kornelcia2707 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 27.02.13, 23:18 CURRICULUM VITAE Imię i nazwisko: Kornela Jaśkiewicz Data urodzenia: 27.07.1994 Adres: 12a/2 Miłocice 77-200 Miastko Polska Telefon komórkowy: (+48) 787-950-634 E-Mail: kornelcia2707@wp.pl Wykształcenie: Liceum Ogólnokształcące im. Adama Mickiewicz w Miastku Doświadczenie zawodowe: 07.2009r. Praca przy warzywach i owocach na terenie Polski 07.2011r. Praca przy sprzątaniu w Kopenhadze 07.2012r. Praca przy sadzonkach choinek w Danii Umiejętności: Obsługa komputera: Excel, Power Point, Word, Windows XP, Windows Vista Prawo jazdy kategorii B oraz własny samochód Języki: Polski: Język ojczysty Angielski: Komunikatywny Niemiecki Komunikatywny Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji rekrutacji zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 r. o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust. nr 133 poz. 883. Odpowiedz Link Zgłoś
2gosia1965 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 01.03.13, 13:10 Witam bardzo prosze o jakakolwiek propozycje pracy dla mnie. Moge wykonywac kazda prace, nie boje sie wyzwan. Moze znajdzie sie praca w ktorej mozna operowac jezykiem polskim. Obecnie jestem na etapie nauki szwedzkiego. Blagam o pomoc poniewaz jestem w tragicznej sytuacji.Przebywam w Szwecji wiec wiec wyjazd gdziekolwiek jest najmniejszym problemem.Prosze o jakakolwiek informacje. moze ktos da mi jakas szanse, a ja gwarantuje sumiennosc, lojalnosc i rzetelnosc. malgorzta.jurkowska@onet.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
arlet-studi Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 07.03.13, 22:15 Rozumiem, że jest to praca na tzw. myjni. Kogoś kto ewentualnie chciałby pojechać interesuje ilość możliwych godzin do przepracowania i zarobek netto, ponieważ ktoś kto nigdy nie był w Danii, nie ma orientacji w jakich kwotach odprowadzane są składki na ubezpieczenie społeczne i podatek. Jakie są koszty mieszkania i dojazd /ile km/ oraz ile musi 1 osoba przeznaczyć na wyżywienie na miesiąc, aby normalnie żyć? OTO JEST PYTANIE. Obecnie ja wraz z mężem pracujemy w Niemczech i netto /po odtrąceniach: zus, polis, kosztów mieszkania i podatku/ otrzymuję JA przy 200 godzinach 1350 E na konto bankowe+ 200 E zaliczki na rękę, a MĄŻ jakieś 250 E więcej. Reasumując spokojnie można odłożyć 3000 E miesięcznie /małżeństwo/ Tu w Niemczech my nie korzystamy już z kindergeld, ponieważ nasze dzieci są dorosłe i tym samym jesteśmy na tzw. wysokim podatku, ponieważ oboje pracujemy i zarabiamy podobnie. Na 1 dziecko kindergeld wynosi 185 E , mniej więcej 200 E to ulga podatkowa /niski podatek/ Opłaca się pracować mającemu dzieci i niepracującą żonę. Jak te sprawy mają się w Danii - bo jest to bardzo ważne...! Pensja może być obiecująca, ale po odjęciu kosztów dojazdu, wyżywienia i mieszkania, może już zastanawiać, a trzeba brać pod uwagę koszty przejazdu do Polski / prom/ oraz zakup auta na duńskich blachach ponoć ze względu na podatek....to takie szczegóły o których osoba WERBOWANA powinna wiedzieć....aby obliczyć czy bardzo dobre zarobki są zarobkami BARDZO DOBRYMI....Mimo wszystko rodacy chwalą sobie ten kraj...my mamy tam znajomych pracujących w przemyśle mięsnym. Jeżeli pani może to proszę opisać pracę i warunki pobytu, kosztów itd. /to o czy pisałam wyżej/ Odpowiedz Link Zgłoś
krjo22 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 06.07.13, 01:27 DZIEN DOBRY PROSZE O WIECEJ SZCZEGOLOW W SPRAWIE PANA OFERTY MAM 44 LATA DOBRY STAN ZDOWIA I DUZO SIL DO PRACY JESTEM ZDECYDOWANY NA PODJECIE JAK NAJSZYBCIEJ PRACY... PROSZE O KONTAKT DZIEKUJE POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
maniutak0 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 20.08.13, 21:30 Witam nie wiem czy to jeszcze aktualne o tej pracy ale mam jakies doswiatczenie bo pracowalem w islandiii w przetworni ryb daj znac na meila mariuszsabrowski@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
array786 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 02.09.13, 22:59 Witam, zdaję sobie sprawę z faktu, że ogłoszenie w sprawie tej pracy zostało zamieszczone dawno temu. Jeżeli chodzi o szukanie pracy to można to uznać za lata świetlne:) Wyjeżdżam jednak do Danii w połowie września i staram się wykorzystać maksymalnie Internet w celu znalezienia pracy dla dwóch osób. Interesuje mnie każda praca, no może prawie każda, jak sprzątanie, praca w fabryce na taśmie, filetowanie ryb, cokolwiek. Wiem, że jako lektor angielskiego pracy raczej nie znajdę:( W Stanach przez 10 lat miałam różne prace, tak wiec wiem, że w zasadzie wszystkiego się można nauczyć. Jeżeli ktoś coś wie, to proszę o informacje. Dzięki z góry i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aldona100 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 19.09.13, 14:03 Witaj Mam 41 lat i poszukuje pracy wraz z partnerem od zaraz na dłuższy czas( o ile jest taka możliwość).Oboje pracowaliśmy na produkcji i ciężka praca w godzinach nocnych nie jest nam obca.Byłabym wdzięczna za każda pomoc w znalezieniu dla nas pracy pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
adam0811 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 09.10.13, 17:50 Proszę o bliższą informację na temat pracy w Danii? Jestem zainteresowany ofertą. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinn61 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 26.02.14, 17:57 jestem zaiteresowny tom pracom poniewarz pracowalem 6 lad w irladi w fabryce miesnej mylem maszyny nocki tel 511231050 Odpowiedz Link Zgłoś
iwonajanczurewicz1 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 15.01.15, 19:02 potrzebuję tej pracy proszę o pomoc: iwonajanczurewicz@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
iwonajanczurewicz1 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 15.01.15, 19:05 bardzo potrzebuję tej pracy proszę o kontakt: iwonajanczurewicz@wp.pl. dzięki pozdrawiam praca dla męża Odpowiedz Link Zgłoś
romko.romualdo Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 06.05.15, 13:09 Witam, jestem zainteresowany tą ofertą. Mówię w języku angielskim w stopniu komunikatywnym. Jestem pracowity, sumienny i zdyscyplinowany. W tej chwili nie jestem związany zawodowo i jestem dyspozycyjny. To mój adres email: krempula@onet.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pawel9026 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 25.06.15, 16:14 witam mam 25 lat pracuje w firmie Tunis flesz na stanowisku wykrawacz . jestem sumienny i pracowity. prace chce zmienić ze względu na zarobki ,posiadam numer CPR. proszę o kontakt pawelkozajda@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
nikola84 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 17.07.15, 19:50 Witam. Jestem już w dani i jestem zainteresowana praca właśnie na Nocki ,ponieważ w dzień muszę zająć się dziećmi własnymi. Mogę podjąć pracę od zaraz. Mój nr tel 697545260 lub 724140230 lub 4591620863 ,4591957314. Proszę o kontakt.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
iwonajanczurewicz1 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 22.10.15, 15:14 Dzień dobry nazywam się Edward Janczurewicz, nie boję się ciężkiej pracy( której potrzebuję), byleby była dobrze płatna. Mam doświadczenie w pracy zagranicą i gotowy jestem wyjechać nawet od zaraz. Jeżeli zainteresawałem swoją osobą zapraszam do kontaktu. Pozdrawiam Edward Janczurewicz Odpowiedz Link Zgłoś
larryfox2016 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 17.04.16, 23:17 Czy próbował pozyskać kredyty z banków bez sukcesu? Pilnie potrzebują pieniędzy, aby wyjść z długów? Potrzebujesz pieniędzy na rozwój lub utworzenie własnej firmy? Uzyskać pożyczkę od jednego z wiodących brytyjskich firm pożyczkowych. Aby uzyskać więcej informacji, prosimy o kontakt poprzez e-mail: larryfox2016@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś