Dodaj do ulubionych

samobójstwo Ani

25.10.06, 10:55
jak coś takiego mogło się wydarzyć????!!!w szkole!na oczach innych uczniów,
którzy nie zareagowali, nie przyszli jej z pomocą, nasza szkoła jest
kompletnie nie przygotowana do pracy z dzisiejszymi nastolatkami!jestem tą
tragedią wstrząśnięta!
Obserwuj wątek
    • leloo5 Re: samobójstwo Ani 25.10.06, 11:07
      mam nadziję, że tym gnojom-chłopczykom będzie się ten dramat snił do końca
      życia i nie wyrosną z nich posłowie "bestry" etc
      • peti_szapo Re: samobójstwo Ani 25.10.06, 11:16
        Tragedia, współczuje rodzicom
        mam dwuletnia córkę, aż mi się słabo zrobiło
        • genepis Re: samobójstwo Ani 25.10.06, 11:21
          [']
          Też jestem wstrząśnięta. Przecież to był gwałt zbiorowy. "Zdjęli bieliznę,
          robili zdjęcia".
          I nikt z klasy nie zareagował, nie pobiegł po nauczyciela...
          Mam nadzieję, ze i tym gnojom i innym uczniom ten dramat będzie się snił do
          końca życia.
          Oby ta smierć nie poszła na marne, oby i uczniowie i nauczyciele w tej szkole
          wreszcie zaczęli mysleć.
          • 2507r Re: samobójstwo Ani 25.10.06, 12:11
            Jestem zaszokowany.
            Gdybym ja był ojcem Ani nie wiem czy własnoręcznie nie wykastrowałbym
            wszystkich tych bydlaków.
    • rumia2 Re: samobójstwo Ani 25.10.06, 11:25
      w artykule na ten temat przeczytalam: cytuję:" Jeżeli dzieci z innych klas będą
      chciały o tym porozmawiać, zorganizujemy spotkanie z psychologiem i pedagogiem. "
      SZOK!!!!CHYBA ZA DUżO SWOBODY w tej szkole!PANIE MINISTRZE GIERTYCH pora się
      wziąć do pracy!!! NIE CHCę SIę BAć O SWOJE DZIECKO!!!!!!Całym sercem współczuję
      Rodzicom Ani-nie puście tego płazem!!!
      • bialeoko Re: samobójstwo Ani 25.10.06, 11:30
        te gnojki powinny już siedzieć w poprawczaku. W izolatce.
        • mk0101 Re: samobójstwo Ani 25.10.06, 11:38
          Wlasnie najgorsze jest to,ze trafia do poprawczaka a nie do wiezienia. Wg mnie
          te glupie przepisy zwiazane z mlodocianymi przestepcami sa zupelnie
          bezsensowne. Karac ich jak doroslych, zwlaszcza teraz w epoce "bezstresowego
          wychowania". Przeciez to przechodzi ludzkie pojecie jak sie niektora mlodziez
          zachowuje. Sam jeszcze niedawno sie do nich zaliczalem i juz wtedy byly
          przeslanki swiadczace o tym, ze pozwalajac na wszystko mlodziezy nie powoduje
          sie za wiele dobrego. Wrecz odwrotnie - mlodziez chamieje i mysli,ze
          w "cywilizowanym" swiecie moga wszystko. Brak slow na to co sie stalo.Mam
          nadzieje,ze ci gowniarze po poprawczaku beda mieli zryte zycie do smierci. Nie
          zasluguja na funkcjonowanie w spoleczenstwie. I nie chce slyszec o tym,ze
          resocjalizacja dziala cuda. Oni juz maja zwichrowana psychike i najlepiej dla
          calej ludzkosci aby ich odizolowac od spoleczenstwa do konca zycia...
    • olias zabić! zabić! zabić! 25.10.06, 11:30
      tych trzech trzeba zabić. Niech Unię szlag trafia wraz z miłoscią wolności i
      tolerancji - jakoś to przeżyjemy. Ale tych trzech trzeba zabić. zwłoki spalić
      tak aby ich DNA nie skaziło robaki, czy muchy.
      Panie ministrze Giertych!!! Te spec-szkoły SZYBKO!!!
    • ryfkaa kto wychowuje takich bydlaków??? 25.10.06, 11:55
      pokazcie sie rodzice,to wasza wina
    • mb606640120 Re: samobójstwo Ani 25.10.06, 12:20
      I oczywiście nie ma winnych. Nie było sygnałów. Wszystko w najlepszym porządku. Sam jestem rodzicem i za kilka lat poślę dziecko do szkoły. Dlaczego każdego dnia mam się bać czy wróci całe i zdrowe. W tym kraju nie ma prawa. Jeśli było przestępstwo, musi być winny i musi być kara adekwatna do czynu. Wiek nie powinien być okolicznością łagodzącą. A jeśli ktoś uważa że sprawca jest za młody, to odpowiedzialność powinni ponieść rodzice. Są tak samo winni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka