djmusicteam
19.01.14, 17:43
Witam,
Do sprzedania mam kolumnę basową dla DJ.-a, lub zespołu muzycznego, jest to tzw. samoróbka, a więc wszystko robione z precyzją i dokładnością.
w środku zamontowany głośnik 18 calowy firmy Howard Hanssen, HH1821, moc 550W, głośnik jest sprawny i gra, nie jest to jakaś chińska podróbka tylko dobry głośnik.
Wysoką jakość dźwięku uzyskiwanego przez głośnik zawdzięczamy membranie lakierowanej wykonanej z polipropylenu zawieszony resorem płóciennym. Ładnie wykończona membrana powoduje że głośnik jest jeszcze bardziej atrakcyjny.
Sprzedaję tak jak stoi nie upiększałem go jakoś dodatkowo stoi w pomieszczeniu jest zakurzony bo od miesięcy nie używany, ale jest sprawny, grałem na nim sporadycznie na kilku imprezach w roku typu andrzejki, sylwester i dawał radę, naprawdę ładnie gra.
Pudło nie jest nigdzie uszkodzone czy rozklejone,
zamontowana jest siatka zabezpieczająca na głośniku oraz metalowe narożniki i wyjście na kable.
Kolumna obszyta jest szarym obiciem wykładzinowym, przy odrobinie pomysłu i po dopieszczeniu będzie wyglądała jak nowa i posłuży jeszcze długo nowemu właścicielowi.
POTRZEBUJESZ BASÓW !!!, A NIE CHCESZ WYDAWAĆ DUŻO PIENIĘDZY NA NOWE, TO MASZ OKAZJĘ ZROBIĆ SOBIE PREZENT.
OKAZJA POLECAM!!!
2 sztuka podobna do sprzedania za 299zł
KONTAKT:
607-342-332