Dodaj do ulubionych

Nowy forward planning

07.11.06, 13:08
EPSO opublikowalo nowy forward planning na przyszly rok, oj figlarne to epso,
figlarne, nowe konkursy na stanowiska, ktorych juz teraz nie ma, za 2 lata
tez ich nie bedzie, ale niewazne, wazne, zeby maszynieria sie krecila.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ex_Eneko_ex post Re: Nowy forward planning IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 13:21
      Były, nie doceniasz EPSO.
      europa.eu/rapid/pressReleasesAction.do?reference=IP/06/1510&format=HTML&aged=0&language=EN&guiLanguage=en
      Na moje można się spodziewać masowych rezygnacji EPS-ów, nikt nie będzie tyrał
      przez parę miesięcy w jakimś MŚP.
      • Gość: Ex_Eneko_ex post Re: Nowy forward planning IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 13:30
        Nie dotyczałem, tylko one week, ale i tak szok może być potężny ;)
        • byly_eurokrata Re: Nowy forward planning 07.11.06, 13:39
          eneko, coraz bardziej mnie rozczarowujesz: to nie jest nowa sprawa, tylko
          odgrzana sprzed kilku miesiecy

A ty w ogole nie zajmu sie pierdoalmi, tylko aplikacjami. Masz tu etat dla
          siebie:
          COMP. A. 3 Policy Officer - Administrator AD5 - AD13
          Identifiant du poste : 88932 Ref avis de vacance: : COM/2006/3753 Poste
          disponible à partir du: : 24/10/2006
          The ideal candidate should be from one of the 10 new Member States, have a
          solid background in Law with good knowledge of the core principles in the field
          of competition policy and be PC-literate
          • Gość: Ex_Eneko_ex post Re: Nowy forward planning IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 13:47
            Przykro mi byly, ze tak cię rozczarowuje, ale to tak idzie na zasadzie domina
            (wciąz nikt nie dzwoni). Dzieki za wakat, ale moze na razie poludze sie jeszcze
            perspektywa pracy jako tlumacz. Wlasciwie tez moglbys startowac, core pricinples
            of competition policy zna kazdy posiadacz abonamentu w TPSA lub innej podobnej
            wolnorynkowej instytucji.
            • byly_eurokrata Re: Nowy forward planning 07.11.06, 13:51
              skoro zdales na A7, to szukaj w pierwszym rzedzie pracy na wyzszym etacie.
              Skad oni znajda kandydata z NMS z prawniczym backgroundem? A co do znajomosci
              competition policy, to kazdy czlowiek, ktory jako tako daje sobie rade w NMS
              jest eskpertem w zakresie competition policy
              • Gość: Ex_Eneko_ex post Re: Nowy forward planning IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 15:01
                byly_eurokrata napisał:

> skoro zdales na A7

Byly, teraz ty mnie rozczarowujesz - przecież konkurs na A7 wciąż jest w toku,
                zresztą po nim szanse na zatrudnienie będą już totolotkowe.
                • byly_eurokrata Re: Nowy forward planning 07.11.06, 15:10
                  sorry, az tak poradzic kazdemu laureatowi konkursu 05/05, ktory ma jakies
                  konkretne pozajezykowe kwalifikacje, zeby sie pchal na inne stanowisko, bo z
                  tej listy bedzie trudno.
                  • Gość: gosc2 Re: Nowy forward planning IP: *.zce.szczecin.pl 08.11.06, 07:44
                    byly eurokrato, dlaczego jestes byly i czym sie zajmowales w instytucjach UE?
                    • byly_eurokrata Re: Nowy forward planning 08.11.06, 10:16
                      drogi(a) gosciu2: ja jestem zbyt dlugo na tym forum, zeby od nowa przedstawiac
                      moj zyciorys ;-)
                      • Gość: pav byly przyznaj sie ! IP: *.2-240-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 08.11.06, 11:11
                        podpadles mczaplowi i cie wylogowal ;)
                • Gość: pav Re: Nowy forward planning IP: *.2-240-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 08.11.06, 10:45
                  > szanse na zatrudnienie będą już totolotkowe.

miliard w srode, miliard w sobote?
                  • byly_eurokrata Re: Nowy forward planning 08.11.06, 10:48
                    Kolego Paw, widze ze kolega wreszcie zrozumial w czym rzecz i sam postuluje

miliard etatow epsich w srode
                    i dodatkowo
                    miliard etatow epsich w sobote!

Tak trzmac! :-)
                    • Gość: pav Re: Nowy forward planning IP: *.2-240-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 08.11.06, 11:10
                      Panie Kolego

to znaczy, ze nie ma jeszcze starego miliarda i.e. 100k nowych etatow? eh toz w
                      Bxl Mare Epsum, tylko konsula Poncyliusza barkuje ;)
                      • byly_eurokrata Re: Nowy forward planning 08.11.06, 11:13
                        e tam Mare od razu, bajorko najwyzej, albo w nowomowie "biotop-rezerwat
                        przyrody/pracy chronionej"! ;-)
                        • Gość: pav Re: Nowy forward planning IP: *.2-240-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 08.11.06, 11:15
                          > biotop-rezerwat przyrody/pracy chronionej"!

a biotop to taki sexi stroj dla epsek w materialow bio? ;D
                          • byly_eurokrata Re: Nowy forward planning 08.11.06, 11:18
                            sa podobno jadalne stringi, ale czy ze znakiem "bio"? Nie wiem, moze ktos z DG
                            AGRI albo ENVIR nam powie?
                            • Gość: pav Re: Nowy forward planning IP: *.2-240-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 08.11.06, 11:51
                              mowimy tu o mlodych slicznych epskach nie o raszplach rozumiem? ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka