Gość: d. gosc IP: *.Red-80-59-66.staticIP.rima-tde.net 19.11.08, 09:29 Czy mial ktos moze telefoniczne interview w ramach rekrutacji Contract Agents? Kto je zwykle przeprowadza? HoU? Czy to juz koniec procedury, czy jest jeszcze normalne interview? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rownie ciekawa Re: telefoniczne interview cast27 IP: *.dip.t-dialin.net 20.11.08, 14:32 Hej, ja jestem w podobnej sytuacji i ciekawi mnie, czy ktos dostal kontrakt tylko po telefonicznym interv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Re: telefoniczne interview cast27 IP: *.oami.europa.eu 20.11.08, 15:42 ja mialam i pare znajomych osob tez. z zalozenia taka rozmowa byla wstepem, preselekcja przed zaproszeniem na wlasciwe interview. ale byly tez sytuacje, ze np nie bylo wiecej kandydatow albo bardzo sie spieszyli albo kandydat byl bardzo daleko. po rozmowie z przedstawicielstwem EU w Hawanie trudno sie spodziewac zaproszenia na interview. jest kilka rozmow tel, ewentualnie wideokonferencja i albo oferta albo do widzenia. jesli jednak i stanowisko i kandydat w Europie to raczej bedzie tez spotkanie oko w oko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marguerite2003 Re: telefoniczne interview cast27 IP: 83.222.44.* 20.11.08, 18:46 Zdarza się, że interview telefoniczne jest jedynym, ale raczej dosc rzadko. Słyszałam jednak o takich przypadkach. Odpowiedz Link Zgłoś