windywinter 25.08.06, 11:47 2xM maja odejsc! [M]acierewicz, Ro[M]an Giertych 2xA maja odejsc! [A]ndrzej Lepiej, J&L K[a]czynski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yanuss Lepper: 2 x M muszą odejść 25.08.06, 11:54 Biedny czlowiek. Zawsze widzi nie to, co trzeba i nie we wlasciwej skali. Mam nadzieje, ze te pokrzykiwania szybko sie skoncza ale moze jest cos na rzeczy, gdy Lepper tak sie boi rozwiazania WSI. To jest glowny powod, ze tak im Macierewicz przeszkadza. Z jednej kieszeni ten "minister" daje ale jednoczesnie i bierze latajac prywatnie do domu samolotem rzadowym. Jest poslem, ma wolny bilet ale to jeszcze za malo. Trzeba pokazac jaki ze mnie pan. Tu dam tysiac a tam wezme 20 za przelot. To sa te rachunki. A z drugiej strony, domaga sie dowodow o agenturalnosci ministrow, coz Skubiszewski i Olechowski sami to przyznali. Lepper przegral sprawe za oskarzanie bez dowodow, powinien teraz milczec i cieszyc sie z ordynacji. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Lepper powiedzial miedzy ladowaniami 25.08.06, 19:52 w drodze do domu na weekend. "Latam i bede latal". W koncu za to poleci. Odpowiedz Link Zgłoś
krychola Re: Lepper: 2 x M muszą odejść 25.08.06, 23:17 yanuss napisał: > Biedny czlowiek. Zawsze widzi nie to, co trzeba i nie we wlasciwej skali. Mam > nadzieje, ze te pokrzykiwania szybko sie skoncza ale moze jest cos na rzeczy, > gdy Lepper tak sie boi rozwiazania WSI. To jest glowny powod, ze tak im > Macierewicz przeszkadza. Z jednej kieszeni ten "minister" daje ale > jednoczesnie i bierze latajac prywatnie do domu samolotem rzadowym. Jest > poslem, ma wolny bilet ale to jeszcze za malo. Trzeba pokazac jaki ze mnie > pan. Tu dam tysiac a tam wezme 20 za przelot. To sa te rachunki. A z drugiej > strony, domaga sie dowodow o agenturalnosci ministrow, coz Skubiszewski i > Olechowski sami to przyznali. Lepper przegral sprawe za oskarzanie bez > dowodow, powinien teraz milczec i cieszyc sie z ordynacji. Lepper nie domagał się dowodów agentralności ministrów. Domagał się wyjaśnienia co ma na nich Macierewicz, jak nie ma nic to niestety musi się on pożegnać z tym stanowiskiem Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 Leper, pogoń Jarka, zostaniesz premierem! 25.08.06, 11:55 miałeś chamie złoty róg.... Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Prorocze słowa, oby sie sprawdziły. 25.08.06, 12:22 Chłop bez matury ale zyciowo doswiadczony pokaże drzwi prostaczkom z papierkami uniwersytetu.Nie jest to mój idol ale danie kopa nieudacznikom popieram, niech wyladuja na gnoju. Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu *****Lepper jedynym rozsądnym w rzadzie???***** 25.08.06, 12:00 Do tej pory nie przyszło mi do głowy chwalić Leppera. Ale tym razem jestem całkowicie po jego stronie. Maciarewicz won!!! Jest to jednak znak degeneracji PiS, która błyskawicznie przeistoczyła sie w karykaturę wszystko co głosiła. Żałosne, że wielokrotny przestępca i kryminalista Lepper jest jedyną osobą w rządzie mówiącą rozsądnie. Ale na tle cynicznych kabotynów jest to proste. Tak jakoś smutno się zrobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: *****Lepper jedynym rozsądnym w rzadzie???*** 25.08.06, 12:07 Mnie też szokuje, że największy burak i przestępca z wyrokami na tle reszty łże- polityków jawi się jako mąż stanu... Pierwsze ukłucie tego przedziwnego uczucia miałem w trakcie kampanii wyborczej: jedyną partią prowadzącą czystą kampanię wyborczą była Samoobrona!!! Oj, nisko upadł ten kraj, kiedy cham się panem jawi... Odpowiedz Link Zgłoś
