bo podobno tu bardzo czesto jest sie tylko numerem...A
                          wiec chyba najlepiej dalej^popytac wsrod znajomych
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka