siskom.waw.pl 29.12.05, 01:38 No... Jak przeczytałem ten tekst, to od razu wzrosło moje samopoczucie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joeshmoe CBOS: Samopoczucie Polaków coraz lepsze 29.12.05, 01:39 O tym jak poprawilo sie samopoczucie mozna sie przekonac samemu przystajac na chwile pod pierwszym lepszym sklepem spozywczo-przemyslowym na po-pegeerowskiej wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek niech sumuje jak sumuje 29.12.05, 02:43 Polacy pobili rekordy satysfakcji: (już połowa (49 proc.) jest zadowolona, że coś im się w życiu udało, (prawie połowa (47 proc.) idzie jeszcze dalej: wszystko w życiu układa mi się dobrze, (38 proc. czuje dumę. to tu mi wychodzi wiecej niz 100% :) Odpowiedz Link Zgłoś
pozlotemu [...] 29.12.05, 03:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pacal2 no popatrz 29.12.05, 03:45 A liczby mówią co innego... Więcej Polaków cieszy się z wejścia do Unii (grubo ponad 50%) niż z rządów PiS+SO+LPR (poniżej 50% głosujących). Ech, jaka ta matematyka niepoprawna politycznie... Może by tak jakąś ustawę która dostosuje rzeczywistość do wyobrażeń? Chyba, że błędnie zrozumiałem Twoje sformułowanie "Polską rządzą Polacy" i miałeś na myśli coś innego niż to, że wszyscy którzy nie głosowali na 3 wymienione partie są internacjonalistycznymi, liberalnymi, kretyńskimi zdrajcami Ojczyzny i Narodu... I że wcześniej Polską rządzili nie-Polacy, których wcale nie wybrali ci sami ludzie którzy teraz głosowali na PiS i SO... Odpowiedz Link Zgłoś
xieni Re: no popatrz 29.12.05, 08:53 wreszcie. może przestaniemy z czasem być najbardziej marudnym narodem świata! www.kurczeblade.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit SAMOOBRONA SKUTECZNIE NAPRAWIA POLSKĘ 29.12.05, 19:09 Godność i sprawiedliwość razem z nadzieją zaczynają gościć w naszych domach,po zepchnięciu na margines ugrupowania przestępców gospodarczych i eksterminatorów Polski z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
efg mnie nie zal tych nierobów 29.12.05, 10:01 na cukierka dla dziecka brak kasy ale na papierosy i winola ma kazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz A nie lepiej hipermarketu niż do PGR-u ? 29.12.05, 12:48 joeshmoe napisał: > O tym jak poprawilo sie samopoczucie mozna sie przekonac samemu > przystajac na chwile pod pierwszym lepszym sklepem > spozywczo-przemyslowym na po-pegeerowskiej wsi. Należy współczuć tym ludziom z grupy "homosovieticus". A samopoczucie Polaków może lepiej sprawdzić w dowolnym hipermarkecie? Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox to tylko pozory 29.12.05, 17:16 Szczególnie wtedy, gdy kupują buble w promocji, za które płacą kartą debetową, bo gotówki brak! Hipermarket, to tylko pozory szczęścia jak, jak pozornie tani i dobry jest tam towar, który pozornie szcześliwi ludzie kupują. Odpowiedz Link Zgłoś
himhith Re: CBOS: Samopoczucie Polaków coraz lepsze 29.12.05, 02:07 Moherowa część społeczeństwa ma się z czego cieszyć. Zawsze im troche z becikowego i innych zasiłków kapnie i co najważniejsze PiS pogoni tych wstrętnych liberałów, którym się marzy jakiś wzrost gospodarczy czy coś... Odpowiedz Link Zgłoś
entropia Re: CBOS: Samopoczucie Polaków coraz lepsze 29.12.05, 09:18 > Moherowa część społeczeństwa ma się z czego cieszyć. Zawsze im troche z > becikowego i innych zasiłków kapnie i co najważniejsze PiS pogoni tych > wstrętnych liberałów, którym się marzy jakiś wzrost gospodarczy czy coś... no musiał się taki pojawić. z tych co nawet na forum o gotowaniu budyniu musiałby na kogoś napluć. człowieku, te około 50% z artykułu to 'Moherowa część społeczeństwa'? to może spakuj manatki i wracaj na Białoruś, bo tu się już zbyt nieznośnie zrobiło... Odpowiedz Link Zgłoś
me-e 90 proc...ZAKOCHANYCH W SOBIE... 29.12.05, 02:09 ...i dazacych samych siebie zaufaniem...to sie nazywa perpetum mobile...dlatego ani bieda ...ani wojnny nie sa w stanie nas POLAKOW...zalamac...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Jak oni tych tysiac szczesliwych znalezli.... 29.12.05, 02:27 ...oni juz prognozowali Tuska na tronie... Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Pewnie to jest ta grupa co jest w ... 29.12.05, 03:00 w tym najwyższym przedziale podatkowym ,,, Odpowiedz Link Zgłoś
konradmol Traagiczne choc troche optymistyczne 29.12.05, 02:41 Jakie tysiac szczesliwych jeszcze potrzeba 15 lat ciaglej poprawy zeby dojsc do stanu w USA. Tutaj czrewona linia waha sie pomieedzy 75% ( w recesji ) i 85% w boomie czerwona rzadko przekracza 12%. Dlatego DeGaul na pytanie czemu sie Pan nie usmiecha odpowiedzial Czyz jestem idiota zegy sie smiac. Nota bene za Stalina w raju sowieckiem za bycie nie serioznym mozna bylo byc nie przegrac w wyscigu szczurow w komitecie a za zbyt czeste smianie smianie sie czasem nawet kilka lat lagru bo bylo podejrzenie ze smial sie z dowcipow ( jeden z moich pacjentow z Krasnojaru zaliczyl 2.5 roku lagru za dwocip w pracy z ktoego wszyscy smiali - nie polityczny ale ubek/sedzia nie uwierzyl ze byl nie polityczny bo ludzie sie za dlugo smiali. Odpowiedz Link Zgłoś
kantdupy Re: Traagiczne choc troche optymistyczne 29.12.05, 02:55 Pan jest po prostu głupi, czy o drogę pyta? Odpowiedz Link Zgłoś
darr.darek Re: Traagiczne choc troche optymistyczne 29.12.05, 15:37 kantdupy napisał: > Pan jest po prostu głupi, czy o drogę pyta? A czy Ty jesteś zbyt głupi, aby zrozumieć treść pisaną choć trochę wybijającą się ponad średnią forumową ? Odpowiedz Link Zgłoś
irini Re: Traagiczne choc troche optymistyczne 30.12.05, 14:03 Być może i ja straciłam pracę za zbyt częste śmianie się, teraz mnie to już wcale nie dziwi i gardzę głęboko istotami, które się do tego przyczyniły. Nie są to istoty ludzkie, tylko człekopodobne. Odpowiedz Link Zgłoś
irini Re: Traagiczne choc troche optymistyczne 30.12.05, 14:13 Rzecz jasna, nie mam na myśli osób bezpośrednio uwikłanych w tę historię, tp znaczy osoby, którą zastępowałam, ani moich współpracowników,, ani dyreksji, a te, które ich tak sprytnie zmanipulowały, że wygląda to na zwykły zbieg okoliczności. Po prostu, mam cień podejrzenia, że były to tzw. byłe służby specjalne. Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www Wszystko zalezy od nas samych 29.12.05, 02:58 Pamietam takie slowa T. Nalepy z utworu Modlitwa:"juz nie zmarnuje zadnej chwili ,bo chwil straconych gorycz znam" Obysmy jako narod i jako indywidualni ludzie mieli takich chwil jak najmniej.Dla mnie zycie nabralo innych wartosci ,kiedy rzucilem palenie,nagle zdalem sobie sprawe ,ze stac mnie na wiele rzeczy o ktorych moglem przedtem tylko pomarzyc. To kieruje glownie do Was mlodzi-palenie ,picie,narkotyki sprowadzi was do nedzy,ubostwa.Bedziecie przeklinac wlasny los i winic wszystkich za przegrane zycie.Beda tez tacy co sie beda wami wyslugiwac,a wy im ulegniecie jak stado baranow niezdolnych do samodzielnego zycia i myslenia. Nie angazujcie sie w nic co nie daje wam przyszlosci!!!Cieszcie sie zyciem,poznawajcie swiat,oszczedzajcie ciezko zarobione pieniadze i nie wydawajcie ich w taki sposob w jaki czynili wasi ojcowie. Odpowiedz Link Zgłoś
irini Re: Wszystko zalezy od nas samych 30.12.05, 14:09 Istoty człekokształtne jescze długo będą udawać ludzi z dużym powodzeniem i po trupach iść do celu. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re: CBOS: Małgosia i Marek cieszą się jak cholera 29.12.05, 03:07 To zdjęcie jest rozkoszne. Małgosia i Marek się cieszą z 20 procentowego bezrobocia w Polsce. To naprawdę jest powód do radości Małgosi i Marka. Polska jest w beznadziejnym położeniu po wejściu do UE na warunkach jakie zostały przyjęte. To jest neokolonializm. Oni nie dadzą nam zdechnąć, to pewne. Pan i władca nie zabija własnego niewolnika. Odpowiedz Link Zgłoś
irini [...] 29.12.05, 05:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
irini Re: Ja też się cieszę 29.12.05, 05:11 Oczywiście nastąpiło to tuż przed odejściem straej ekipy - zemsta zza grobu? Dziękuję i nie kłaniam się. Odpowiedz Link Zgłoś
irini Re: Ja też się cieszę 29.12.05, 05:13 A tu jest adres moeje strony: www.serwis.tarnow.cc Jeśli na nią wejdziesz i się nie otworzy lub nagle zmieni się jej treść, to tylko potwierdzi moje najgorsze przypuszczenia ... Odpowiedz Link Zgłoś
irini Re: Ja też się cieszę 29.12.05, 08:40 Moja wiadomość została usunięta,ponieważ podałam na niej moje imię i nazwisko i adres, czy ponieważ napisałam, że po kilkunastu latach przed świętami straciłam pracę? Adres podałam, ponieważ śmiem podejrzeać, że maile do mnie dochodzą tylko wybiórczo. Odpowiedz Link Zgłoś
efg utrata pracy to tragedia - ale W KAŻDYM KARJU 29.12.05, 10:10 moze warto poszukac przyczyn we własnej postawie, albo zacąć cos robc samemu ? Tarnów to w końcu dość duże miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
efg www.serwis.tarnow.cc - otwiera sie , Jagienka 29.12.05, 10:14 o co ci chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
irini Re: www.serwis.tarnow.cc - otwiera się 30.12.05, 14:01 No to dobrze. Z drugiej strony, wątpię, czy gdyby ktoś chciałby mi pomóc, dostanę jakikolwiek normalny mail. Dostaję same bezwartościowe, a niektóre są po prostu prowokacyjne. Niedawno jeden wcale nie doszedł, a dowiedziałam się, ponieważ akurat koleżanka do mnie zadzwoniła. Skoro ten jeden nie doszedł, być może było ich więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
irini Re: utrata pracy to tragedia - ale W KAŻDYM KARJU 30.12.05, 14:17 Tak, Tarnów to dość duże miasto, a w tym mieście jest już wystarczająco duża konkurencja w moim zawodzie no i o tej porze roku nie ma nic. Poza tym, teraz już zawsze będę się obawiać, że znowu zostanę w taki sposób zwolniona. Dla osoby niezatrudnionej ZUS od działalności gospodarczej wynosi ponad 700 PLN i na pewno nie stać mnie na to. Odpowiedz Link Zgłoś
rosa91b Re: CBOS: Małgosia i Marek cieszą się jak cholera 29.12.05, 10:12 Wyniki momitoryngu były znane już w pierwszym półroczu, ale dostęp do nich mieli tylko politycy prawicy, którzy niezmiennie w czasie kampanii wyborczej siali czarne wizje katastrofy społecznej. Na zasadzie porozumienia z dyżurnymi powiązanymi z prawicą ośrodki badania opinii społecznej i niezależne media wieściły katastrofę i nagłaśniały intrygi kryminalne wokół Cimoszewicza. Dorobiły się za swoją posługę kagańca na swój obiektywny pysk. Jest rzeczą jasną, że z usług prostytutki się korzysta, ale nie bierze jej się na żonę. Pozdrawiam cherubinka z TVN 24 Magdę Sakowską, źrenicę profesjonalnego dziennikarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
onpl Jak zwykle wybiórcza podaje sfałszowane "sondaże" 29.12.05, 12:15 Polacy sa zadowoleni z III RP jak jak jasna cholera Odpowiedz Link Zgłoś
himhith Re: Jak zwykle wybiórcza podaje sfałszowane "sond 29.12.05, 13:50 onpl napisał: > Polacy sa zadowoleni z III RP jak jak jasna cholera Na pewno bardziej niz z IV RP Odpowiedz Link Zgłoś
irini Re: CBOS: Samopoczucie Polaków coraz lepsze 29.12.05, 05:14 Aha, zapomniałam dodać,że to było praktycznie jedyne źródło mojego utrzymania. Odpowiedz Link Zgłoś
irini Re: CBOS: Samopoczucie Polaków coraz lepsze 29.12.05, 05:17 Toznaczy, ten etat w szkole. Nadmienię, że w tym roku miałam kończyć staż na nauczyciela mianowanego, a jak się dowiedziałam 2 lata temu, mianowanie mogłam dostać zurzędu, kiedy weszły te stopnie awansu, ale nie dostałam, a potem skończył się dwuletni okres przejściowy i ... tyle. Dodam jeszcze, że jestem samotną matką, a na ulicę nie pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Re: CBOS: Samopoczucie Polaków coraz lepsze 29.12.05, 07:45 rozumiem rozgoryczenie. I jeśli wolno - współczuję.- irini napisał: > Toznaczy, ten etat w szkole. Nadmienię, że w tym roku miałam kończyć staż na > nauczyciela mianowanego, a jak się dowiedziałam 2 lata temu, mianowanie mogłam > dostać zurzędu, kiedy weszły te stopnie awansu, ale nie dostałam, a potem > skończył się dwuletni okres przejściowy i ... tyle. > Dodam jeszcze, że jestem samotną matką, a na ulicę nie pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
irini Re: CBOS: Samopoczucie Polaków coraz lepsze 29.12.05, 08:43 Dodam jeszcze, że żadna wielka miłość nie wchodzi w grę, tak jak piszę, jestem sama i nie zamierzam być z nikim, jeżeli miałoby to oznaczać związek bez wielkiej miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Re: CBOS: Samopoczucie Polaków coraz lepsze 29.12.05, 09:22 irini napisał: > Dodam jeszcze, że żadna wielka miłość nie wchodzi w grę, tak jak piszę, jestem > sama i nie zamierzam być z nikim, jeżeli miałoby to oznaczać związek bez > wielkiej miłości. Szlachetne. jednakowoż pod górę i pod wiatr...- Odpowiedz Link Zgłoś
irini Re: CBOS: Samopoczucie Polaków coraz lepsze 29.12.05, 05:20 A i dodam jeszcze, że wczoraj okazało się, że nie mogę wejść na swoje konto w Skype, a teraz z kolei, że zniknęło hasło do mojego konta na moim komputerze z systemem, który każdy zna. Hasła na pewno sama nie usuwałam. Nie zamierzam na ten temat milczeć i pytam, co tu się właściwie dzieje i kto się tym zajmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
lorneta.i.meduza Re: CBOS: Samopoczucie Polaków coraz lepsze 29.12.05, 06:10 Wszedłem na Twoją stonkę, połaziłem trochę...i mam pytanie: dlaczego klikając na :"O MNIE" niczego o Tobie się nie dowiaduję ? Otwiera się Outlook Ekspress. Tak miało być ? Odpowiedz Link Zgłoś
irini Re: CBOS: Samopoczucie Polaków coraz lepsze 29.12.05, 08:49 Dlaczegon nie ma nic o mnie? POnieważ wcześniej, kiedy było tam wiele rzeczy, dostawałam sygnały różnego rodzaju, żeby to usunąć. I nie chciałam ryzykować. Czy wiesz, że jak zaczęłam prowadzić stronę sekcji pływackiej, to w pewnym momencie zdarzyło się włamanie do gablotki ze zdjęciami na pływalni? Może to przypadek, może nie. A sekcja pływacka jest nadal niedosfinansowana, chociaż np. żużel ma sponsora, nomen omen ORLEN. Ja za prowadzenie strony sekcji nie dostaję ani grosza, robię to społecznie. W tej chwili to zaczyna mieć znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
irini Re: CBOS: Samopoczucie Polaków coraz lepsze 29.12.05, 08:54 A kiedyś zabrałam klasę do Katedry, było to po zaraz śmierci papieża i chcieli pójść się pomodlić za niego. To na drugi dzień w lokalnym portalu zaraz ktoś zaczął mnie podgryzać, oczywiście nie po nzawisku, ale napisał, że przyszła młodzież pod Katedrę i się nie umiała zachować. Fakt, jedna osoba rozmawiała sobie swobodnie, ale moim zdaniem to był atak. Ponad rok bezskurtecznie zabiegałam o to, aby w tymże portalu lokalnym dodano moje nazwsiko do listy tłumaczy, pojawiło się chyba po dwu latach. Wcześniej niby było, ale nie widoku, tylko dopiero jak ktoś moje nazwisko wpisał do wyszukiwarki. Słaba pociecha. Odpowiedz Link Zgłoś
