Dodaj do ulubionych

czy ktoś szuka zmienniczki

10.11.06, 14:36
Mam 54 lata szukam pracy za granicą w trybie zmiennym co 2 lub 3 miesięcy
znam podstawy j.włoskiego mogę również pracować w rodzinie polskojęzycznej
może jest ktoś zainteresowany
Obserwuj wątek
    • Gość: Iwonka Re: czy ktoś szuka zmienniczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 21:22
      witaj.ja bylabym chetna,ale znam tylko niemiecki i do tego kraju chcialabym
      pojechac do opieki.
      • 12345m15 Re: czy ktoś szuka zmienniczki 11.11.06, 20:02
        chyba nie zrozumiałaś to ja szukam pracy dla siebie,niemniej gdyby ktoś
        zatrudnił nas obie w Niemczech przy opiece w trybie zmiennym co 2 miesiące
        najlepiej w rodzinie polskojęzycznej ,bo u mnie z j.niemieckim kiepsko znam
        trochę podstawowych słow to byłoby cudownie,pozdrawiam cieplutko
        • Gość: Monia Re: czy ktoś szuka zmienniczki IP: *.rybnet.pl 11.11.06, 20:56
          Jest trocha ogłoszeń z tej branży,czyżby każde z nich to pułapka
          • 12345m15 Re: czy ktoś szuka zmienniczki 12.11.06, 15:34
            masz racje a ja szukam pewnej i bezpiecznej pracy,i takiej gdzie za pracowitość
            i solidność można też trochę zarobić
            • Gość: monia Re: czy ktoś szuka zmienniczki IP: *.rybnet.pl 12.11.06, 17:51
              byłam latem w Niemczech osobiście poznałam polkę co prowadzi opiekę w Niemczech
              podała mi namiary,myśle że wiarygodna,Nie wiem jaką bieże prowizję,no a to na
              kogo się trafi to już przypadek.Praca legalna firma zarejestrowana
              • 12345m15 Re: czy ktoś szuka zmienniczki 12.11.06, 20:06
                A czy byłabyś taka miła i podrzuciła mi kontakt na mój email ale czy to
                przypadkiem nie żart, jeżeli serio to napisz
                • Gość: aśka Re: czy ktoś szuka zmienniczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 20:49
                  dajcie sobie spokój-do obozu chcecie jechać????
                  no chyba że legalnie ,to bym też była chetna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka