IP: 32.106.94.* 08.10.06, 16:08
Przepraszam. Czy masz na imie Magda?
Obserwuj wątek
    • Gość: mczapl Re: Imie IP: 62.235.229.* 08.10.06, 18:21
      Takie pytania kieruje sie na priva.
      • Gość: Do mczapl Re: Imie IP: 32.106.94.* 09.10.06, 09:44
        Prawda i przepraszam.
        Nie wiem jaki adres ?

anbxl@gazeta.pl ????
    • chuck_norrris Re: Imie 08.10.06, 18:26
      Nie czaruj, ale powiedz czy widziales ja moze na liscie wyborczej ;P
      • Gość: Do chuck Re: Imie IP: 32.106.94.* 09.10.06, 09:41
        Tak.
        • Gość: acacia Re: Imie IP: *.cor.eu.int 09.10.06, 10:47
          To chyba jednak nie An, chyba ze zmienila imie na Magda...
          • Gość: Vilvoorde Verkiezingen IP: 32.106.94.* 09.10.06, 11:02
            Kijk op
            www.vilvoorde.be/asp/home_verkiezingen.asp
            • Gość: anbxl Re: Verkiezingen IP: *.64-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 09.10.06, 18:00
              Czy naprawde inni wchodza w glupia gre chucka i co-to naprawde nie sa dla mnie
              partnerzy do dyskusji,a ich prowokacje sa dziecinne i smieszne....Chuck ty
              naprawde potrzebujesz dobrego doktora, za wszelka cene chcesz sie docenic
              mieszajac moja osobe z blotem-zapewniam ciebie mam sie happy...........rowniez
              po wyborach,bo w 100proc sprawdzily sie moje opinie i jest oki :-)
              • Gość: Local elections Wybory w Belgii - 8.10.2006 IP: *.europarl.eu.int 10.10.06, 12:34
                The local elections, which were held in Belgium on sunday, again turned out to
                be a great success for the Vlaams Belang party (Flemish Interest). Vlaams
                Belang has now 794 local representatives ( before: 439.) In Flanders, the
                northern part of Belgium where 6 million Dutch speakers live, VB got 21 % of
                the votes. In Brussels, the bilingual capital of the country with a French-
                speaking majority and a Dutch-speaking minority, VB got 14 seats. In Wallonia,
                the southern part of Belgium with 3 million francophones, VB did not put up any
                candidates for election.
                Vlaams Belang is a conservative, right wing party that focussed its campaign
                around three themes: independence, safety and a tighter immigration
                legislation. VB wants Belgium, like Czecho-Slovakia in 1993, to be devided
                peacefully in an independent Flemish state in the north and a Walloon state in
                the south, with Brussels as the Flemish capital, guaranteeing the language and
                cultural rights of the French-speakers in the city. With respect to safety, VB
                wants the restoration of law and order in the streets and cities of Flanders
                and in Brussels. With respect to immigration, VB wants a tightening of the
                immigration and asylum legislation, with the basic premise that foreigners who
                settle in Flanders must adapt to the European values and standards, and not
                vice versa. In this campaign, European themes were not covered, but undoubtedly
                the victory of VB was sparked by the powerful opposition of the VB against the
                possible accession of Turkey to the European Union, and by the demand of the VB
                to organize a referendum on the European Constitution
    • Gość: pavju OT dylemat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 12:40
      an a cozrobisz jak cie wybiora w loklanych wyborachi dostanisz sie do epso?
      ciezky wybor co? a co z twoim etatem na forum no chyba nas nie opuscisz?
      • Gość: anbxl Re: OT dylemat IP: *.64-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 10.10.06, 18:25
        Tutaj nie mam etatu i robie to co lubie,choc co niektore taborety naprawde mnie
        smiesza....
        EPSO pewnie jeszcze troche albo i dlugo,bo tylko w gre wchodzi statutowy,ale
        wierze w siebie :-))
        Wybory Paviu-nawet nie przypuszczalam,ze to co dla zabawy zapisalam na kartce
        sprawdzilo sie w 100 proc,a w prowincjalnej radzie i tak zostaje-to juz bylo
        wiadomo przed....Ale to nic specjalnego -brudna robota raz na
        miesiac,ale...chyba jestem idealistka....i wierze,ze...aby do przodu
        • Gość: paff nocom Re: OT dylemat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 21:54
          no ale niezalezniedo wyboru nei zostawiaj nas samych na forum coo? dzieks ;)
          • Gość: xyz Re: OT dylemat IP: *.cec.eu.int 11.10.06, 10:55
            A kiedy Paw wydorosleje wtedy anbxl bedzie premierem Belgii
            • Gość: hej Re: OT dylemat IP: *.181-78-194.adsl-static.isp.belgacom.be 11.10.06, 11:00
              drodzy piszacy an forum :)
              czytam forum od czasu do czasu i musze przyznac, ze zabawa w seek and hide z
              anbxl jest tak wciagajaca ( w sensie czytania postow), ze nawet lepsza niz
              niejeden serial kryminalno-szpiegowski :)))
              • Gość: ed Re: OT dylemat IP: 212.190.74.* 11.10.06, 14:53
                anbxl i pav w roli glownej to komedia a nie kryminal.
                • Gość: xyz Re: OT dylemat IP: *.cec.eu.int 11.10.06, 15:15
                  A moze paff, anbxl i chuck to ta sama osoba.
                  Wcale bym sie nie zdziwila.
                  • Gość: mczapl Re: OT dylemat IP: *.europarl.eu.int 11.10.06, 15:29
                    Moge cie zapewnic, ze nie sa to te same osoby.
                    • Gość: ed Re: OT dylemat IP: 212.190.74.* 11.10.06, 15:35
                      a mozesz nam powiedziec ile nikow ma kapitan?
                      • kapitan_ameryka Re: OT dylemat 11.10.06, 15:40
                        Gość portalu: ed napisał(a):

> a mozesz nam powiedziec ile nikow ma kapitan?

Jeden, a bo co? Kapitan jest jeden i nie powtarzalny.
                      • Gość: mczapl Re: OT dylemat IP: *.europarl.eu.int 11.10.06, 15:44
                        Danych poufnych nie udziela sie do odwolania.
                        • Gość: eps mczapl=kapitan:)) IP: *.cec.eu.int 11.10.06, 16:37
                          Jasne??
                          Dr Jekyl and Mr Hyde:))
                          • kapitan_ameryka Re: mczapl=kapitan:)) 11.10.06, 16:46
                            Gość portalu: eps napisał(a):

> Jasne??
                            > Dr Jekyl and Mr Hyde:))

Ja tylko na to czekalem. Oznajmiam, ja to ja, jedyny, nie powtwazalny (ale nie
                            mars), prawdziwy. Glos rozsadku.

Mczapl to spokojny czlowiek i takim go pozostawcie.
                            • Gość: mczapl Re: mczapl=kapitan:)) IP: *.europarl.eu.int 11.10.06, 17:13
                              Musze przyznac, ze ktos kto posadza mnie, ze po godzinach przeistaczam sie w
                              Kapitana, najadl sie zbyt duzo blekotu.

Poza tym nawet gdybym przeistaczal sie w Kapitana, to nie umialbym napisac "nie
                              powtarzalny" przez "ż" jak to zrobil kapitan przed chwila... ;)
                              • Gość: keyword Re: mczapl=kapitan:)) IP: *.20-218-195.adsl.internet.lu 12.10.06, 09:41
                                Jak mysle, ze kapitanowe "nie powtwazalny" to jest klucz do zagadki. I nie
                                chodzi tu tylko o wzmiankowane przez mczapla "ż", ale takze o to, ze wyraz ten
                                napisany jest rozdzielnie oraz zawiera literowke i to w dosyc specyficznym
                                miejscu (czyzby kapitan chcial powiedziec, ze jest "niepoTWarzalny" – czyli, ze
                                nic sobie nie robi z potwarzy jakimi obrzucaja go inni?)

Dla mnie "nie powtwazalny" to jest normalnie odcisk palca na politurze, slad
                                szminki na szklance z fusami po kawie i blotnisty maziaj po gumiaku na linoleum.
                                07-zglos-sie od razu wiedzialby o kogo chodzi. Podobniez zreszta Sztyrlic!
                • Gość: pav a filmik z edziem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 09:46
                  to tragedia? jak myslisz?
    • Gość: acacia Re: Imie IP: *.cor.eu.int 11.10.06, 17:15
      An, czy bedziesz na imprezie Polish klabu ????
      Chcemy cie poznac !!!!
      • Gość: anbxl Re: do xyz i acacia IP: *.180-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 11.10.06, 18:48
        xyz zapewniam ciebie,ze zawsze mam jeden nick i pisze to co myslle w danej
        chwili,ale wcale nie twierdze,ze mam racje i zjadlam wszystkie rozumy:-))))
        komedia czy kryminal????Wybor nalezy do was,ale nawet jak moj chocby jeden post
        komus pomoze to jest super...A ci co nie chca mnie czytac zawsze moga omijac
        moje posty.....Forum jak raczej wszystko traktuje,,na powaznie,,
        Acacia in live napewno mam mniej odwagi:-)))Pewnie sporo ludzi z tego forum
        moze to potwierdzic:-))i raczej wole byc w tlumie....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka