Dodaj do ulubionych

EPSY - przodownicy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 02:34
pp.6-9 :-)

www.lgeringer.pl/pliki/informator3.pdf
Obserwuj wątek
    • Gość: eh Re: EPSY - przodownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 09:47
      Od kiedy EPSO to European Personel Service Office?
    • kapitan_ameryka Re: EPSY - przodownicy 21.10.06, 12:00
      Mczapl forever. Kolege "wszedzie" mozna znalezc :)
      • Gość: mi Re: EPSY - przodownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 12:16
        Imponująca znajomość języków obcych, jestem pod wrażeniem...
        • Gość: habesz Re: EPSY - przodownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 12:24
          Cholercia - pomyslal mczapl - teraz naprawde bede musial nauczyc sie tego
          arabskiego ...
          ;)
          • Gość: pav Re: EPSY - przodownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 13:21
            inszalla ;)
      • Gość: pav kapitanie nie otwieraj lodowki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 13:23
        bowiem moze sie tam wychylic mczapl mowiacy cos po arabsku ;)
        • Gość: kontraktowiec Re: kapitanie nie otwieraj lodowki ! IP: *.150-241-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 22.10.06, 15:39
          Co sie rzucacie na M
          kiedys zadalem mu pytanie po arabsku
          i bezblednia odpowiedzial
          • kapitan_ameryka Re: kapitanie nie otwieraj lodowki ! 22.10.06, 18:19
            Gość portalu: kontraktowiec napisał(a):

> Co sie rzucacie na M
            > kiedys zadalem mu pytanie po arabsku
            > i bezblednia odpowiedzial

Rozumiem, ze ty mu powiedziales: السلام عليكم A on odpowiedzial وعليكم السلام czy
            moze pogadaliscie sobie na "glebsze tematy???" ;)

No to na zakonczenie:
            السلام عليكم ورحمة الله

Ps
            Czyta sie od prawej do lewej a wymiawia:"As-Salāmu `Alaykum wa Raħmatullāh"
            I co, zaskoczony? Nie tylko on potrafi to i owo, nawet po arabsku. Ciao!
            • essere1 Re: kapitanie nie otwieraj lodowki ! 22.10.06, 18:29
              kapitan_ameryka napisał:

> Ps
              > Czyta sie od prawej do lewej a wymiawia:"As-Salāmu `Alaykum wa Raħmat
              > ullāh"
              > I co, zaskoczony? Nie tylko on potrafi to i owo, nawet po arabsku. Ciao!

Khem, chce tylko dodac, ze juz "prawi wszyscy" wypowiedzieli o mczaplu, poza
              samym zainteresowanym. Komus to przeszkadza, ze chlopak sie uczyl, inwestowal w
              siebie, itd? Raczej powinszowac.
              A bez dobrego PR to wiele sie w zyciu nie zwojuje. KOlejny punkt dla niego,
              zazdrosnicy;-)

