Gość: sowa IP: *.brutele.be 06.09.06, 19:27 czesc,czy ktos korzystal tu moze z pomocy psychologa i moglby polecic jakies nazwisko? najlepiej jakby byl to facet. dzieki z gory! pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiunia.lux Re: psycholog w brukseli 06.09.06, 20:15 Ja to bym Ci zaproponowala.....Pawia! To jest nasz terapeuta od wszystkiego, co nie paffciu? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pavik Re: psycholog w brukseli IP: *.21-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 06.09.06, 20:21 coz pominawszy fakcik, ze nie mieszkam w Brukseli i sie ty nie zajmuje chetnie przyjmne kogos na kozetke za 180Euro/h moge nawet bzdetow z EU sluchac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Re: psycholog w brukseli IP: *.brutele.be 06.09.06, 21:05 dzieki!:) rozwaze.. moze w akcie ogromnej desperacji skorzystam.. :) ale nie obiecuje (mowie z gory zebys nie dzielil skory na niedzwiedziu..) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
byly_eurokrata Re: psycholog w brukseli 06.09.06, 21:06 ja bym sie zastanowil, bo jak sie gdziesz przyznasz "probowalem wszystkiego, nawet pawia", to wyladujesz od razu na oddziale zamnkniety jako skrajny przypadek. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paff Re: psycholog w brukseli IP: *.21-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 06.09.06, 21:13 raczej "paw pomogl mi sie uwolnic od problemow" ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paff a powazniej IP: *.21-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 06.09.06, 21:12 www.psycholoogdirect.be/stad-Brussel.html www.a-z.be/psychologie.html moze tu cos znajdziesz na start Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Re: a powazniej IP: *.brutele.be 06.09.06, 21:14 o!dzieki paff!! w koncu ktos potraktowal na serio zszargane sowie nerwy.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paff w tajemnicy ci powiem IP: *.21-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 06.09.06, 21:20 ze nie psycholog a kazdy lekarz w Bxl przypisuje exatom prozac na jesien ;) Potem przywykniesz ze to nie syf tylko kolorowe zycie ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Re: w tajemnicy ci powiem IP: *.brutele.be 06.09.06, 21:26 czyzbys to wiedzial z autopsji?? :)))) ale tak na powaznie to nie wierze, ze epsy do shrinka nie chodza.. czyzby ta moda jeszcze epsow nie dosiegla? czy tez moze sa to epsie-mega-top- secret sprawy i nikt sie nie chce przyznac?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
byly_eurokrata Re: w tajemnicy ci powiem 06.09.06, 21:31 o ile pamietam z broszury informacyjnej (jako stary biurokrata w przerwach tworczych czytalem pod rzad wszystkie informacje z admina dla nowych pracownikow) Komisji service medical ma etatowych psychologow, do ktorych mozna sie zwrocic o pierwsza porade i oni - z tego co pamietam - pomagaja znalezc odpowiednia terapie czy cos w tym stylu. I o ile pamietam ta sluzba psychologiczna miala nawet jakis hotline w 3 jezykach roboczych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Re: w tajemnicy ci powiem IP: *.brutele.be 06.09.06, 21:37 tak tez mi sie wydawalo, ze regulamin przewiduje mozliwosc malenkiego swira od tej pracy :) w kazdym razie dzieki!jakis kolejny rozsadny trop.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafff jak dla mnie IP: *.21-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 06.09.06, 21:38 to oni wszyscy sie nadaja na kozetke ;) oficjalnie sa tolerancyjni ale o swirowaniu czy depresji zaden sie nie przyzna - bo wyluczeie towarzyskie murowane. Zreszta co sie dziwic? na piramidce maslowa weszli z poziomu glodno, zimno na -> a tera mam gdzie mieszkac wiec placze bo mnie nikt nie kocha buuuuuuuuuuuu CO do moje skromnej osoby - mnie deprecha nie bierze bo na nia mialem czasu. Ale kto wie teraz duzo wolnego m isie zapowiada wiec moze sie podepresjonuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Re: jak dla mnie IP: *.brutele.be 06.09.06, 21:48 :)czas na oficjalna akcje: epsy na kozety! :) z reszta w sumie nie wiem nawet czego sie tu wstydzic? czasami czlowiek musi sobie z kims bezstronnym pogadac i tyle.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paffff Re: jak dla mnie IP: *.21-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 06.09.06, 22:02 i slusznie jesli to pomaga t czemu nie? anyway powodzenie zycze i milego wieczoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Na powaznie IP: *.66-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 06.09.06, 22:14 Ja mam kolezanke,ktorej maz jest psychiatra,od ponad 20 lat praktykuje w BXL (min w St Pierre)pochodzi z Congo i sam powiedzial,ze przy wyborze psy trzeba w Belgii uwazac,zeby....nie zrobil krzywdy TU Mial na mysli kwestie psy i zeby dobrze poznal pacjenta,bo podobno tu bardzo czesto jest sie tylko numerem...A wiec chyba najlepiej dalej^popytac wsrod znajomych Odpowiedz Link Zgłoś