jardo-g Re: *****Lepper jedynym rozsądnym w rzadzie???*** 25.08.06, 12:07 co prawda to prawda. Pisuary sprowadziły kulturę polityczną na samo dno. Odpowiedz Link Zgłoś
lucusia3 Re: *****Lepper jedynym rozsądnym w rzadzie???*** 25.08.06, 12:32 Oj widzę, że więcej nas ma takie odczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
ulisse Re: *****Lepper jedynym rozsądnym w rzadzie???*** 26.08.06, 13:09 a pod tym dnem jest jeszcze 10m mulu.. Odpowiedz Link Zgłoś
baribal2 noo, premier Lepper taki? ale jaja w tym państwi 25.08.06, 12:01 się dzieją. Andrzej jako wódź się maluje, a Kaczki nabrały wody w usta :) www.porysunki.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
misza36 Re: Lepper: 2 x M muszą odejść 25.08.06, 12:05 brawo lepper pisuary musza odejsc zwalczac zlodziei Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Podoba mi sie Lepper! 25.08.06, 12:15 Postawil sprawe jasno i zdroworozsadkowo!Albo Macierewicz ma dowody albo nie ma! I mamy czekac na nastepne wystepy Macierewicza -dalej bedzie nas osmieszal!Trzeba raz z tym skonczyc! Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu Re: Podoba mi sie Lepper! 25.08.06, 12:21 Ciężko przez gardło przechodzi, ale Lepper ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Re: Podoba mi sie Lepper! 25.08.06, 12:27 oj ciezko jest popierac Leppera ale jak ma racje to trzeba.... Odpowiedz Link Zgłoś
jiima (NIE) Podoba mi sie Lepper, ale... 25.08.06, 13:35 "Coś jest na rzeczy", gdy jedynie od partii już dawno uznanej za przestępców, chamów i populistów jako jedynych możemy spodziewać się (względnie) czystej gry. Owszem, nie przestali być populistami (ostatnia kiełbasa wyborcza za kasę SO dla powodzian), wyroki im nie wyparowały, ale do dawnego Leppera z własnym megafonem dziś bardziej jest podobny proezydent z obstrukcją, niż dzisiejszy Lepper. I tamta kampania wyborcza... W sumie szczyt chamstwa prezentowali PiS i LPR, ale SO jako jedna z niewielu mówiła "my jesteśmy cacy" a nie "oni są be". Odpowiedz Link Zgłoś
ubu_roy Lepper: 2 x M muszą odejść 25.08.06, 12:26 Jezus Maria, Jozefie Swiety !!! Do czego to doszlo, zeby gosc ktory oratorstwa uczyl sie w oborze a strategii uciekajac przed policja przewyzszal odpowiadzialnoscia z kraj takiego mozgowca od wywiadu jak Antek Policmajster oraz popierajacych go mistrzow intelektu z PiSdy ? Ludzie skad sie wziely te wszystkie malpy z brzytwa ? Odpowiedz Link Zgłoś
bsc1 Tak Panie Lepper "muszom" odejść razem z Panem! 25.08.06, 12:29 To degrengolada w Rządzie IV R.P. Ten Rząd "Nierządem" stoi!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dion_hater Sikorski musi odejść 26.08.06, 20:11 Ludu powstań z kolan i podpisz petycję ws. odwołania Radosława Sikorskiego, zwierzchnika Antoniego Macierewicza: www.petitiononline.com/MON001/petition.html Precz z Sikorskim! Odpowiedz Link Zgłoś