• Gość: anbxl Re: kapitanie nie otwieraj lodowki ! IP: *.124-200-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 22.10.06, 18:48
                essere wyprzedziles mnie-mysle tak jak TY i choc admina nie znam osobiscie i
                wiem,ze wielokrotnie nie zgadza sie z moim zdaniem,bo schit nigdy nie odpowiada
                na moje maile,to wlasnie przypatrujac sie z boku cenie go za to jakim
                jest........ABY jak najwiecej takich rodakow wsrod nas
                • Gość: mczapl Re: kapitanie nie otwieraj lodowki ! IP: *.dsl.scarlet.be 22.10.06, 19:03
                  Anbxl, na twoje posty odpowiadam, tylko ze nie wiadomo dlaczego wracaja do mnie
                  po 2 dniach... niemniej jezeli tylko sie zgadzam z tym co piszesz, robie to.
                  • Gość: anbxl Re: do admina IP: *.124-200-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 22.10.06, 19:34
                    Widocznie....tak musi byc......Prawda czasem moja skrzynka jest
                    zapchana,ale ....odpowiadam na wszystkie maile......nawet te mniej pozytywne,a
                    czasem z poslizgiem w czasie,alo oki jak bedzie mi zalezalo na twojej
                    odpowiedzi to przypomne sie w inny sposob :-)
                    • Gość: mczapl Re: do admina IP: *.dsl.scarlet.be 22.10.06, 19:34
                      Przesylaj lepiej na moj mail parlamentarny. Wowczas szybciej odpowiem...
                      • Gość: anbxl Re: do admina IP: *.124-200-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 22.10.06, 22:57
                        Oki......ale raczej nie chce ci przeszkadzac w pracy,bo z relacji znajomych
                        wiem,ze masz jej wystarczajaco duzo - pracy i w zwiazku z innymi
                        sprawami,prosbami,etc......Praca-praca (dlatego staram sie nie zajmowac w pracy
                        niczym innym)a forum-przyjemnoscia (sama wspolprowadze jeden vl portal i wiem
                        co to jest...(do.ki rozpocznij poszukiwania)
                        • Gość: pav nocom Re: do admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 22:59
                          an jak prowadzisz portal to kiedy masz czas na obowiazki floor managera? jakby
                          nie bylo managment to duzo stresu no nie?
                          • Gość: anbxl Re: do pav IP: *.124-200-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 23.10.06, 18:10
                            Floor manager w C&A bylam...dawno temu :-))Chyba najgorsze wspomnienia,bo to
                            tylko z nazwy ladnie wygladalo,a pracy...,wole byc urzednikiem,ale tez szykuja
                            sie zmiany :-))))))
                            To wlasciwie nie ja prowadze ten portal tylko moj maz,dodatkowo jest adminem
                            kilku innych,a wiec czasem trzeba pomoc..............
                            • Gość: paff Re: do pav IP: *.16-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 25.10.06, 09:06
                              znacyz bedziesz praca w urzedach na zmiany? eee to jak w kombinacie !
              • Gość: mczapl Odp :) IP: *.dsl.scarlet.be 22.10.06, 19:02
                No dobra, teraz kolej na mnie!

Dzieki wam wszystkim, bo mialem przez wasz watek niezly ubaw :)

Nastepnym razem jak bede u Kapitana, sprobuje wejsc mu do lodowki...

A co do mojego arabskiego, to prawda jest taka, ze owszem uczylem sie w Wawie
                ok. 10 miesiecy, ale to zdecydowanie za malo, by moc powiedziec, ze znam ten
                jezyk, jak zostalo to napisane we wspomnianym przez was artykule (a propos -
                juz prawie calkowicie zapomnialem, ze udzielilem kiedys tego wywiadu). Niemniej
                mam nadzieje, kiedys do arabskiego powrocic, by moc pogadac sobie z moim
                piekarzem czy sklepikarzem z rogu w jego ojczystym jezyku, a nie po
                francusku...w Brukseli jest de facto bardziej uzyteczny od flamandzkiego... ;)
                • Gość: pav Re: Odp :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 22:50
                  mczaplu -ojczystym jezykiem piekarza jest francuski bo piekarz jest Belgiem o
                  polnocnoafrykanskim rodowodzie ;)

PS jakie lodowki sa najlepsze do siedzenia w nich? ;)
                • kontraktowiec Re: 23.10.06, 09:55
                  To prawda w Brukseli jest za malo "Flamakow"
                  dlatego to miasto jest jakie jest :(

• Gość: anbxl Re:kontraktowiec IP: *.124-200-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 23.10.06, 18:10
                    Flamaka masz pod budka z piwem,a poprawnie jest FLAMANDOWIE
                    • Gość: kontraktowiec Re:kontraktowiec IP: *.cec.eu.int 24.10.06, 09:31
                      I dlatego napisalem w cudzyslowie.
                      Sam jestem zwolennikiem niepodleglej Flandrii :-)
                      Oj Anbxl zbelgizalas i czytac nie umiesz? ;)
                      • Gość: kontraktowiec a propos IP: *.cec.eu.int 24.10.06, 09:32
                        Kiedys jedna EPSka w Oaku kilka razy powiedziala "Flamandzi"
                        ;)
                        • tito-tito tito 24.10.06, 19:59
                          ja ciagle mowie Flamandzi....
                          • Gość: anbxl Re: tito IP: *.152-241-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 24.10.06, 20:11
                            A ty sobie mow jak chcesz.....Ja poprostu napisalam ze ,,Flamaki,,kojarza mi
                            sie z burakiem obok budki z piwem-takich jest duzo tu we VL,ale...ja osobiscie
                            nie lubie tego slowa,ale i nie twierdze,ze mam racje :-)))
                      • Gość: anbxl Re:kontraktowiec IP: *.152-241-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 24.10.06, 19:31
                        Umiem czytac,ale poprostu to parafrazowanie przeszkadza mi-tak kojarzy mi sie
                        to z chlopkiem stojacym z puszka piwa przy jakiejs budce.... :-)))
                        A co do niepodleglej VL to jestem pierwsza przeciwna,choc niektore prawicowe
                        poglady VB popieram,ale...........BELGIA byla jest i musi byc JEDNA.Oczywiscie
                        to tylko moje skromne zdanie
                • gruby76 Re: Odp :) 23.10.06, 10:59
                  szacunek :)
                  • Gość: kontraktowiec Re: Odp :) IP: *.cec.eu.int 23.10.06, 13:00
                    Gruby i co z ksiazkami?
                    zapraszam na priva :)
                • Gość: habesz Slodkie niedomowienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 18:57
                  czego to mozna nie naopowidac jakiemus studentowi 1 roku dziennikarstwa z
                  jakiegos informatora, ktorego nikt nie czyta

