Dodaj do ulubionych

EPSO/AST/23/06-egzamin

IP: *.lublin.mm.pl 19.05.07, 19:34
Hej,
Czy rozmowa podczas egzaminu jest prowadzona tylko w języku obcym, wybranym,
czy także w języku naszym ojczystym,

Pozdrawiam i niech moc będzie z Wami,
Malena888
Obserwuj wątek
    • Gość: anbxl Re: EPSO/AST/23/06-egzamin IP: *.access.telenet.be 19.05.07, 21:44
      Wejdz na strone epso i zobacz sklad komisji dla naszego konkursu......jest 3
      rodakow,przewodniczacy+2panie

a ja mam pytanie do tych co juz sa po-czy w koncu sa tlumacze kabinowi czy
      nie???????
    • Gość: anbxl Re: EPSO/AST/23/06-egzamin IP: *.access.telenet.be 21.05.07, 21:46
      Tym razem ja mam pytanie z serii prostackich,albo raczej ciekawskich.......Esej
      pisaliscie najpierw ,,na brudno,, czy bezposrednio ,,na czysto,,,robiliscie
      plan??? Czy ktos mial szczegolowe pytania z PESC AIDCO i Cotonu??? Zastanawiam
      sie czy to tez ,,wkuwac,,???
      • Gość: juz po Re: EPSO/AST/23/06-egzamin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 07:24
        Nie ma czasu "na brudno", najwyżej można sobie jakieś główne idee zaznaczyć na
        brudno. Rozumiem, że jeśli się nie zdążyłoby przepisać całości, to gorzej niż
        popełnić jakiś drobny błąd.
        • Gość: anbxl Re: EPSO/AST/23/06-egzamin IP: *.cec.eu.int 22.05.07, 09:44
          Wielkie dzieki.........
          Ale przeciez prezentacja tez sie liczy...Jak juz przetarto szlaki to chyba
          mozna przygotowac sobie tematy??? Jest na to 30 min-to myslalam o pisaniu przez
          20 i 10 min na przepisanie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka