Dodaj do ulubionych

Romano Prodi odwiedził misia Knuta

25.03.07, 16:52
A przeciez mieli misia Knuta eutanazjanowac? Niech go odstrzela bo dalej
jestem chetny kupic futerko na rekawiczki.
Obserwuj wątek
    • grey123 Re: Romano Prodi odwiedził misia Knuta 25.03.07, 17:22
      Podaj adres to przyjade i cie odstrzele.
      • shtalman Re: Romano Prodi odwiedził misia Knuta 25.03.07, 18:35
        I nie bedziesz mial zadnego pozytku bo nie mam futerka.
        • grey123 Re: Romano Prodi odwiedził misia Knuta 25.03.07, 18:58
          pokrowiec na szcztoke do kibla z ciebie zrobie.
          • uben_gurion A mis sie po wizycie tego scierwa nei przekrecil? 25.03.07, 20:39
            • prusak-bez-jajec Nie Odwiedził Ale Pociągnął i Nie Misia AleSwojego 26.03.07, 01:48
              ;)
    • piotrberger A nie odwiedzil tego dziecka ktore żyło po aborcji 25.03.07, 18:47
      W rządzonym przez niego kraju dzieją się takie rzeczy, a on odwiedza
      niedzwiadka. Zwyrodnialstwo i tyle.
      • babette666 A tak naprawde:co to kogo obchodzi???? 25.03.07, 18:49
        a Putina odwiedzil tez???

Bóg stworzył człowieka, ponieważ rozczarował się małpą. Z dalszych
        eksperymentów zrezygnował.

Mark Twain
    • czaromir Niedługo królowa brytyjska będzie prosić o... 25.03.07, 18:59
      audiencję u misia Knuta. A tak na serio, - może by tak Knuta ogłosić symbolem
      jednoczącej się Europy?...:)
      • piotrberger Re: Niedługo królowa brytyjska będzie prosić o... 25.03.07, 19:13
        Dawniej po tak ważnym wydarzeniu głowy państw poszłyby do katedry podziekować
        Bogu, a dziś idą do zoo porozczulać się nad miśkiem... Suniemy po mule...
        • marcin_xcvs Re: Niedługo królowa brytyjska będzie prosić o... 25.03.07, 19:33
          >do katedry
          Dzięki Bogu to się skończyło.
          • piotrberger Re: Niedługo królowa brytyjska będzie prosić o... 25.03.07, 19:46
            Ciekawe czy jak bedziesz "Marcinie_xcvs" kiedyś umierał, to czy bedziesz prosił
            zeby zaniesli cie do niedzwiadka, który przyjmie twoją duszę? Już nie tacy
            kozacy i cwaniacy jak ty "miękli" i zwracali się wtedy ku innemu wymiarowi.
            Pomyśl dziś o swojej śmierci.
            • marcin_xcvs Re: Niedługo królowa brytyjska będzie prosić o... 25.03.07, 20:15
              > Ciekawe czy jak bedziesz "Marcinie_xcvs" kiedyś umierał, to czy bedziesz prosił
              > zeby zaniesli cie do niedzwiadka, który przyjmie twoją duszę?

Na pewno nie będe chciął zeby mnie zanieść do katedry z jakimiś bożkami.
              Prawdziwy Bóg wszechmogący, jest taki że człowiek nic o nim nie wie. Niektórzy
              przez swoją pychę, zapominają o tym, stawiają budynki i nazywają je domem Bożym.

> Pomyśl dziś o swojej śmierci.
              A ty nie ulegaj iluzji że inni ludzie nie myślą i ty im musisz przypominać o
              myśleniu.
              • piotrberger Re: Niedługo królowa brytyjska będzie prosić o... 25.03.07, 20:59
                Chcesz mi zaimponować jaki jesteś mocny w gębie? Co oprócz - zapewne
                nieświadomych - powtórek z Marcus'ego potrafisz od siebie dodać? Twój agnostycki
                radykalizm kompletnie odrzuca podstawowe zasady nauki o języku i logiki, co
                zdradza twoje nieuctwo. Sam sobie chłopcze przeczysz pisząc: "Prawdziwy Bóg
                wszechmogący, jest taki że człowiek nic o nim nie wie." Wyrażasz tu jednoznaczny
                sąd mówiący, że Bóg wszystko może, a po przecinku stwierdzasz że człowiek nic o
                nim nie wie. Więc jak to jest?
                Jeżeli jesteś człowiekiem, to - jak wynika z twojej "definicji" - mówiąc że Bóg
                może wszystko (Wszechmogący), najzwyczajniej kłamiesz, bo niby skąd mógłbyś to
                wiedzieć!
                Do reszty twojego anarchistyczno-lewackiego bełkotu nie chce mi się odnościć, bo
                nie chce mi się tracić czasu na kogoś, komu zasady logiki są obce.
                • czaromir Każdy bełkocze na swoją miarę. 25.03.07, 21:37
                  Mi tylko chodziło o żart, a panowie się nakręcili i jeden drugiego nawraca.
                  Zwłaszcza ty. Wychodzi, że najbardziej wszechwiedzący to sam jesteś. Pomiłuj.
                  • marcin_xcvs Re: Każdy bełkocze na swoją miarę. 25.03.07, 23:37
                    > a panowie się nakręcili i jeden drugiego nawraca.
                    Nie było moim zamiarem kogoś od czegoś, albo do czegoś nawrócić.

• wyrokitowany-tuske Re: Każdy bełkocze na swoją miarę. 26.03.07, 03:05
                      .
                • arme Re: Niedługo królowa brytyjska będzie prosić o... 25.03.07, 22:42
                  Co ci siedzi na wątrobie?
                  Czepiasz się figur językowych jakbyś miał coś na sumieniu.
                  Osoba, z którą polemizujesz ma rację. Wiara nie ma nic wspólnego z instytucją
                  zwaną kościołem. Co więcej wszelkiego typu kościoły z Katolickim na czele są
                  dokładnym zaprzeczeniem nauk Jezusa z Nazaretu. Można odnieść wrażenie (lub
                  nawet uzyskać pewność), że te instytucje to szatański wymysł mający na celu pod
                  płaszczykiem głoszenia słowa bożego zwieść na złą drogę jak najwięcej ludzi.
                  Potwierdza to haniebna przeszłość różnych kościołów. Ludzie dorośli do tego by
                  to w końcu zrozumieć, co pewnie nie bardzo na rękę twojemu panu szatanowi. Ale
                  nie martw się! NA karzdego znajdzie on sposób (już znalazł)
                  • marcin_xcvs Re: Niedługo królowa brytyjska będzie prosić o... 26.03.07, 00:01
                    > Wiara nie ma nic wspólnego z instytucją zwaną kościołem.

Ściślej mówiąc, Osoba Boska nie ma nic wspólnego z instytucją zwaną kościołem.
                    Ale jak już powiedziałem nic nie wiemy o Bogu, nawet tego czy jednak coś wiemy o
                    Bogu.
                    Jedno wiem napewno, nie chcę żeby który kolwiek z tych wszystkich kościołów miał
                    jaki kolwiek wpływ na władzę, bo to się najczęściej żle kończy.
                • arme Re: Niedługo królowa brytyjska będzie prosić o... 25.03.07, 22:49
                  ps..
                  Berger? Chyba Borg?
                  To by pasowało.....kolektywny umysł w postaci Ojca Dyrektora :)
                • marcin_xcvs Re: Niedługo królowa brytyjska będzie prosić o... 25.03.07, 23:22
                  >Marcus'ego,
                  Nie wiem co jest, albo kto.

> agnostycki
                  nie wiem co to jest.

> Chcesz mi zaimponować jaki jesteś mocny w gębie?
                  Nie.

Do reszty twojego bełkotu nie chce mi się odnościć.

• mg2005 Knut symbolem eurokołchozu ?... :)) 25.03.07, 20:13
        czaromir napisał:

> audiencję u misia Knuta. A tak na serio, - może by tak Knuta ogłosić symbolem
        > jednoczącej się Europy?...:)

Knut to ładne imię... :)
        • mg2005 Prodi kopulował z knutem misia !... 25.03.07, 20:14
          Agenci KGB są wszechstronnie wyszkoleni... :)
          • uszy_urbana Nic dziwnego 25.03.07, 22:59
            Lewe włoskie lubi oryginalne igraszki.
            Och jaki piękny Europejski miś, ho, ho!
            Zaraz się z..ram z zachwytu, i koszulke se z tym misiem kupie, Geremek już w
            takiej chodzi
    • monopol Szkoda, że nie odwiedził Kaczki Dziwaczki 25.03.07, 21:01
      Szkoda, że nie nakarmił jej nieco. Bo nie za bardzo urosła...
      • arme Re: Szkoda, że nie odwiedził Kaczki Dziwaczki 25.03.07, 22:46
        No nieeee bo kaczka dziwaczka dostałaby jeszcze wzdęcia, a i tak smród po
        Europie się niesie. Kaczy smród :)
        • amanasunta53 Re: Szkoda, że nie odwiedził Kaczki Dziwaczki 25.03.07, 23:15
          arme napisał:

> No nieeee bo kaczka dziwaczka dostałaby jeszcze wzdęcia, a i tak smród po
          > Europie się niesie. Kaczy smród :)

ha ha ha zaśmiała sie królewna arme i ...zdechła.
    • uszy_urbana Ach wzruszyłem się, jaka piękna Unia! 25.03.07, 22:32
    • amanasunta53 Ładny misio tylko imie nie pasi... 25.03.07, 23:20
      jeżeli nordyckie to w brzmieniu skandynawskim Kanut albo ruskie
      np.Szarik(kuleczka).Po Niemczech białe misie nie chodzą a po Rosji czy Norwegii
      (Spizbergen ) czy Danii(Grenlandia),tak.
      Jestem za nazwą nr.2 bo...swojska.
      • shithead Re: Ładny misio tylko imie nie pasi... 26.03.07, 00:54
        Powinni go nazwac -kacza amanasuta53.
        • kwachu.wylegitymizuj.majuntek Nie_Odwedził_Ale_Pociągnął_i_Nie_ Misia_Ale_Swojego 26.03.07, 01:53
          .
    • infoth Czapka na glace 26.03.07, 03:14
      pewnie się mu marzy.... a tak w ogóle ile dzieci wyżądziły już nieszczęść
      zwierzętom-jak się znudziły to żarcia zero, do wora i heja.
    • infoth Berlińske zoo zapewnia tak??? 26.03.07, 03:23
      przerobić obsługę na karmę dla Lwów trzeba. To by zaspokoiło moją próżność.
      Knut...konewka. Ludzie w Polsce nie mają co do garnka włożyć a oni ten ich
      Knut. I tak news o Maybachu terenowym przebija Knuta o kosmos. A co z Knutem
      jak dorośnie... żucą mu mięsa i już-jak hienie.. a lasy (Rospuda) i równikowe
      rżną te Knuty..q.wa mać. Rosną obrońcy przyrody, tylko żreć batoniki te Knuty

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka