Gość: jakubsky IP: *.cable.ubr02.shef.blueyonder.co.uk 31.07.07, 15:27 pozdrawia Was Jakubsky :) PS. o dziwo pogoda jest Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mirysia Re: z siedziby BBC Sheffield IP: *.cec.eu.int 31.07.07, 16:06 Gość portalu: jakubsky napisał(a): > pozdrawia Was Jakubsky :) > > PS. o dziwo pogoda jest To Ty jestest w ANglii?? Jeeeejjj.... A co Ty tam robisz? Papatki z Brukseli!!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kabja Re: z siedziby BBC Sheffield 01.08.07, 14:33 Pozdrowionka jeszcze z Brukselki! Buziaczki dla Agi i kociaka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakubsky z Sheffie Re: z siedziby BBC Sheffield IP: *.cable.ubr02.shef.blueyonder.co.uk 01.08.07, 15:31 ta... przeciez mowilem ze bede w "angoli" pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
kabja Re: z siedziby BBC Sheffield 02.08.07, 09:54 i co Ty tam robisz? przecież jest powódź! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakubsky Re: z siedziby lokalnej biblioteki IP: 212.56.97.* 02.08.07, 16:38 powodzi nie ma fajnie tu jest, dbaja o mnie nie ma powodzi, ale polacy wychodza za nieeuropejki co dla brytyjczykow i ich systemu pomocy niekoniecznie spolecznej - bo zgodnie z lokalnym prawem taka osoba moze wystapic o lokalne obywatelstwo - jak donosilo wczoraj BBC jak na razie jest slonce, zas wczoraj Daily Mirror donosil, ze wlasnie zaczelo sie lato :)))) pozdrawiam serdecznie PS. miejscowa telewizja to flaki z olejem, kolezanka twierdzi, ze juz nawet na mecze premiership zaczela patrzec, bo byly najciekawsze w ofercie Odpowiedz Link Zgłoś
kabja Re: z siedziby lokalnej biblioteki 03.08.07, 08:57 Nawet nie wiesz,jak Ci zazdroszczę tego słońca... Buziaczki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to znowu ja Re: z siedziby lokalnej biblioteki IP: 212.56.97.* 03.08.07, 13:04 1. wlasciciwee to od skonczenia liceum nie naodwiedzalem sie biblioteki tak czesto tak w tym tygodniu, jestem dwa razy dzienie, nie tylko na forum, udzielam sie medialnie (wczoraj jakies studentki nauk audiowizualnych chcialy mnie zgwalcic o wywiad, nie wuiem dlaczego mnie:))), 2. bylem w sklepie pers international, international to on byl bardzo, bo ponad 80 procent powierzcni bylo przeznaczone na wystawienie opolskich towarow duzo zdrowszych niz lokalne badziewie 3. mam zaproszenia na dwa polskie spendy,wpadnie ktos? wiecej niz sie nie dzialo Odpowiedz Link Zgłoś