Dodaj do ulubionych

Gdzie jest admin ???

IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.11.08, 18:44
Do ciula jednego, gdzie jest admin? Od tego jestes, zeby usuwac
polityczne wątki tam , gdzie ich miejsce. Mam dosc czytania na forum
glownym o Sosinskim, Ludwiczuku, Kruczkowskim i PiSie. Albo sie wez
za robote, albo wypad z baru nierobie.
Obserwuj wątek
    • Gość: wnerwiony Re: Gdzie jest admin ??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.11.08, 19:56
      Czyta to ktoś?
      • Gość: pussylicker Re: Gdzie jest admin ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 20:18
        Może masz na mysli moderatora? Tu nie ma takiego.Można pisac co sie
        chce.
      • Gość: Mat Re: Gdzie jest admin ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 20:19
        Tak, ja czytam i potwierdzam... czemu jeszcze nie zrobił porządku z takimi
        idiotycznymi postami jak Twój... admin do roboty!!!
        • Gość: dymacz Re: Gdzie jest admin ??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.11.08, 20:23
          Mat, idioty poszukaj w lustrze. Jak nie wiesz o co kaman to stul
          jape i won.
          • Gość: Mat Re: Gdzie jest admin ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 20:31
            Jestem pod wrażeniem głębi wypowiedzi i inteligencji mojego konwersarza, chylę
            czoła, gdzie mnie do takich mądrych i głów... a'propos, przeczytaj swój post i
            zastosuj do siebie, będzie lepiej dla wszystkich, którzy nieopatrznie
            przeczytają twoje mądrości
            • Gość: admin Re: Gdzie jest admin ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.08, 20:35
              Jestem, byłem w Tesco na zakupach
              • Gość: żona admina Re: Gdzie jest admin ??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.11.08, 20:58
                znowu pojechałes bawic sie w harcerza przy kasie i pakowałes innym zakupy ?
                • Gość: wnerwiony Re: Gdzie jest admin ??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.11.08, 21:24
                  Marchewkę kupiłeś?
                  • Gość: admin Re: Gdzie jest admin ??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.11.08, 21:36
                    Tak Kupiłem żeby ci ją w duuupe wsadzic......
                    • Gość: ggg Re: Gdzie jest admin ??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.12.08, 13:12
                      hahaha
                      • Gość: super forum Re: Gdzie jest admin ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 13:35
                        No i tyle w tym temacie.
                        A ty "Wnerwiony" zamiast wazeliny kup sobie relanium.
                        • Gość: admin Re: Gdzie jest admin ??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.12.08, 14:04
                          cos ty pavulonik lepszy na rozluznienie
    • Gość: pryszczaty Re: Gdzie jest admin ??? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.12.08, 14:16
      do ciula jednego - nie czytaj tego, cię nie interesuje, proste?
      • Gość: wnerwiony Re: Gdzie jest admin ??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.12.08, 14:35
        Do ciula jednego pryszczatego. Od tego jest dział "Kto nami rządzi",
        żeby tam przenosić wszelkiej maści posty o politykach. Jestem
        mieszkańcem miasta niezwiązanym z żadną opcją polityczną i
        międzypartyjne wojenki, podkładanie świni i oszczerstwa nie bardzo
        mnie interesują. Od tego jest rynsztok, do którego admin powinien
        wylewać te pomyje. Przypomina: Kto nami rządzi.
        • Gość: ciul Re: Gdzie jest admin ??? IP: 208.43.154.* 01.12.08, 15:28
          meliski, meliski golnij, bo ci gula tąpnie
          • Gość: żyła albo żyłka pęknie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 16:32
            jw.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka