Gość: pers IP: 62.121.136.* 12.09.06, 13:44 Czy ktos moglbys podzielic sie wrazeniami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ekonomist(k)a Interview przez telefon - jak wyglada? IP: *.cec.eu.int 12.09.06, 15:07 Do mnie zadzwonil przyszly szef unitu i zadal kilka pytan z sektora, zeby sie dowiedziec, na ile sie orientuje w temacie i czy wiem, co sie w niej ogolnie dzieje. Warto zorientowac sie w dziedzienie, ktora zajmuje sie dany unit. (Uwaga: ewentualnie mozna rozlozyc notatki zeby zerknac - ale tak, zeby nie trzeba bylo przekladac kartek i nimi szelescic). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lalka Re: Interview przez telefon - jak wyglada? IP: *.dip.t-dialin.net 12.09.06, 19:17 hej, mialam rozmowe wstepna przez telefon i to z zaskoczenia. Trwalo to okolo 30 minut, przedstawiono mi dzial, zadania, potem ja popowiedzialam troche o sobie, bardzo przyjemna rozmowa, nie masz sie czego obawiac.Teraz jade na tzw. panel, interview i medical, wszystko razem jednego dnia;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pers Do Lalki IP: *.acn.airbites.pl 12.09.06, 20:34 Hej Lalka, Dziekuje. A co to jest panel, czy to jeszcze jedno interview? I czym sie bedzie roznic od telefonicznego? Podziel sie wrazeniami, pozdrawiam, p. Odpowiedz Link Zgłoś
przemas_ue Re: Interview przez telefon - jak wyglada? 12.09.06, 21:41 mnie dopadli w samochodzie na ruchliwym skrzyzowaniu i starajac sie przekrzyczec huk samochodow usilowalem napredce sklecic motywacje do pracy w tym, a nie innym dziale; wniosek? nie podawac numeru komorki, tylko emaila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pers Re: Interview przez telefon - jak wyglada? IP: *.dip.t-dialin.net 12.09.06, 21:57 oczywiscie ze sie podziele wrazeniami:-)mnie jest troche nietypowo, ze mam wszystko naraz, ale tak wyszlo. ja osobiscie wole rozmowe telefoniczna niz korespondencje mailowa.Poza tym emaila z komisji czasami nie dochodza. A jesli nie mozna rozmawiac, to wystarczy umowic sie na inna godzine. Odpowiedz Link Zgłoś