Gość: gusia IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.07.07, 14:39 Czy jest po co jechac na medicala skoro jestem w pierwszych tygodniach ciazy? Prosze o porade kogos, kto znalazl sie w podobnej sytuacjii. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olo Re: Ciaza a medical IP: 80.246.106.* 13.07.07, 15:15 z tego co wiem, pierwsze tygodnie nie przeszkadzaja. no moze poza przeswietleniem. najlepiej, jakbys miala ze soba jakis rentgen pluc zrobiony wczesniej. poinformuj tez osobe, ktora Ci przyslala zaproszenie na medical z personalnego. ona powinna cie poinformowac, jesli mialy by byc z tym jakies problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
figoglinka Re: Ciaza a medical 13.07.07, 15:32 Jechać i poddać się wszystkim badaniom poza RTG. To badanie zrobisz po powrocie do pracy jak przestaniesz karmić. Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_l_b_i_n_k_a Re: Ciaza a medical 13.07.07, 15:39 Ja mialam medicala w pierwszych tygodniach ciazy. Nie ma zadnego problemu, powiedz tylko o tym na poczatku, to nie beda ci robic RTG. Gratulacje :-)) Odpowiedz Link Zgłoś