ciekawe w takim razie ile % epsow napisalo w cv, ze SWIETNIE zna rosyjski -
                  przeciez ci z 15 i tak nie potrafia odroznic pol od ros :-)
                  • Gość: kapitanica Re: Slodkie niedomowienia IP: *.181-78-194.adsl-static.isp.belgacom.be 24.10.06, 09:56
                    A propos biuletynu, gdzie "espsy przodownicy" zostali zaprezentowani- bedac
                    funkcjonariuszem nie mozna sie wypowiadac o pracy w strukturach na lamach- czyz
                    nie? Chyba, ze za pisemnym pozwoleniem HoU. A dotyczy to przede wszystkim
                    pracownikow Unitow Communication&Press i zajmujacych inne PR&Press stanowiska.
                    Czy sie myle?
                    Bo mi, np. nie wolno :)
                    • Gość: mczapl Re: Slodkie niedomowienia IP: 212.190.74.* 24.10.06, 12:07
                      Tak zgadza sie. Dostalem zgode HoU, choc nie w wersji pisemnej.
                      • Gość: pav Re: Slodkie niedomowienia IP: *.16-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 25.10.06, 09:33
                        no czyli jak sie admin dowie z forum a hou zapomnie bedziesz mial dywanik?
                        wstawiemy sie za toba szczegolnie esserek trenujacy eu-suriviwaaalenie ;D
                        • Gość: essere1 Re: Slodkie niedomowienia IP: *.cec.eu.int 25.10.06, 09:48
                          Gość portalu: pav napisał(a):

> no czyli jak sie admin dowie z forum a hou zapomnie bedziesz mial dywanik?
                          > wstawiemy sie za toba szczegolnie esserek trenujacy eu-suriviwaaalenie ;D

Jaki Ty jestes zabawny:) Bede zlosliwy i .... Cie zignoruje;-)
                          • Gość: pav Re: Slodkie niedomowienia IP: *.16-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 25.10.06, 09:52
                            no jask tam mialo byc pozytywnie no nie? specjalnei dla ciebie ;)
                            • Gość: essere1 Wzbijasz sie ponad horyzonty niemozliwe:P IP: *.cec.eu.int 25.10.06, 10:02
                              • Gość: pav siegaj gdzie wzrok nie siega IP: *.16-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 25.10.06, 10:14
                                nie dotyczylo spodniczek i bluzek z dekoltem esserku ;P
                                • Gość: essere1 Re: siegaj gdzie wzrok nie siega IP: *.cec.eu.int 25.10.06, 10:21
                                  <nie dotyczylo spodniczek i bluzek z dekoltem esserku ;P

No jak nie, to zabieram sie za systemy transmisyjne;-)
                                  • Gość: pav Re: siegaj gdzie wzrok nie siega IP: *.16-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 25.10.06, 10:26
                                    transmisja z obrad wielkiego komitetu EU ds zbyt duzej ilosci meetingow?
                                    • Gość: essere1 Re: siegaj gdzie wzrok nie siega IP: *.cec.eu.int 25.10.06, 10:32
                                      Nie, w sprawie niedoboru kadr, nadmiaru pracy i zasluzonych podwyzek:P
                                      • Gość: pav Re: siegaj gdzie wzrok nie siega IP: *.16-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 25.10.06, 10:45
                                        no fakt, jakbym slyszal o sytuacji kadrowej w EU ;) milego "meatingu" ;)
                        • Gość: mczapl Re: Slodkie niedomowienia IP: 212.190.74.* 25.10.06, 11:43
                          Dywanika raczej nie bedzie, bo oprocz zgody HoU mialem rowniez zgode wice-
                          sekretarza generalnego...prosil tylko, bym glupot nie gadal ;)
                          • Gość: pav Re: Slodkie niedomowienia IP: *.16-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 25.10.06, 11:53
                            >...prosil tylko, bym glupot nie gadal ;)
                            a myslisz, ze sie udalo?
              • Gość: pav a esserek spiewasz przy szafie prezesa? ;D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 22:53
                E. (ze wzgledu na dobro sledztwa imienia esserek nie wymienie) wprawdzie nie
                inwestowal w siebie po arabsku jak mczapl - a moze lodowek nie lubi ;)

ale jak widze przy szafie spiewa lubudubu ;)
                • Gość: essere1 ;-) IP: *.cec.eu.int 23.10.06, 13:17
                  Gość portalu: pav napisał(a):

> E. (ze wzgledu na dobro sledztwa imienia esserek nie wymienie) wprawdzie nie
                  > inwestowal w siebie po arabsku jak mczapl - a moze lodowek nie lubi ;)
                  >
                  > ale jak widze przy szafie spiewa lubudubu ;)

Mczapl, jak jest po arabsku: "Paw, spadaj na baobab?";-);-)
                  • Gość: paffff Re: ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 13:45
                    agresywny lizus ;D

choc z drugiej strony masz szanse awansowac w obecnym srodowisku ;o)
                    • Gość: essere1 Re: ;-) IP: *.cec.eu.int 23.10.06, 13:52
                      > choc z drugiej strony masz szanse awansowac w obecnym srodowisku ;o)

Coz masz na mysli z tym srodowiskiem?:) Aha, pewnie masz na mysli madre,
                      pracowite i oddane EUropie i krajowi epsy, zgadlem?:P
                      • Gość: pav no oczywyscie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 14:25
                        mam na mysli takich jak np. nieszczesliwy ed czy nicki "poldoopyzzakrzaka"

-wielcy (dusza)

-bardzo znaczacy i podjemujacy decyzje o przyszlosci Europy codziennie ( np
                        overfishing przed poranna kawa rozwiazujemy jednym podpisem)

-urzednicy europejscy bedacy elita kultury (cokolwiek to nie znaczy)

-cieszacy sie ze szczescia innych

no a jakby stracili obecne posady na pstrykniecie palca dostana nowe !
                        szapo ba.

no ba!
                        • Gość: essere1 I z duzym poczuciem humoru IP: *.cec.eu.int 23.10.06, 18:28
                          oraz z niegraniczona tolerancja do roznego rodzaju radosnych forumowych,
                          pociesznych stworkow, wesolo hasajacych w radosnych podskokach;-)
                          • Gość: fanka Re: I z duzym poczuciem humoru IP: *.173-201-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 23.10.06, 18:32
                            no wlasnie: czy aby na pewno w radosnych?? on jakis zgryzliwy sie zrobil
                            ostatnio... ça va, paff???
                            • Gość: paff zanim odpowiem IP: *.16-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 25.10.06, 10:46
                              musze wiedziec czy jestes moja fanka czy esserka? ;)
                          • Gość: paff tolerancja epsa IP: *.16-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 25.10.06, 09:05
                            to brzmi jak tozsamosc berniego - po nudzie w junicie przerzucasz sie na
                            plodzenie literatury pieknej? czy zwykla bele-trystyka ;P
                        • Gość: poldoopyzzakrzaka Re: no oczywyscie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 22:06
                          oj, pavik, zjedza cie kiedys te kompleksy! Uwazaj na siebie, bo jak juz sie
                          zezresz do reszty, to forum EPS zdechnie bez tych twoich glupawych bluzgowin.
                          • Gość: habesz Jaki dwór, taki pav IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 22:35
                            • Gość: pavik nie wychodz na dwor bo sie przeziebisz IP: *.16-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 25.10.06, 09:07
                              facet i bedziesz plul niemilosiernie.
                          • Gość: pavju siur IP: *.16-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 25.10.06, 09:01
                            a czy mzoesz powiedziec na czym opierasz swa smiala teze dot moich komplexow? ;)
                            pytma bos mondry inteligo no i taki europejski !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka