Gość: ok IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.04.13, 08:25 Najlepsze oprogramowanie dla firm w najlepszych cenach na rynku: wejdź i sprawdź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: janek Re: Oprogramowanie dla firm IP: *.toya.net.pl 16.11.14, 08:32 Niektóre programy sa naprawde dziwne i w ogóle nieintuicyjne. Ja mam Offigo i polecam każdemu kto potrzebuje prosty program do zarządzania i rozliczania. Odpowiedz Link Zgłoś
goworek85 Re: Oprogramowanie dla firm 25.03.22, 20:10 Programy dla wszystkich są nieintuicyjne i sztampowe, mają mało funkcjonalności. Właśnie dlatego bardzo dobrym rozwiązaniem dla przedsiębiorców jest podjęcie współpracy z firmą, która stworzy oprogramowanie od podstaw. Software House Bridge Solutions Hub bshub.pl/ to profesjonaliści, któzy tworzą aplikacje mobilne dla biznesu. Jesli coś ma działać to powinno być dopasowane do Twoich zachowań i nawyków. Sprawdź, rozeznanie w temacie nie kosztuje, a można zyskać przydatną wiedzę lub znajomości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
m.czarneckaa Re: Oprogramowanie dla firm 08.04.22, 08:36 Dobre oprogramowanie dla firmy stanowi podstawę sprawnego funkcjonowania. Ja mogę polecić firmę Coderia, która zajęła się u nas zarówno samym systemem ERP jak i jego wdrażaniem oraz serwisowaniem oprogramowania. Współpraca z nimi jest przyjemna i profesjonalna. Odpowiedz Link Zgłoś