Dodaj do ulubionych

Interview przez telefon - jak wyglada?

IP: 62.121.136.* 12.09.06, 13:44
Czy ktos moglbys podzielic sie wrazeniami?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ekonomist(k)a Interview przez telefon - jak wyglada? IP: *.cec.eu.int 12.09.06, 15:07
      Do mnie zadzwonil przyszly szef unitu i zadal kilka pytan z sektora, zeby sie
      dowiedziec, na ile sie orientuje w temacie i czy wiem, co sie w niej ogolnie
      dzieje. Warto zorientowac sie w dziedzienie, ktora zajmuje sie dany unit.
      (Uwaga: ewentualnie mozna rozlozyc notatki zeby zerknac - ale tak, zeby nie
      trzeba bylo przekladac kartek i nimi szelescic).
      • mamamon Re: Interview przez telefon - jak wyglada? 12.09.06, 15:30
        Dzieki.
    • Gość: Lalka Re: Interview przez telefon - jak wyglada? IP: *.dip.t-dialin.net 12.09.06, 19:17
      hej, mialam rozmowe wstepna przez telefon i to z zaskoczenia.
      Trwalo to okolo 30 minut, przedstawiono mi dzial, zadania, potem ja
      popowiedzialam troche o sobie, bardzo przyjemna rozmowa, nie masz sie czego
      obawiac.Teraz jade na tzw. panel, interview i medical, wszystko razem jednego
      dnia;-)
    • Gość: pers Do Lalki IP: *.acn.airbites.pl 12.09.06, 20:34
      Hej Lalka,
      Dziekuje. A co to jest panel, czy to jeszcze jedno interview? I czym sie bedzie
      roznic od telefonicznego?
      Podziel sie wrazeniami,
      pozdrawiam,
      p.
    • przemas_ue Re: Interview przez telefon - jak wyglada? 12.09.06, 21:41
      mnie dopadli w samochodzie na ruchliwym skrzyzowaniu i starajac sie
      przekrzyczec huk samochodow usilowalem napredce sklecic motywacje do pracy w
      tym, a nie innym dziale; wniosek? nie podawac numeru komorki, tylko emaila
      • Gość: do pers Re: Interview przez telefon - jak wyglada? IP: *.dip.t-dialin.net 12.09.06, 21:57
        oczywiscie ze sie podziele wrazeniami:-)mnie jest troche nietypowo, ze mam
        wszystko naraz, ale tak wyszlo.
        ja osobiscie wole rozmowe telefoniczna niz korespondencje mailowa.Poza tym
        emaila z komisji czasami nie dochodza.
        A jesli nie mozna rozmawiac, to wystarczy umowic sie na inna godzine.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka