Dodaj do ulubionych

holland contacting

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 13:45
co sądzicie na temat tej firmy prosze o sugestie osób które pracowały w Holandii poprzez ta firme
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: holland contacting IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 09.01.07, 14:56
      nie narzekam .ok
      • Gość: jolcia Re: holland contacting IP: 83.238.214.* 10.01.07, 09:28
        Ja juz czekam od listopada na wyjazd mialam jechac przed swietami ale
        przesuneli po nowym roku i dalej czekam nie wiem co sie dzieje
        • Gość: rafek Re: holland contacting IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 14:23
          a do jakiej pracy mialas jechac ?? odpisz
          • Gość: jolcia Re: holland contacting IP: 83.238.214.* 11.01.07, 16:39
            mialam jechac do pracy przy kwiatach gdzies na jakiejs tasmie ale dalej cisza
            nie wiem co sie dzieje A do ciebie juz dzwonili z jakas oferta pozdrawiam i
            odpisz
            • Gość: rafek Re: holland contacting IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 23:50
              witaj jolcia ja jeszcze tam papierow nie skladalem gdyz szukam pewnej firmy bo oszukało mnie juz europejskie centrum pracy i czekalem pół roku moze nawiazemy kontakt ?? pozdrawiam
              • Gość: iw78 Re: holland contacting IP: *.centertel.pl 12.01.07, 16:41
                A skad jest ta firma ECP? I na czym polegało oszustwo z ich strony?
                • Gość: rafek Re: holland contacting IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 18:24
                  firma ECP jest z Gliwic a oszustwo polegało na tym że wzięli na poczet transportu kwote 500 zl od osoby a wyjazd nie doszedł do skutku i straciło sie pół roku ( pieniadze odzyskałem )
                  • Gość: iw78 Re: holland contacting IP: *.centertel.pl 12.01.07, 18:57
                    Kiedy to było? Gdzie miales jechac?
                    • Gość: Celina Re: holland contacting IP: *.dip.t-dialin.net 12.01.07, 19:32
                      Halo Iw Ty nie szukaj pracy po jakis agencjach gdzie musisz placic,bo masz
                      prace u mnie i placic nie musisz.Ja Ci zaplace,jezyk musisz wszedzie znac,bez
                      jezyka jest wszedzie ciezko o prace.
                      • Gość: iw78 Re: holland contacting IP: *.centertel.pl 12.01.07, 19:47
                        hihi..jak mnie języka nauczysz to ja Ci zapłace :))
                        Pytałam z ciekawości o ta agencję...akurat to nie jest ich pierwsza zagrywka, że biorą od potencjalnych pracowników 500 zł na poczet niby trasportu t/p ...a ludzie czekają jak sieroty na wyjazd...chciałam sobie tylko potwierdzić, ze to o nich chodzi...a wygląda na to, ze tak :)
                        • Gość: rafek Re: holland contacting IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.07, 11:32
                          tak tak chodzi o europejskie centrum pracy z gliwic - oszuści oszusci i jeszcze raz oszuści
                          do Celiny - nie bądz taka mądra i lepiej tu nie pisze jak masz w planie bzdety pociskać
                          • Gość: jolcia Re: holland contacting IP: 83.238.214.* 13.01.07, 16:26
                            Ja zadzwonie do holland contracting w poniedzialek zobaczymy co powiedza czym
                            beda sie wykrecac Jak nie wyjade do konca przyszlego tyodnia to rezygnuje i
                            bede szukac pracy gdzie indziej.
                            • Gość: viera Re: holland contacting IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 19:46
                              Dzwoń dzwoń.... Mnie tesz od listopada zwodzą. Mówią, ze nie ma ofert pracy.
                              I muszę to przyjąć, bo niby jaki mam wpływ na to jak jest w rzeczywistoąści.
                              Mogą mówić rożne rzeczy i tyle. Jak znajdziesz inną firmę (w miarę solidną)
                              to podziel się tym faktem
                              • Gość: jolcia Re: holland contacting IP: *.nysa.punkt.pl 13.01.07, 20:05
                                a czy proponowali ci juz jakis wyjazd do czego i dokad
                              • Gość: jolcia Re: holland contacting IP: *.nysa.punkt.pl 14.01.07, 10:26
                                Viera a masz juz od H C jakas umowe i pozwolenie na prace
                          • Gość: iw78 Re: holland contacting IP: *.centertel.pl 13.01.07, 17:41
                            Celina swoją wypowiedź kierowała do mnie, wiec nie rozumiem skąd to oburzenie z Twojej strony...Jeśli zdecydujesz się na wyjazd przez HC bądź bardziej uprzejmy dla p.Kasi...inaczej nie "załatwi" Ci pracy ;))
                            Pozdrawiam.