jabaj no tak, to teraz już wiem - nie mieszkam w polsce 29.12.05, 06:19 gdzie oni te badania robili ? na pewno nie w tej polsce w której ja żyję :\ za publikowanie takich danych powinno się ponosić odpowiedzialność karną ... chyba że to działania w ramach IV rp ... a to kwa,kwa bardzo ... ale ile trzeba mieć tupetu i arogancji żeby zakładać że uda się to wcisnąć ludziom ... :] Odpowiedz Link Zgłoś
julita451 [...] 29.12.05, 07:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
xx23 [...] 29.12.05, 07:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Re: Mnie CBOS nie odwiedził... 29.12.05, 07:42 a bym mu chętnie przytaknął. Sądzę że tak - w pewnej mierze - jest. Ale dużo zależy też od tego co indywidualnie, niejako osobiście przeżyjemy zdziałamy, co nam się uda w danym nam czasie. To rzutuje na ogólne odczucie i opinię. Wówczas może ona być różowa, czarna albo... szarawa. Ostatni rok dla mnie był na tyle łaskawy (przy wyraźnym osobistym moim udziale), że z motywem przewodnim artykułu zgodziłbym się. Jednak gotów jestem zrozumiec tych, którzy by sie nie zgodzili. Nie będę krył, że "różowość" moich odczuć przygasła i przygasa nadal po aktualnym "przewrocie". Ale takie są moje odczucia, za które... tu na wstępie, na przywitanie i nie na temat otrzymuję ciosy ponizej pasa (wyrazilem sie ...elegancko, chociaż właśnie "pas" określa poziom ich jakość). Moi wielbiciele: zahartowaliście mnie ! Co nie znaczy, że ja się w was zakocham.- Odpowiedz Link Zgłoś
kostka.s Zawszec to lepsze niz nic :) A nie miec nic i do t 29.12.05, 07:44 tego zle samopoczucie jeszcze - to juz czarna rozpacz. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Re: CBOS: Psu na budę te badania. Wierzą w nie 29.12.05, 08:11 politycy i zamawiający konkretne wyniki. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek3142 A TAK NARZEKANO NA RZĄD SLD 29.12.05, 08:25 Przyda się troche optymizmu przed tym co czeka nas w kaczolandzie. Odpowiedz Link Zgłoś
irini Re: A TAK NARZEKANO NA RZĄD SLD 29.12.05, 08:55 To nie kaczoland mnie tak urządził, tylko SLD, jak sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
ja22ek Boska jest ta parka na zdjęciu... 29.12.05, 08:27 ...i ten smrodek dydaktyczny w podpisie. Bo przecie oczywiste, że nie można się cieszyć z niczego innego niż wejście Polski do UE. A może oni się po prostu cieszą, że się kochają? Odpowiedz Link Zgłoś
irini Re: Boska jest ta parka na zdjęciu... 29.12.05, 08:59 Bardzo możliwe, że sięciesą, że się kochają. Mnie jakiś czynnik nieludzki blokuje wszelkie normalne kontakty przez sieć. Albo dostaję tzw "niemoralne propozycje" albo wcale nikt nie chce ze mna gadać. Ponadto, dziwnym zrządzeniem losu, nasze koty od jakiegos czasu ciągle przychodzą do domu kulawe, a jeden ze zdartym pasem futra z grzbietu. A jak tylko zaczyna mi się dobrze wieść w pracy, dziwnym trafem coś się chrzani. Niestey, podejrzewam byłe słuzby albo aktualne skorumpowane układy. Odpowiedz Link Zgłoś
irini Re: Boska jest ta parka na zdjęciu... 29.12.05, 09:03 Dodam, że dostaję idiotyczne maile od potencjalnych pracodawców, których adrsey zalazłam w prasie lub sieci i które mają chyba na celu mnie wkurzyć, a przed odejsciem z pracy dostałam (na adres pracy) anonim, który miał chyba na celu skłócenie mnie na odchodnym z dyrekcją. rzy okazji, uwaga na firmy, które robiąbłędy ortograficzne i proszą o podanie im adresów pracodawców. Mozna się stać ofiarą szantażu, jeśli się ktoś da przestraszyć ... Odpowiedz Link Zgłoś
irekj0 Re: Boska jest ta parka na zdjęciu... 29.12.05, 12:46 50 lat temu w podpisie byłoby, że cieszą się z uchwał podjętych na plenum PZPR Odpowiedz Link Zgłoś
pyosalpinx "I'm the best"... 29.12.05, 08:34 ...jak powiedzial kiedys uliczny sprzedawca Hot-Dogow na Mannhatanie. Wmawial to sobie kazdego dnia, w tym co robi jest najlepszy. Byc moze to jest metoda. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita81 Re: CBOS: Samopoczucie Polaków coraz lepsze 29.12.05, 09:07 Jestem pod wrażeniem.Jeszcze nie tak dawno miałam depresję,a teraz jej nie mam.Tak oczywiście wynika z badania.To fakt,że media dostarczają nam same dobre wiadomości.Bo przecież mamy wspaniały rząd,wspaniałego Prezydenta.I wogóle jest cool. Odpowiedz Link Zgłoś
entropia Re: CBOS: Samopoczucie Polaków coraz lepsze 29.12.05, 09:16 > Jestem pod wrażeniem.Jeszcze nie tak dawno miałam depresję,a teraz jej nie > mam.Tak oczywiście wynika z badania.To fakt,że media dostarczają nam same dobre > wiadomości.Bo przecież mamy wspaniały rząd,wspaniałego Prezydenta.I wogóle jest > cool. hehe, jak mi przykro że jest Pani mniej zadowolona niż statystyczna średnia. Odpowiedz Link Zgłoś
henrykm3 Re: Samopoczucie moje też było coraz lepsze 29.12.05, 09:28 jak dostałem kiedyś więcej niż przydzial kartkowy.A o zadowoleniu mocherków nie ma co mówic bo to zadowolenie nie podniosło się z powodu dzialan PiS - za krótki okres. Odpowiedz Link Zgłoś
ptanga Re: CBOS: Samopoczucie Polaków coraz lepsze 29.12.05, 09:32 Ciekawym co jeszcze michnik wykombinuje aby przekonać otumanionych czytelników koszernego szmatławca, że za władzy jego kolesia kwacha było lepiej i że jeszcze lepiej by było za władzy jego kolesia cimoszki. Takie sondaże to sobie może michnik w d. wsadzić razem z zapowiedziami sukcesu wyborczego cimoszki. PS Kupuje jeszcze ktoś to skompromitowane barachło? Odpowiedz Link Zgłoś
jurwal Samopoczucie Polaków coraz lepsze; Brrr 29.12.05, 09:41 Wszyscy sa zadowoleni bo nastał PiS. Jakoś nie widzę tego w swym otoczeniu. Nadal niepewność jutra i niepokój o postępowanie dorywających sie władzy ludzi PiS. Nawet niepokój wielu osób budzi codzienny pobyt ludzi z rządu w Radio Maryja i telewizji TRWAM. Takie stronnicze rozgłośnie nie mogą być tubą rządową choć coraz bardziej są. Odpowiedz Link Zgłoś
janul1 A szczegolnie wsród ubecji w GW-nie 29.12.05, 09:52 samopoczucie dobre, tylko ze to nie Polacy. Rekordowe bezrobocie, polska rodzina rozwalona, ludzie za chlebem paletają się po swiecie, a cimoszaki piszą takie bzdety, oj kłamcy kłamcy, zapłacicie za obronę ubelandii, i przeziolandu. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A szczegolnie wsród ubecji w GW-nie 29.12.05, 09:57 Tylko głupcy są szczęśliwi, bo nie wiedzą, że są głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: A szczegolnie wsród ubecji w GW-nie 29.12.05, 12:46 glupota stanem bogoslawionym :) Odpowiedz Link Zgłoś
irini Re: A szczegolnie wsród ubecji w GW-nie 30.12.05, 14:19 Sadzisz, że jak użyjesz takiego cytatu, to poprawi to twój image? Wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
himhith Re: A szczegolnie wsród ubecji w GW-nie 29.12.05, 13:54 Na pewno lepszy był prezioland od obecnego moherlandu. Odpowiedz Link Zgłoś
janul1 Re: A szczegolnie wsród ubecji w GW-nie 29.12.05, 19:12 Co bylo lepsze? Bandytyzm, rządy skorumpowanych ubeków, wypuszczanie z więzien informatorów mafii, niszczenie polskiej rodziny i propagowanie zboczeń? Uderz w stół a ubole się odezwą. Odpowiedz Link Zgłoś