12345m15 10.11.06, 14:36 Mam 54 lata szukam pracy za granicą w trybie zmiennym co 2 lub 3 miesięcy znam podstawy j.włoskiego mogę również pracować w rodzinie polskojęzycznej może jest ktoś zainteresowany Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iwonka Re: czy ktoś szuka zmienniczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 21:22 witaj.ja bylabym chetna,ale znam tylko niemiecki i do tego kraju chcialabym pojechac do opieki. Odpowiedz Link Zgłoś
12345m15 Re: czy ktoś szuka zmienniczki 11.11.06, 20:02 chyba nie zrozumiałaś to ja szukam pracy dla siebie,niemniej gdyby ktoś zatrudnił nas obie w Niemczech przy opiece w trybie zmiennym co 2 miesiące najlepiej w rodzinie polskojęzycznej ,bo u mnie z j.niemieckim kiepsko znam trochę podstawowych słow to byłoby cudownie,pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: czy ktoś szuka zmienniczki IP: *.rybnet.pl 11.11.06, 20:56 Jest trocha ogłoszeń z tej branży,czyżby każde z nich to pułapka Odpowiedz Link Zgłoś
12345m15 Re: czy ktoś szuka zmienniczki 12.11.06, 15:34 masz racje a ja szukam pewnej i bezpiecznej pracy,i takiej gdzie za pracowitość i solidność można też trochę zarobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: czy ktoś szuka zmienniczki IP: *.rybnet.pl 12.11.06, 17:51 byłam latem w Niemczech osobiście poznałam polkę co prowadzi opiekę w Niemczech podała mi namiary,myśle że wiarygodna,Nie wiem jaką bieże prowizję,no a to na kogo się trafi to już przypadek.Praca legalna firma zarejestrowana Odpowiedz Link Zgłoś
12345m15 Re: czy ktoś szuka zmienniczki 12.11.06, 20:06 A czy byłabyś taka miła i podrzuciła mi kontakt na mój email ale czy to przypadkiem nie żart, jeżeli serio to napisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: czy ktoś szuka zmienniczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 20:49 dajcie sobie spokój-do obozu chcecie jechać???? no chyba że legalnie ,to bym też była chetna. Odpowiedz Link Zgłoś