Gość: eps IP: 136.173.62.* 18.09.07, 17:07 gdzie sie podziewaja ci wszyscy prowokatorzy, pawie, kapitany, anbxl i inne madrale? gdzie te zazarte dyskusje? znudzilo wam sie? przeniesliscie sie na inne forum? ktore? :=) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eps2 Re: forum epso upada IP: *.cec.eu.int 18.09.07, 17:32 > gdzie sie podziewaja ci wszyscy prowokatorzy, pawie, kapitany, anbxl > i inne madrale? gdzie te zazarte dyskusje? znudzilo wam sie? > przeniesliscie sie na inne forum? ktore? :=) Na forum zamkniete. Teraz tam kwitnie zycie towarzyskie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eps1 Re: forum epso upada IP: 136.173.62.* 18.09.07, 17:45 jakie zamkniete, gdzie ono jest? to paw tam teraz sie bawi???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: forum epso upada IP: *.cec.eu.int 18.09.07, 17:52 NIGDY nie uwazalam siebie za madrale ani wszystko wiedzaca,pisalam to co mysle,bo kazdy ma prawo do wlasnego zdania (czasem w danym momencie)kazdy moze sie mylic.....Ale po namowie wielu znajomych i mniej znajomych,ostrym mailu admina postanowilam nie dawac powodu co niektorym frustratom do wyrzywania sie na mojej osobie nie znajac mnie,no chyba,ze tak jak przy CAST 27 cos podrzucilam,bo wydawalo mi sie naprawde wazne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eps345 an!!!! IP: *.200-200-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 18.09.07, 18:34 wyzywania a nie wyrzywania szkoda tylko ze dalej wypisujesz glupoty na inncyh forach, podpisujac sie "my z Komisji europejskiej"...mnie to dalej mierzi....tlumaczyc sie potem trzeba znajomym :( i obcym tez....NIGDY ALE TO NIGDY nie trafilem na NIKOGO z naszych co by biegal po miescie chwalac sie "my z Komisji"....tylko ty jedna na innych forach tak sie odfrustrowujesz....dowartosciowujesz....czekasz az ktos krzyknie "ah! to Pani taka wazna jest"...(BTW jeszcze chyba sie nie zdazylo, co?;)) wiesz, tu nie dostalo ci sie za glupoty ktore tu piszesz... raczej za to jaki wizerunek epsow kreujesz na zewnatrz...epsem nie bedac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: EPS345 IP: *.access.telenet.be 18.09.07, 21:19 Uderz w stol a nozyce sie odezwa....Nie EPS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakubsky z Wawki Re: forum epso upada IP: *.aster.pl 18.09.07, 23:55 an, dostalas becki od mczapla? nie chwalilas sie szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eps2 Re: forum epso upada IP: *.cec.eu.int 18.09.07, 17:53 Gość portalu: eps1 napisał(a): > jakie zamkniete, gdzie ono jest? to paw tam teraz sie bawi???? No ba, juz bylo nawet glosowanie, zeby go skreslic z listy gosci, ale admin sie jeszcze zlitowal. No, ale po prawdzie, to Paw jest jak wino, przechodzi tam juz samego siebie. Informacje o tym forum sa na wewnetrznej mailin liscie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eps1 Re: forum epso upada IP: 136.173.62.* 18.09.07, 17:58 wez no podeslij jakiegos linka, bo nie jestem na zadnej liscie mailing pozdrawiam tez a ciebie anbxl ktory admin straszy? komisyjny czy forumowy? i za co? wygadaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
jelena_tomek Re: forum epso upada 18.09.07, 23:12 czy na liscie dyskusyjnej google sa obserwatorzy, np. paw? bo pierwsze slysze. czy moze mowisz o jakims zamknietym forum o ktorym nie slyszalem...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mczapl od mczapla IP: *.dsl.scarlet.be 19.09.07, 10:27 Pare slow wyjasnien: 1) O ile mi wiadomo, Paw nie jest na liscie wewnetrznej 2) Potwierdzam - Anbxl dostala upomnienie, by sie nieco ustatkowala 3) Kapitana na liscie eps-pl tez nie ma (podobnie jak bylego i dokiego) ...ale czy to wszystko oznacza, ze forum upada? byly czasy, kiedy zadna z w/w osob nie pisywala na liscie i forum nie bylo w kryzysie. Teraz tez kazda z w/w osob pisze, ale juz nie tak czesto jak kiedys. Forum bylo, jest i bedzie otwarte dla wszystkich, ktorzy maja cos wartosciowego do napisania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: od mczapla IP: *.cec.eu.int 19.09.07, 10:30 Mczapl sprecyzuj prosze co dla ciebie jest czyms wartosciowym....Dla mnie jest to pojecie wzgledne,bo jeszcze ze 2 lata temu komus zalezalo na kazdym info n/t BXL bo tu przyjezdzal poraz pierwszy,a teraz wielu takich uwaza,ze ,,nowi,, nudza i nie chca korzystac z archiwum...Dlaczego????Znasz sam odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mczapl Re: od mczapla IP: *.dsl.scarlet.be 19.09.07, 12:23 Najwlasciwsza odpowiedzia jest: tempora mutantur et nos mutamur in illis... Przykladem natomiast czegos bezwartosciowego jest znaczna wiekszosc atakow personalnych, ktore staram sie tepic. Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady apropos muratora 20.09.07, 09:43 Gość portalu: mczapl napisał(a): > Najwlasciwsza odpowiedzia jest: tempora mutantur et nos mutamur in > illis... z muratorem sie zgadzam ale sprobuj pan znalezc solidnego ! > Przykladem natomiast czegos bezwartosciowego jest znaczna wiekszosc > atakow personalnych, ktore staram sie tepic. no cos ty tylko dzieki atakom peersonalnym to forum zyskalo wlasciwa slawe ;o) Serdecznosci PD Odpowiedz Link Zgłoś
sofi75 he, he - 15 wpisow w tym watku, a jedna nawet 19.09.07, 16:08 zlapala podpuche - jednak forum upada :) _______________________________ "do gory uszy, to i pupa ruszy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: forum epso upada IP: *.cec.eu.int 19.09.07, 10:27 Lista dyskusyjna jest ,,na poziomie,,bo podpisana nazwiskiem i nikt sobie nie wrzuca,czasem tylko sa gorace,acz kulturalne wymiany zdan Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: forum epso upada - upada przez mczapla 20.09.07, 09:45 mczapl tlumi przejawy agresji, ataki osobiste a chamstwu przeciwstawia sie gonosciom osobistom. No to kto kurdebele na takie grzeczne forum wpada? ludzi ciagnie tam gdzie walka, krew i gwalt. Czyli jak w telenoweli E-jak epso. Serdecznosci PD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mczapl Re: forum epso upada - upada przez mczapla IP: 136.173.162.* 20.09.07, 16:01 Pawiu - musze przyznac, ze wyobrazenie sobie ciebie gwalcacego jakas niewinna epske, jest lekko turpistyczne.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prac.mama Re: forum epso upada - upada przez mczapla IP: *.cor.europa.eu 20.09.07, 17:16 na przyklad Zenobie ? Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: forum epso upada - upada przez mczapla 20.09.07, 20:11 Zenobie zawiozlem do Wawy ostatnio ale juz niedlugo wraca do Bxl ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: forum epso upada - upada przez mczapla 20.09.07, 20:10 pytanie powinno brzmiec: a czy sa jakies niewinne epski? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
epska_zenobia Re: forum epso upada - upada przez mczapla 21.09.07, 10:48 dlaczego tak sadzisz? czy dlatego ze brak Ci jakis meskich ramion, w ktorych moglabys sie zatracic? no, moze nie odrazu gwalcic, ale najpierw wdac sie w inteligentny dyskurs u beleczem, tak podejsc niewinnie i dac sie uwiesc... wiele jest epsek, co by wiele dalo, aby sie cos takiego (moze nie koniecznie z pawiem) w jakis sposob stalo :) ot, jaka fraszeka mi wyszla... Odpowiedz Link Zgłoś
dominobxl Re: forum epso upada 20.09.07, 17:59 Ech, nie upada, ja teraz przebywam w Polsce az do 28 wrzesnia. Urlop wzialem i zwiedzam ziemie ojczysta. Nie mam czasu na skrobanie na necie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan.boczek spotkania w OO IP: *.upc.chello.be 22.09.07, 18:47 a czy spotkania w OO to jeszcze sie odbywaja? dawno nie bylem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mczapl Re: spotkania w OO IP: *.cust.tele2.be 23.09.07, 09:22 Jasne, ze trwaja, tylko, ze teraz przenieslismy sie do Wild Geese. Przychodz Boczku, bo dawno cie nie widzialem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: spotkania w OO IP: 91.176.128.* 24.09.07, 14:03 ty to jednak jesteś wazelina Odpowiedz Link Zgłoś
kasiabru Ooo, a kiedy te spotkania? 25.09.07, 11:42 sorry za moze glupie pytanie, ale dawno sie nie udzielalam i wypadlo mi z glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
nina2711 Re: Ooo, a kiedy te spotkania? 25.09.07, 12:49 W pierwsze piatki miesiaca od godz. 18:00 w Wild Geese. Jest to oglaszane na Forum. Ponizej link do informacji o jednym z poprzednich spotkan. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=9&w=66896889&a=66896889 Odpowiedz Link Zgłoś