Gość: mobxl IP: *.upc.chello.be 02.10.06, 20:02 Ciekawi mnie czy macie skad czerpac pomoce do nauki bo jak narazie to mowa tylko o AD. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anbxl Re: Jak przygotowania do testow AST IP: *.187-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 02.10.06, 22:26 Podziele sie moimi przygotowaniami na epso porta i pewnie podobnie bedzie teraz -do wiedzy o UE na Ast wystarcza sztrony UE-znajdziesz tam wystarczajaco duzo info i wlasnie tam typu roczny budzet UE,ile przeznacza sie na ksztalcenie i walke z bezrobociem,programy,kto z wymienionych nie byl szefem komisji UE -verb-numerique-polecalam ksiazke -jezeli ktos nie ma wprawy w tych testach to ponownie polecam 160 pytan z odpowiedziami i metoda-tytul w ktoryms z watkow z ostatniego tygodnia,tylko tu zadne studiowanie ksiazek nie pomoze-PODSTAWA jest perfekcyjna znajomosc jezyka -poczytac stare testy,bo czesto pytania powtarzaja sie na wiedzy o UE i verb- numerique,no bo co innego mozna wymyslec??? To jest tylko moje osobiste podejscie do tematu,a wiec please bez glupich komentarzy w stylu chucka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobxl Re: Jak przygotowania do testow AST IP: *.upc.chello.be 02.10.06, 23:15 Bardzo dziekuje to sa boardzo istotne informacje bo tak naprawde dla ludzi, ktorzy probuja pierwszy raz to zupelny metlik niewiadomo co, kto, kogo i z czym jesc taka jest prawda. I tak przejda najlepsi no i oczywiscie szczesciaze bo niewieze ze sa inne drogi, to przeciez komisja i powinno byc uczciwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: Jak przygotowania do testow AST IP: *.187-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 02.10.06, 23:20 Ja dawno temu zdawalam na Ast HR (wowczas B)jako Belgijka i zdalam,ale przejechalam sie na doswiadczeniu-pracuje wiele lat w administracji,ale nie w HR i tego nie dalo sie udowodnic i bylo stop.Potem raz na dactylo francuskojezycznych i wowczas zabraklo mi 2pkt z egzaminu jezykowego-super trudnego,na epso porta tak jak wiekszosci bylo oki.Widze w adresie ze piszesz z Belgii-jezeli chcesz napisz do mnie na priva Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobxl Re: Jak przygotowania do testow AST IP: *.upc.chello.be 02.10.06, 23:40 Jesli mozna to bardzo chcialabym pogadac na pv. Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: Jak przygotowania do testow AST 02.10.06, 23:41 Gość portalu: mobxl napisał(a): > Jesli mozna to bardzo chcialabym pogadac na pv. o wielkostopych? Odpowiedz Link Zgłoś
anbxl Re: Jak przygotowania do testow AST 03.10.06, 00:06 oto zalogowalam sie specjalnie-mozesz wyslac maila na ten gazetowy adres to zgadamy sie przez maila.Jest juz nas kilka osob,dzis doszly 2 Belgijki i np mozna spotkac sie ponownie i poprostu wspolnie in live wymienic info... PS niezainteresowanych prosze o nie zabieranie glosu :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Jak przygotowania do testow AST IP: *.upc.chello.be 02.10.06, 23:49 Czesc bylbabym zainteresowana przeroznymi info jesli mozna to podam swoj adres. Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: Jak przygotowania do testow AST 02.10.06, 23:56 Gość portalu: nina napisał(a): > Czesc bylbabym zainteresowana przeroznymi info > jesli mozna to podam swoj adres. no podaj ;D Odpowiedz Link Zgłoś
monika.m3 Re: Jak przygotowania do testow AST 04.10.06, 14:31 Nina, jesli moge jakos pomoc to cala wiedze o UE jest tutaj europa.eu/index_fr.htm ja rowniez kozystam z tego portalu sa tu wszystkie aktualne info powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś