Dodaj do ulubionych

A ja Wam mowie, Polska nie jest taka zla...

IP: *.206-83.static-ip.oleane.fr 19.06.07, 15:17
Szokujący "biznes" brytyjskiego pedofila

Maluchy gwałcone przez własnych rodziców. Nawet miesięczne noworodki!
Sadystyczne orgie i tortury. Relacje z tych szokujących scen na żywo w
internecie. To nie fragmenty jakiegoś chorego filmu. To wszystko szło w świat
z komputera 28-letniego Brytyjczyka - informuje dziennik.pl.
Timothy Cox ze swojej sypialni kierował gigantycznym, międzynarodowym gangiem
pedofilów. Na jego pedofilskiej stronie "Dzieci światłem naszego życia"
zboczeńcy nie tylko wymieniali się obrzydliwymi zdjęciami, ale też na żywo
oglądali w internecie, jak rodzice gwałcą własne dzieci.

Śledztwo w sprawie kierowanej przez Coxa pedofilskiej siatki trwało dziesięć
miesięcy, i to aż w 35 krajach na całym świecie. Efekt: 31 dzieci
wyswobodzonych z rąk rodziców-pedofilów. Ponad 700 namierzonych i
przesłuchanych podejrzanych - informuje dziennik.pl.

I co Wy na to, he?
Obserwuj wątek
    • Gość: epsomama Re: A ja Wam mowie, Polska nie jest taka zla... IP: *.cec.eu.int 19.06.07, 15:28
      a my na to: obudz sie, he! niestety w Polsce zdarza sie dokladnie to samo, nie
      kaz szukac doniesien prasowych... jak wszedzie,nieststy... pedofilia to
      potworny rak, toczacy niestety wielu przestepcow, bez wzgledu na
      obywatelstwo...:(( wszedzie.. problemem jest coraz doskonalszy sytem
      komunikacji miedzy nimi, internet napedzajacy konikture i stwarzajacy coraz
      wiekszy popyt, co za tym idzie i podaz....i wzglednie za male kary... kazde
      przestepstwo na dziecku powinno byc karane podwojnie, wg mnie... jak na razie
      jest odwrotnie... czy 8/12 lat to jest stosowna kara dla kogos kto gwalcil
      wlasne niemowle i dla kogos kto placil za to zeby to ogladac? Ot gdzie jest
      pies pogrzebany....
      BTW, 700 osob zostalo zatrzymanych na calym swiecie skad wiesz ze nie w
      Polsce??
      • Gość: Domino Re: A ja Wam mowie, Polska nie jest taka zla... IP: *.206-83.static-ip.oleane.fr 19.06.07, 16:05
        Wiem droga Epsomamo, masz racje w 100%. Ale czy prawda nie jest, ze takie
        informacje sie generalizuje, jesli cos zrobi Polak, to cien pada na Polske. Tu
        mamy przyklad Brytyjczyka...
      • Gość: paw Re: A ja Wam mowie, Polska nie jest taka zla... IP: *.24-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 19.06.07, 16:05
        kolejny eps szczajacy na Polske. Gratuluje postawy epsie

• Gość: epsomama Re: A ja Wam mowie, Polska nie jest taka zla... IP: *.cec.eu.int 19.06.07, 16:26
          Paw, a tobie o co biega??
          Domino, tak kamien mi spadl z serca.. cien nie padl na Polaka, tylko na
          Brytyjczyka...idz Domino, glupoty piszesz... rzeczywiscie jest sie z czego
          cieszyc :((
          • Gość: Domino Re: A ja Wam mowie, Polska nie jest taka zla... IP: *.206-83.static-ip.oleane.fr 19.06.07, 16:43
            Wy wolicie takie informacje jak ta:

Wałęsa: do L. Kaczyńskiego pasuje jedno słowo - s...syn
            PAP - dodane 51 minut temu
            Bardzo ostro zareagował Lech Wałęsa na wywiad Lecha Kaczyńskiego dla France 24.
            Prezydent powiedział m.in., że w pierwszej połowie lat 90. Aleksander
            Kwaśniewski był mniejszym zagrożeniem dla demokracji niż b.
            przywódca "Solidarności". "Jedno tu tylko słowo pasuje: s...syn" - napisał
            Wałęsa na swojej stronie internetowej .

Napewno, takie info to jest cos.
            • byly_eurokrata Wałęsa odparł: "Bo tego durnia mamy za prezydenta" 19.06.07, 16:53
              Jedno trzeba przyznac elektrykowi, nie potrafi gadac elegancko, ale sens
              potrafi uchwycic.
              No i cieszyl sie oraz nadal sie cieszy uznaniem miedzynarodowej opinii
              publicznej.

PS
              Aha Paw, zebys sam nie musial pisac: "Walesa nie jest prawdziwym Polakiem a w
              Kolonii pochowano naziste z honorami" jako kontraargument
          • paw_dady Re: A ja Wam mowie, Polska nie jest taka zla... 19.06.07, 17:30
            Gość portalu: epsomama napisał(a):

> Paw, a tobie o co biega??

droga epso-mamo prosze nie pisz zawsze rzeczy typu "a w Polsce tez ilu znich
            bylo"czy podobne bo mnie to irytuje jako Polaka.

Serdecznosci
            PD
        • byly_eurokrata Re: A ja Wam mowie, Polska nie jest taka zla... 19.06.07, 16:32
          ciekawe Paw i Domino ze nie podaliscie informacji, jak to szpicel Wielgus bedac
          jeszcze dostojnikiem koscielnych byl bardzo dobroduszny dla jednego z dwoch
          pedofili-kiezy, ktorych niedawno dopiero aresztowano. Wczesniej Wielgus uznal,
          ze przeniesienie proboszcza-pedofila z jednej parafii do drugiej to
          wystarczajaca kara.
          • Gość: Domino Re: I za to Was kocham... IP: *.206-83.static-ip.oleane.fr 19.06.07, 16:37
            Ludzie zastanowcie sie nad soba i to mocno.
            • byly_eurokrata Re: I za to Was kocham... 19.06.07, 16:41
              podajesz info pod tytulem "w Polsce nie jest tak zle" a obruszasz sie na
              informacje, ze w Polsce jest niestety tak samo, nie za bardzo rozumiem twojej
              logiki
              • Gość: Domino Re: I za to Was kocham... IP: *.206-83.static-ip.oleane.fr 19.06.07, 16:53
                Ech, wykazanie ważności poznania, czy tez braku logiki jest niewykonalne.
                Jeżeli staramy się to zrobić, znaczy, że uznajemy problematyczność poznania.
                Jeśli uznajemy jego problematyczność, uznajemy również problematyczność samej
                logiki, która wymaga uzasadnienia (błąd petitio principi)... ech co ja tu
                robie...
                • Gość: epsomama wiedzialam ze cos z nim nie tak IP: *.cec.eu.int 19.06.07, 16:56
                  od pierwszego postu...
                  Prawde mowiac zapadlabym sie pod ziemie gdybym na korytarzu podeszla do
                  brytyjczyka i powiedziala" you see, u nas moze sa blizniaki ktorym sie
                  demokracja z monarchia absolutna pomylila, ale wy to pedofile jestescie" zeby
                  poczuc satysfakcje... To sa tak zupelnie kosmicznie dwie rozne rzeczy....Ale
                  poczucie wsytdu to tez zdobycz cywilizacyjna.. nie wszystcy jeszcze dorosli...
                  • Gość: Domino Re: wiedzialam ze cos z nim nie tak IP: *.206-83.static-ip.oleane.fr 19.06.07, 17:03
                    Coz jest miara dorslosci, napewno nie samo posiadanie dzieci i bycie Epsomama,
                    nie mam czasu na kolejny wywod, bo mam spotkanko, a tak ciekawie sie zrobilo,
                    ech...
                    • Gość: epsomama np czytanie ze zrozumieniem:) IP: *.cec.eu.int 19.06.07, 17:11
                      o tym ze miara doroslosci jest np odczuwanie wstydu i co za tym idzie wlaczenie
                      hamulcow przed pewnymi zachowaniami/porownaniami... :))
          • paw_dady Re: A ja Wam mowie, Polska nie jest taka zla... 19.06.07, 17:32
            Ksiezy jest setki tysiecy, jesli jeden popelni przestepstwo jest osadzany.
            dziwi mnie to ,ze ty niewierzacy wojujacy lewak oskarzasz ksiezy nic na temat
            KK nei wiedzac pzoa bzdurami ze szpigla czy TAZ. A nie bronisz palowanych
            lewakow w RFN w Rostocku. Oj nieladnie oj niealdnie

Serdecznosci
            PD
            • Gość: epsomama Re: A ja Wam mowie, Polska nie jest taka zla... IP: *.cec.eu.int 19.06.07, 17:37
              czyzby po prostu w ocenie spoleczenstwa bycie ksiezedzem zobowiazuje? znasz
              takie pojecie jak zawody zaufania publicznego...? dlatego to tak bulwersuje,
              nie sadzisz... sprzedawcy w shellu dzieci bys nie powiezyl... ale ksiedzom sie
              powieza, a jakze, bo... patrz wyzej...ot co...
              i nie sprowadzaj wsysztkiego do lewica prawica, plytkie to i pokazuje jak
              bardzo brak argumentow.. mi akurat daleko do lewicy co nie znaczy ze daje sie
              zaslepic :((((: ok?
              • paw_dady oh mamuska 19.06.07, 17:41
                droga mamusiu, bycie epsem nie kwalifukuje ciebie jeszcze na autorytet morlany.
                nie rozumiesz to co czytasz, nagonka na kosciol jest faktem i to ze jedne
                ksiadz popelnil blad to moze nawet fakt, ale nie implikuje automatycznie tezy,
                ze wszycy ksieza to pedofile i mordercy.

Np. Porownalas jaki procent z nich jest? masz dane? ja nie. ALe wiem ze jest
                ich tysiace.

a moze wsrod epso mam jest wiecej pedofilow niz wsrod ksiezy procentowo? i co
                ty na to?

Serdecznosci
                PD
                • Gość: epsomama Re: oh mamuska IP: *.cec.eu.int 19.06.07, 17:50
                  jak zwykle problemy z czytaniem, blokada przed inna prawda niz wlasna, leczenie
                  kompleksow (nagonka na kosciol jest!) i pogardliwosc w stosunku do przeciwnika
                  (mamusia)
                  pa grubasku
                  ps a co ciebie kwalifikuje na jakikolwiek autorytet? i kto ustala co jest
                  faktem? i kto mowi ze wszyscy ksieza itd? tlumaczylam ci tylko dlaczego
                  spoleczenstwo raguje bardziej agreasywnie niz w innych przypadkach...
                  a ostatnie zdanie.. to jakis przejaw .. bezsilnosci? mam satysfakcje wiec:)

• Gość: Domino Re: oh mamuska IP: *.206-83.static-ip.oleane.fr 20.06.07, 09:07
                  Ech, i jestem, przeczytalem dzis, ze na podstawie analiz psychologicznych
                  opracowano model typowego pedofila, to z reguly facet w srednim wieku, w
                  krotkich spodenkach, grubiutki i krecacy sie po placu zabaw... Pawiu, nazwala
                  Cie - Grubaskiem -, nie zostawiaj tego watku... hehehe
                  • Gość: epsomama Re: oh mamuska IP: *.cec.eu.int 20.06.07, 09:51
                    hm, jakies kiepskie analizy czytujesz... typowego pedofila nieststy nie ma,
                    byloby latwiej, a 70% zdarzen ma miejsce w rodzinie lub bliskim otoczeniu
                    dziecka... niestety... i z tego kolejne 70% nigdy nie oglada swiatla
                    dziennego... bo wstyd.. bo zywiciel rodziny.. bo dzieciom sie nie daje wiary...
                    bo....itd

ps paw nie jest w srednim wieku:)) jest mlodziencem:))
                    • Gość: Domino Re: oh mamuska IP: *.206-83.static-ip.oleane.fr 20.06.07, 11:56
                      Ech, nie zapominaj zes mamuska, o wiek nie pytam, hehehe
                    • Gość: Domino Re: oh mamuska IP: *.206-83.static-ip.oleane.fr 20.06.07, 13:13
                      Ech, mamo, nasza mamo jam tu Ci celem wymuszenia okreslonych reakcji czesto
                      agresywnych i naglych (by nie rzecz - oddzialywania na psychike) niekoniecznie
                      zgodnych z ideologiami lub obranymi przez dana osobe zasadami. Masz Ci kobieto
                      intelekt sprawny jak malo kto, to cieszy i zbliza moj umysl do intelektualnej
                      ekstazy. Nic tak nie przyciaga jak intelekt...,ech :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka