cpt1 05.08.09, 15:02 W sobote znajomi wracaja z Krety. Lot z Heraklionu. Na ktory terminal na Okęciu przylatuja loty czarterowe? Czy gdzies w internecie moge to sprawdzic? Z gory dziekuje za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mmm Re: Na który terminal? IP: *.aster.pl 05.08.09, 15:31 www.lotnisko-chopina.pl/content/timetable/pl/onlinetimetable.php?typ=przylot polecam tez lekture tablic informacyjnych po przybyciu na lotnisko Nie ma terminala desygnowanego specjalnie do lotów czarterowych, z Schengen mogą wylądować zarówno na 1 jak i 2, a wyjdą tam gdzie wyrzuca ich bagaże Odpowiedz Link Zgłoś
jot.be Re: Na który terminal? 06.08.09, 11:46 Wszystkie przyloty są teraz na T2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Na który terminal? IP: *.aster.pl 06.08.09, 13:06 A skąd pochodzi ta informacja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szaranagajama Re: Na który terminal? IP: *.aster.pl 06.08.09, 13:41 to bardzo ciekawe, ale norwegian lata z T1... Odpowiedz Link Zgłoś
jot.be Re: Na który terminal? 06.08.09, 16:47 Ja pisałem o PRZYlotach. To jest wtedy jak się skądś wraca.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szaranagajama Re: Na który terminal? IP: *.aster.pl 06.08.09, 20:23 dobrze, "jest obsługiwany" przez T1 (w tę i nazad). Odpowiedz Link Zgłoś
ozlem Re: Na który terminal? 07.08.09, 06:33 jot.be napisał: > Wszystkie przyloty są teraz na T2. A co się stało z T1? W końcu go zaczeli remontować? W zesżłym tyg. wróciłam z Rodos na T1 właśnie i nie był to jakiś lot-wyjątek bo obok na taśmach bagażowych jeździły bagaże z innych kierunków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal imysz@wp.pl Re: Na który terminal? IP: *.tengizchevroil.com 11.08.09, 14:39 Nie do konca to prawda. Przylot z Gdanska, na wyswietlaczu wisi T2. Ale pasazerowie wysiedli na T1. Pozdrawiam rafal Odpowiedz Link Zgłoś