                            • Gość: jolcia Re: holland contacting IP: 83.238.214.* 13.01.07, 18:56
                              ja nie pisalam do ciebie tylko do rafka sory ze tak to odebralas
                              • Gość: iw78 Re: holland contacting IP: *.centertel.pl 13.01.07, 19:55
                                :) a ja odpisywałam na post rafka ;)
                                • Gość: rafek Re: holland contacting IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.07, 13:22
                                  jolcia daj znać co Ci powiedzieli
                                  do drugiej koleżanki - a co to ma być jakieś przekupstwo łaske będą robić moze jeszcze kawke i czekoladke ma zabrać do biura załatwiając prace żenada
                                  • Gość: jolcia Re: holland contacting IP: 83.238.214.* 14.01.07, 18:17
                                    Ok dam jutro wieczorkiem znac
                                    • Gość: jolcia Re: holland contacting IP: 83.238.214.* 15.01.07, 20:04
                                      Dzwonilam tam przed 16 ale mowila ze maja problem z komputerem i nic nie moze
                                      mi powiedziec kazala zadzwonic jutro
                                      • Gość: rafek Re: holland contacting IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 20:30
                                        dzieki za informacje a poza tym czy masz jakiekolwiek wieści na temat firmy SBA euro ?? pozdrawiam
                                        • Gość: jolcia Re: holland contacting IP: 83.238.214.* 17.01.07, 13:23
                                          Nie znam tej firmy SBA euro. Dzwonilam wczoraj i powiedzieli mi znowu zeby
                                          czekac bo wszystkie papiery juz mam zalatwione tylko czekaja na tel z holandi
                                          od kontrachenta I znowu ta sama spiewka???????????
                                          • Gość: rafek Re: holland contacting IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 12:12
                                            widze ze i tam rozmawiają podobnie jak w europejskim centrum pracy hmm czyżby po tych samych torach jechali ??
                                            • Gość: meja Re: holland contacting IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 21:17
                                              Proszę Was! Trochę realizmu. wiecie sami ile jest tych firm proponujących pracę
                                              w Holadii. Ile jest osób zarejestrowanych. Teraz - Holandia to mały kraj i bez
                                              cudów. Ja też czekam na propozycjię z HC i dowiedziałam się, że najwięcej
                                              propozycji będzie dopiero w marcu. Więc.... Czekajmy!
                                              • Gość: jolcia Re: holland contacting IP: 83.238.214.* 19.01.07, 21:20
                                                a jak dlugo czekasz juz na wyjazd i czy np mialas juz wyjechac ale dzien przed
                                                wyjazdem zadzwonili i odwolali Bo ja juz tak mialam 2 razy
                                            • Gość: jolcia Re: holland contacting IP: 83.238.214.* 19.01.07, 21:18
                                              tez mi sie tak wydaje a ludzie pisza ze sa wiarygodni i uczciwi ale nikt nie
                                              pisze jak dlugo czekali z HC na wyjazd Jak juz wyjada to o wszystkim
                                              zapominaja POZDRAWIAM
                                              • Gość: rafek Re: holland contacting IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 23:53
                                                heyka jolcia - znajoma byla w HC i powiedzieli jej że na paszport polski bedą oferty najwczesniej w kwietniu a wyjazdy hehehe to juz termin nieznany pozdro
                                                • Gość: jolcia Re: holland contacting IP: 83.238.214.* 20.01.07, 09:36
                                                  dzieki Rafek a mnie nic takiego nie mowili powiedzieli czekac Chyba wszystkie
                                                  firmy sa na jedno kopyto Czekam ostatecznie do konca miesiaca a potem wszystko
                                                  opisze do NTO
                                                  • Gość: rafek Re: holland contacting IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 10:11
                                                    witaj jolcia - tej znajomej powiedzieli tak w biurze w Gliwicach a ja wysłałem do nich maila to odpisali że oferty będą w lutym lub marcu i powiedzieli jej także o jakieś rozmowie w kwietniu czyli reasumując do wyjazdu doszłoby około połowy roku hehe i którą firme tu wybrać hmm ?? pozdro
                                                  • Gość: jolcia Re: holland contacting IP: 83.238.214.* 20.01.07, 11:50
                                                    jak widac wszystkie biura sa na jedno kopyto chociaz bym chciala wyjechac z
                                                    innego biura do holandii to nie darady bo w HC juz mam numer sofi i pozwolenie
                                                    i nikt cie inny nie zatrudni do poki nie wygasnie ci umowa co robic??????
                                                  • Gość: rafek Re: holland contacting IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 12:17
                                                    to oni są winni że nie dotrzymali umowy więc jeśli zrezygnujesz z ich usług to zarządaj by anulowali pozwolenie o prace a wogóle to do kiedy masz z nimi umowe ???
                                                  • Gość: jolcia Re: holland contacting IP: 83.238.214.* 20.01.07, 14:06
                                                    Umowe mam na rok czasu
                                                  • Gość: rafek Re: holland contacting IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 15:11
                                                    to wpadłaś jak śliwka w kompot, a na poważnie to jak wygląda zerwanie umowy nie z twojej winy ???
                                                  • Gość: jolcia Re: holland contacting IP: 83.238.214.* 20.01.07, 19:31
                                                    wlasnie nie wiem jak to wyglada poszukam pozniej na necie moze cos znajde
                                                  • Gość: jolcia Re: holland contacting IP: 83.238.214.* 20.01.07, 19:47
                                                    a slyszales cos o firmie TNS polska bo donich wyslalam formularz zadzwonia w
                                                    poniedzialek wiec moze ich sie zapytam jak to wyglada
                                                  • Gość: rafek Re: holland contacting IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 21:25
                                                    tak słyszałem o tej firmie i dzwoniłem do nich w grudniu na infolinie ale na wielu forach sceptycznie piszą na temat tej firmy a jako ciekawostka to mają swój numer gg i napisałem jak była Pani z Gliwic dostępna i nie raczyła odezwać sie a opis był jakby to jakiś prywatny numer był a nie poważnej firmy zajmującej sie posrednictwem pracy
                                                  • Gość: jolcia Re: holland contacting IP: 83.238.214.* 23.01.07, 21:16
                                                    Kto dostal juz jakies propozycje wyjazdu od holland contracting
                                                  • Gość: rafek Re: holland contacting IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 12:32
                                                    czesc jolcia - jak sytuacja w HC wyjedziesz ??? pozdro
                                                  • Gość: jolcia Re: holland contacting IP: 83.238.214.* 24.01.07, 17:11
                                                    Wyjade chyba ale na Biegun Polnocny .Juz mnie to wszystko wkurza .Szukam powoli
                                                    cos innego A jak sytuacja u Ciebie .Pozdrowionka
                                                  • Gość: gliwiczanin Re: holland contracting IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 19:18
                                                    mam wizyte w poniedzialek w ich biurze anulowalem sobie pozwolenie z innej
                                                    firmy ktora mnie oszukala jak przejrzalem posty to teraz juz sam niewiem jak
                                                    dlugo mialbym czekac na wyjazd gdybym skorzystal z uslug HC i czy nie lepiej
                                                    sprobowac z innej firmy jakos mi sie nie usmiecha czekac polroku na wyjazd
                                                    znacie jakies pewne firmy?
                                                  • Gość: jolcia Re: holland contracting IP: 83.238.214.* 24.01.07, 21:20
                                                  • Gość: jolcia Re: holland contracting IP: 83.238.214.* 24.01.07, 21:24
                                                    To od wizyty jak ja bylam w biurze minelo ponad 2 miesiace .dzwonie i nic nie
                                                    mowia tylko prosze czekac Mialam jechac juz w grudniu ale ciagle cos
                                                    przesuwaja .Juz nie wiem do jakiego sie biura zglosic zeby szybko wyjechac
                                                    Wszyscy obiecuja i nic.Pozdrawiam
                                                  • Gość: rafek Re: holland contracting IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 14:54
                                                    obiecanki cacanki a głupiemu radość - tak można to wszystko skomentować
                                                    próbuje załatwić bez pośrednika a co do firm to podobno mówią że oferty będą wiosną a do wyjazdu zapewne dojdzie za pół roku hehe pozdrawiam
                                                    ps jakie firmy planujesz odwiedzic??pozdro
                                                  • Gość: jolcia Re: holland contracting IP: 83.238.214.* 28.01.07, 21:32
                                                    I co rafek zmienilo sie cos u Ciebie z praca bo u mnie cisza juz mnie cholera
                                                    bierze .pozrawiam
                                                  • Gość: jolcia Re: holland contracting IP: 83.238.214.* 31.01.07, 09:11
                                                    Czesc i co byles w poniedzialek na spotkaniu H C co ci powiedzieli Odpisz
                                                    Pozdrawiam
    • Gość: przemas Re: holland contacting IP: *.leon.com.pl 25.01.07, 17:11
      Witam macie jakies informacje na temat firmy WFD Personel z gliwic bo niby nie
      pobierają zadnych opłat transport i zakwaterowanie na koszt firmy dajcie znac
      pozdro:):)
      • Gość: jolcia Re: holland contacting IP: 83.238.214.* 26.01.07, 10:21
        ja nie znam tej firmy ale poszukam jakis informacji na ten temat pozdro
        • Gość: jolcia Re: holland contacting IP: 83.238.214.* 01.02.07, 09:12
          CZY KTOS JUZ COS WIE NA TEMAT WYJAZDU Z H C
          • Gość: a Re: holland contacting IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 01.02.07, 15:09
            praca zacznie sie dopiero marzec ,kwiecien
            • Gość: jolcia Re: holland contacting IP: 83.238.214.* 01.02.07, 17:24
              ja juz w niedziele wyjezdzam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka