Gość: rafek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 13:45 co sądzicie na temat tej firmy prosze o sugestie osób które pracowały w Holandii poprzez ta firme Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: holland contacting IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 09.01.07, 14:56 nie narzekam .ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolcia Re: holland contacting IP: 83.238.214.* 10.01.07, 09:28 Ja juz czekam od listopada na wyjazd mialam jechac przed swietami ale przesuneli po nowym roku i dalej czekam nie wiem co sie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafek Re: holland contacting IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 14:23 a do jakiej pracy mialas jechac ?? odpisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolcia Re: holland contacting IP: 83.238.214.* 11.01.07, 16:39 mialam jechac do pracy przy kwiatach gdzies na jakiejs tasmie ale dalej cisza nie wiem co sie dzieje A do ciebie juz dzwonili z jakas oferta pozdrawiam i odpisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafek Re: holland contacting IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 23:50 witaj jolcia ja jeszcze tam papierow nie skladalem gdyz szukam pewnej firmy bo oszukało mnie juz europejskie centrum pracy i czekalem pół roku moze nawiazemy kontakt ?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re: holland contacting IP: *.centertel.pl 12.01.07, 16:41 A skad jest ta firma ECP? I na czym polegało oszustwo z ich strony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafek Re: holland contacting IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 18:24 firma ECP jest z Gliwic a oszustwo polegało na tym że wzięli na poczet transportu kwote 500 zl od osoby a wyjazd nie doszedł do skutku i straciło sie pół roku ( pieniadze odzyskałem ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re: holland contacting IP: *.centertel.pl 12.01.07, 18:57 Kiedy to było? Gdzie miales jechac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: holland contacting IP: *.dip.t-dialin.net 12.01.07, 19:32 Halo Iw Ty nie szukaj pracy po jakis agencjach gdzie musisz placic,bo masz prace u mnie i placic nie musisz.Ja Ci zaplace,jezyk musisz wszedzie znac,bez jezyka jest wszedzie ciezko o prace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re: holland contacting IP: *.centertel.pl 12.01.07, 19:47 hihi..jak mnie języka nauczysz to ja Ci zapłace :)) Pytałam z ciekawości o ta agencję...akurat to nie jest ich pierwsza zagrywka, że biorą od potencjalnych pracowników 500 zł na poczet niby trasportu t/p ...a ludzie czekają jak sieroty na wyjazd...chciałam sobie tylko potwierdzić, ze to o nich chodzi...a wygląda na to, ze tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafek Re: holland contacting IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.07, 11:32 tak tak chodzi o europejskie centrum pracy z gliwic - oszuści oszusci i jeszcze raz oszuści do Celiny - nie bądz taka mądra i lepiej tu nie pisze jak masz w planie bzdety pociskać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolcia Re: holland contacting IP: 83.238.214.* 13.01.07, 16:26 Ja zadzwonie do holland contracting w poniedzialek zobaczymy co powiedza czym beda sie wykrecac Jak nie wyjade do konca przyszlego tyodnia to rezygnuje i bede szukac pracy gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viera Re: holland contacting IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 19:46 Dzwoń dzwoń.... Mnie tesz od listopada zwodzą. Mówią, ze nie ma ofert pracy. I muszę to przyjąć, bo niby jaki mam wpływ na to jak jest w rzeczywistoąści. Mogą mówić rożne rzeczy i tyle. Jak znajdziesz inną firmę (w miarę solidną) to podziel się tym faktem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolcia Re: holland contacting IP: *.nysa.punkt.pl 13.01.07, 20:05 a czy proponowali ci juz jakis wyjazd do czego i dokad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolcia Re: holland contacting IP: *.nysa.punkt.pl 14.01.07, 10:26 Viera a masz juz od H C jakas umowe i pozwolenie na prace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re: holland contacting IP: *.centertel.pl 13.01.07, 17:41 Celina swoją wypowiedź kierowała do mnie, wiec nie rozumiem skąd to oburzenie z Twojej strony...Jeśli zdecydujesz się na wyjazd przez HC bądź bardziej uprzejmy dla p.Kasi...inaczej nie "załatwi" Ci pracy ;)) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolcia Re: holland contacting IP: 83.238.214.* 13.01.07, 18:56 ja nie pisalam do ciebie tylko do rafka sory ze tak to odebralas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re: holland contacting IP: *.centertel.pl 13.01.07, 19:55 :) a ja odpisywałam na post rafka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafek Re: holland contacting IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.07, 13:22 jolcia daj znać co Ci powiedzieli do drugiej koleżanki - a co to ma być jakieś przekupstwo łaske będą robić moze jeszcze kawke i czekoladke ma zabrać do biura załatwiając prace żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolcia Re: holland contacting IP: 83.238.214.* 14.01.07, 18:17 Ok dam jutro wieczorkiem znac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolcia Re: holland contacting IP: 83.238.214.* 15.01.07, 20:04 Dzwonilam tam przed 16 ale mowila ze maja problem z komputerem i nic nie moze mi powiedziec kazala zadzwonic jutro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafek Re: holland contacting IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 20:30 dzieki za informacje a poza tym czy masz jakiekolwiek wieści na temat firmy SBA euro ?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolcia Re: holland contacting IP: 83.238.214.* 17.01.07, 13:23 Nie znam tej firmy SBA euro. Dzwonilam wczoraj i powiedzieli mi znowu zeby czekac bo wszystkie papiery juz mam zalatwione tylko czekaja na tel z holandi od kontrachenta I znowu ta sama spiewka??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafek Re: holland contacting IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 12:12 widze ze i tam rozmawiają podobnie jak w europejskim centrum pracy hmm czyżby po tych samych torach jechali ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meja Re: holland contacting IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 21:17 Proszę Was! Trochę realizmu. wiecie sami ile jest tych firm proponujących pracę w Holadii. Ile jest osób zarejestrowanych. Teraz - Holandia to mały kraj i bez cudów. Ja też czekam na propozycjię z HC i dowiedziałam się, że najwięcej propozycji będzie dopiero w marcu. Więc.... Czekajmy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolcia Re: holland contacting IP: 83.238.214.* 19.01.07, 21:20 a jak dlugo czekasz juz na wyjazd i czy np mialas juz wyjechac ale dzien przed wyjazdem zadzwonili i odwolali Bo ja juz tak mialam 2 razy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolcia Re: holland contacting IP: 83.238.214.* 19.01.07, 21:18 tez mi sie tak wydaje a ludzie pisza ze sa wiarygodni i uczciwi ale nikt nie pisze jak dlugo czekali z HC na wyjazd Jak juz wyjada to o wszystkim zapominaja POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafek Re: holland contacting IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 23:53 heyka jolcia - znajoma byla w HC i powiedzieli jej że na paszport polski bedą oferty najwczesniej w kwietniu a wyjazdy hehehe to juz termin nieznany pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolcia Re: holland contacting IP: 83.238.214.* 20.01.07, 09:36 dzieki Rafek a mnie nic takiego nie mowili powiedzieli czekac Chyba wszystkie firmy sa na jedno kopyto Czekam ostatecznie do konca miesiaca a potem wszystko opisze do NTO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafek Re: holland contacting IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 10:11 witaj jolcia - tej znajomej powiedzieli tak w biurze w Gliwicach a ja wysłałem do nich maila to odpisali że oferty będą w lutym lub marcu i powiedzieli jej także o jakieś rozmowie w kwietniu czyli reasumując do wyjazdu doszłoby około połowy roku hehe i którą firme tu wybrać hmm ?? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolcia Re: holland contacting IP: 83.238.214.* 20.01.07, 11:50 jak widac wszystkie biura sa na jedno kopyto chociaz bym chciala wyjechac z innego biura do holandii to nie darady bo w HC juz mam numer sofi i pozwolenie i nikt cie inny nie zatrudni do poki nie wygasnie ci umowa co robic?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafek Re: holland contacting IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 12:17 to oni są winni że nie dotrzymali umowy więc jeśli zrezygnujesz z ich usług to zarządaj by anulowali pozwolenie o prace a wogóle to do kiedy masz z nimi umowe ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolcia Re: holland contacting IP: 83.238.214.* 20.01.07, 14:06 Umowe mam na rok czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafek Re: holland contacting IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 15:11 to wpadłaś jak śliwka w kompot, a na poważnie to jak wygląda zerwanie umowy nie z twojej winy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolcia Re: holland contacting IP: 83.238.214.* 20.01.07, 19:31 wlasnie nie wiem jak to wyglada poszukam pozniej na necie moze cos znajde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolcia Re: holland contacting IP: 83.238.214.* 20.01.07, 19:47 a slyszales cos o firmie TNS polska bo donich wyslalam formularz zadzwonia w poniedzialek wiec moze ich sie zapytam jak to wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafek Re: holland contacting IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 21:25 tak słyszałem o tej firmie i dzwoniłem do nich w grudniu na infolinie ale na wielu forach sceptycznie piszą na temat tej firmy a jako ciekawostka to mają swój numer gg i napisałem jak była Pani z Gliwic dostępna i nie raczyła odezwać sie a opis był jakby to jakiś prywatny numer był a nie poważnej firmy zajmującej sie posrednictwem pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolcia Re: holland contacting IP: 83.238.214.* 23.01.07, 21:16 Kto dostal juz jakies propozycje wyjazdu od holland contracting Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafek Re: holland contacting IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 12:32 czesc jolcia - jak sytuacja w HC wyjedziesz ??? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolcia Re: holland contacting IP: 83.238.214.* 24.01.07, 17:11 Wyjade chyba ale na Biegun Polnocny .Juz mnie to wszystko wkurza .Szukam powoli cos innego A jak sytuacja u Ciebie .Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gliwiczanin Re: holland contracting IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 19:18 mam wizyte w poniedzialek w ich biurze anulowalem sobie pozwolenie z innej firmy ktora mnie oszukala jak przejrzalem posty to teraz juz sam niewiem jak dlugo mialbym czekac na wyjazd gdybym skorzystal z uslug HC i czy nie lepiej sprobowac z innej firmy jakos mi sie nie usmiecha czekac polroku na wyjazd znacie jakies pewne firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolcia Re: holland contracting IP: 83.238.214.* 24.01.07, 21:24 To od wizyty jak ja bylam w biurze minelo ponad 2 miesiace .dzwonie i nic nie mowia tylko prosze czekac Mialam jechac juz w grudniu ale ciagle cos przesuwaja .Juz nie wiem do jakiego sie biura zglosic zeby szybko wyjechac Wszyscy obiecuja i nic.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafek Re: holland contracting IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 14:54 obiecanki cacanki a głupiemu radość - tak można to wszystko skomentować próbuje załatwić bez pośrednika a co do firm to podobno mówią że oferty będą wiosną a do wyjazdu zapewne dojdzie za pół roku hehe pozdrawiam ps jakie firmy planujesz odwiedzic??pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolcia Re: holland contracting IP: 83.238.214.* 28.01.07, 21:32 I co rafek zmienilo sie cos u Ciebie z praca bo u mnie cisza juz mnie cholera bierze .pozrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolcia Re: holland contracting IP: 83.238.214.* 31.01.07, 09:11 Czesc i co byles w poniedzialek na spotkaniu H C co ci powiedzieli Odpisz Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemas Re: holland contacting IP: *.leon.com.pl 25.01.07, 17:11 Witam macie jakies informacje na temat firmy WFD Personel z gliwic bo niby nie pobierają zadnych opłat transport i zakwaterowanie na koszt firmy dajcie znac pozdro:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolcia Re: holland contacting IP: 83.238.214.* 26.01.07, 10:21 ja nie znam tej firmy ale poszukam jakis informacji na ten temat pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolcia Re: holland contacting IP: 83.238.214.* 01.02.07, 09:12 CZY KTOS JUZ COS WIE NA TEMAT WYJAZDU Z H C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: holland contacting IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 01.02.07, 15:09 praca zacznie sie dopiero marzec ,kwiecien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolcia Re: holland contacting IP: 83.238.214.* 01.02.07, 17:24 ja juz w niedziele wyjezdzam Odpowiedz Link Zgłoś