jurekkar 02.10.06, 12:41 cześć, witam wszystkich Ludzi dobrej woli, bardzo proszę o wszelkie testy verbal-numeric. w DE, BęDę baaaaaaaaaaaaardzo wdzięczny. Mój adres jurekkar@gmail.com.dzięki bardzo i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiunia.lux Re: verbal-numeric. 02.10.06, 12:45 Wlasnie wyslalam Ci ten jeden test, o ktorym byla mowa w innym watku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika-slask Re: verbal-numeric. IP: 62.29.136.* 09.10.06, 11:27 Czy ja też moglabym poprosic o takie przykładowe testy? Zapisałam się na EPSO/AST/23/06 i chce potrenować :). Dziękuje z góy. Mój mail ciasteczko6@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aisa Re: verbal-numeric. IP: *.zce.szczecin.pl 09.10.06, 11:33 czy ja tez moge je dostac w niem jezyku? moj mail joannamudel@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tamara00 Re: verbal-numeric. 16.10.06, 11:21 Podłączam się również pod ten wątek. Bardzo proszę o przesłanie testów na adres tamara00@NOSPAM.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: verbal-numeric. IP: *.netcologne.de 27.10.06, 09:43 Witam serdecznie! Proszę o przesłanie testów w j. niem. również na mojego e-maila: zbyszekpl@gmx.net Z góry uprzejmie dziękuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nina2711 Re: verbal-numeric. 27.10.06, 10:47 A może by przesyłać od razu zeskanowane testy albo na Forum Lux albo do umieszczenia na "Kajszczaku" i po prostu poinformować na tym Forum, że są nowe testy (i jakie) do ściągnięcia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia.lux Re: verbal-numeric. 27.10.06, 10:51 Wszytkie testy, o ktorych tu mowa sa juz na Forum Lux, wiec kazy moze sobie sciagac do woli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika-slask Re: verbal-numeric. IP: 62.29.136.* 27.10.06, 12:14 a powiedzcie mi gdzie jest to FORUM LUX? Wybaczcie za może banalane pytanie, ale jestem tu nowa... a 6.11 testy :( chyba że ktoś ma te testy verbal-numeric w języku angielskim to baaaaaaaardzo prosze ciasteczko6@op.pl dostałam od kilku dobrych ludzi :) ale w jęz. niemieckim :( Odpowiedz Link Zgłoś
luxteam Re: verbal-numeric. 27.10.06, 12:57 Forum Lux jest tutaj: www.polska.lu/index.php a dział download z testami EPSO jest tu: www.polska.lu/dload.php?action=category&id=5 Żeby pobrać testy wystarczy się zalogować nickiem "test" wpisując hasło "EPSO". Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
luxteam mała korekta hasła: "epso" małymi literami 27.10.06, 13:04 Sorki za ewentualne wprowadzenie w błąd. Powinno być tak ja w temacie postu: logujemy się do downloadu nickiem "test" a hasło wpisujemy "epso" (koniecznie MAŁYMI LITERAMI" :-) pozdr. LuxTeam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika-slask Re: mała korekta hasła: "epso" małymi literami IP: 62.29.136.* 27.10.06, 13:11 znalazłam, dzieki. szkoda ze nie ma testów stricte na ast - sekretarki :)...ale napewno cos sie przyda! Odpowiedz Link Zgłoś