Dodaj do ulubionych

joga w Brukseli

IP: *.mobileinternet.proximus.be 11.01.07, 20:10
Witam, jestem tu dosc swiezym gosciem;)
Czy moze ktos z Was zna albo chodzi na joge w Brukseli? Moglby podpowiedziec
jakies fajne miejsce?

Mam jeszcze drugie pytanie: czy mozna sie tu nauczyc plywac? Tak, tak, stara
baba a plywac nie umie, najwyzsza pora cos z tym zrobic:)))
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: anbxl Re: joga w Brukseli IP: *.154-241-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 11.01.07, 20:17
      wrzuc w google cour de yoga bruxelles-jest tego naprawde sporo
      Podobnie z lekcjami plywania-pewnie na kazdym basenie.Ja chodzac na basen w
      Dilbeek wpiatki wieczorem widzialam takie lekcje dla doroslych i ku mojemu
      zdziwieniu panie nazwijmy puszyste po paru lekcjach zaskoczyly mnie swoimi
      postepami
    • Gość: Zatroskani Re: joga w Brukseli IP: *.access.telenet.be 11.01.07, 22:17
      www.egzorcyzmy.katolik.pl//index.php?option=com_content&task=view&id=291&Itemid=53

Czy na pewno wiesz, na co sie decydujesz?
      Z propozycją przeczytania i refleksji.
      Pozdrowienia
    • Gość: mofaq Re: joga w Brukseli IP: *.mobileinternet.proximus.be 11.01.07, 22:42
      dzieki anbxl, widze ze jestes dobrym duszkiem i skarbnica wiedzy, pozdrawiam
      serdecznie
    • Gość: erik Re: joga w Brukseli IP: *.upc.chello.be 11.01.07, 23:47
      jezeli jestes pracownikiem ktorejs z instytucji unijnej to z tego co wiem w
      komisji sa organizowane kursy jogii
      • Gość: aasia Re: joga w Brukseli IP: *.consilium.eu.int 12.01.07, 09:51
        W Radzie tez jest joga... mozna sobie w czasie lunchu porozciagac miesnie ;-)
        • Gość: ewahh Re: joga w Brukseli IP: *.cec.eu.int 15.01.07, 15:09
          Aasiu, a masz moze wiecej informacji na ten temat? Mozna cos w intranecie
          znalezc?

dzieki!
          • Gość: aasia Re: joga w Brukseli IP: *.cust.tele2.be 15.01.07, 20:00
            emmm... wisza plakaty na dole, kolo silowni (wejscie od ul. Froissard) jeden
            kurs jest dla zaawansowanych, drugi dla poczatkujacych. Mozna placic za kazda
            lekcje osobno. W naszym intranecie info jest, ale to z pracy moge ci skopiowac.
            Postaram sie jutro ;-)
            • Gość: ewahh Re: joga w Brukseli IP: *.cec.eu.int 17.01.07, 09:26
              dzieki z gory! mozesz na ewaes@hotmail.comxxx przeslac (bez xxx;).

dzieki!

ewa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka