microwka 12.09.07, 13:54 Czy ktos zdaje wkrotce ustny z micro/BA ? Jak nastawienie? Powodzenia wszystim w ustnych! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jvdb Re: Ustne - micro/BA 12.09.07, 13:59 Witaj ja zdaje 18go, ogolnie wielki stres, rowniez zycze wszystkim powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
microwka Re: Ustne - micro/BA 12.09.07, 14:15 No to masz malo czasu. Ja dopiero 16/10, ale i tak sie denerwuje strasznie. Co myslisz o pytaniach z dziedziny ? Chyba nie beda pytac o detale z micro, prawda? Moze jakies ogolne zalozenia. No i wiadomo, aktualnosci trzeba znac, unie rowniez, szczegolnie, ze ludzie w jury sa z roznych instytucji. Odpowiedz Link Zgłoś
maugolek Re: Ustne - micro/BA 12.09.07, 14:39 no co Ty, microwka, nie pisz, ze malo czasu, bo w jeszcze wieksza panike wpadne. ja tez zdaje BA/micro 18go, w dodatku tuz przed 16, mam nadzieje, ze beda objedzeni i ospali i nie bedzie im sie chcialo kombinowac z pytaniami. i nie wiem, co mam myslec o pytaniach. w zasadzie, to nie wiem tez, za co by tu sie jeszcze zabrac. tak dlubie po stronach unijnych i czytam... m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: auto.r Re: Ustne - micro/BA IP: 80.31.31.* 12.09.07, 14:52 ale gdzie sa posty kandydatow, ktorzy poszli na pierwszy ogien? czyzby ich zmiotlo ?? Odpowiedz Link Zgłoś
microwka Re: Ustne - micro/BA 12.09.07, 16:55 Z tego co wiem, to chyba dzis pierwszy dzien ustnych z micro. Moze jakas zyczliwa duszyczka sie odezwie i powie jak bylo, co ? Odpowiedz Link Zgłoś