Gość: malena888 IP: *.lublin.mm.pl 19.05.07, 19:34 Hej, Czy rozmowa podczas egzaminu jest prowadzona tylko w języku obcym, wybranym, czy także w języku naszym ojczystym, Pozdrawiam i niech moc będzie z Wami, Malena888 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anbxl Re: EPSO/AST/23/06-egzamin IP: *.access.telenet.be 19.05.07, 21:44 Wejdz na strone epso i zobacz sklad komisji dla naszego konkursu......jest 3 rodakow,przewodniczacy+2panie a ja mam pytanie do tych co juz sa po-czy w koncu sa tlumacze kabinowi czy nie??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: EPSO/AST/23/06-egzamin IP: *.access.telenet.be 21.05.07, 21:46 Tym razem ja mam pytanie z serii prostackich,albo raczej ciekawskich.......Esej pisaliscie najpierw ,,na brudno,, czy bezposrednio ,,na czysto,,,robiliscie plan??? Czy ktos mial szczegolowe pytania z PESC AIDCO i Cotonu??? Zastanawiam sie czy to tez ,,wkuwac,,??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juz po Re: EPSO/AST/23/06-egzamin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 07:24 Nie ma czasu "na brudno", najwyżej można sobie jakieś główne idee zaznaczyć na brudno. Rozumiem, że jeśli się nie zdążyłoby przepisać całości, to gorzej niż popełnić jakiś drobny błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: EPSO/AST/23/06-egzamin IP: *.cec.eu.int 22.05.07, 09:44 Wielkie dzieki......... Ale przeciez prezentacja tez sie liczy...Jak juz przetarto szlaki to chyba mozna przygotowac sobie tematy??? Jest na to 30 min-to myslalam o pisaniu przez 20 i 10 min na przepisanie Odpowiedz Link Zgłoś