antidotunazalganiewubekistanie 09.07.08, 21:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neskim to wnuki komuny 13.07.08, 19:34 Ja myślałem w związku z nasileniem nienawiści i stylem, że to ten inteligent z awansu społecznego - Krzysztof Wyszkowski (potrafi na paqmięć go cytować). I gdy go o to wprost zapytałem, dziwnie skrewił... A tu okazuje się, że to pełną gębą poeta (klozetowy czy raczej pisuarowy). Gazeta powinna wysłać jego poezję p. Tkaczukowi z radiowej dwójki, który prowadzi audycję "wiersze z gazet i czasposim" Może dostać np. nagroidę "Rzepy" lub Czabańskiego A swoją drogą: jaku tu nie mieć pretensji do komuny? Która takie bydło wypuszczała z chlewów dając im jeszcze punkty za pochodzenie na drogę. W PRL - gdzie Gierek przyjmował na zamku profesorów - bydło udawało wychowanie. Ale w demokracji i IV RPjuż nie musi się obcyndalać. Prezydent mówi: "spieprzaj dziadu", jego brat b. premier bratał się z najczystszej wody chamem i robiąc go swym zastępcą. Nawet posłowie wrócili do słowa "wypasione", co zdradza, że mieli za rodziców świnipasów... Sam tego chciałeś Grzegorzu... Michniku Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Już Michnik małpujący Kisiela był żenujący 13.07.08, 19:48 Ale Anderman podlizujący się Michnikowi w jego gazecie i biorący za to od Michnika wierszówkę to dopiero obciach. Na dodatek w takim smętnym stylu. No ale nie każdy jest Rybińskim. Tak jak nie każdy jest Kisielem. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Już Michnik małpujący Kisiela był żenujący 14.07.08, 10:14 kataryna.kataryna napisała: > nie każdy jest Rybińskim. Całe szczęście. Wówczas zalew chamstwa byłby niemożliwy do wytrzymania. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: Już Michnik małpujący Kisiela był żenujący 14.07.08, 10:18 Dokładnie. Upadek stylu Rybińskiego na przestrzeni lat boli Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Już Michnik małpujący Kisiela był żenujący 14.07.08, 17:09 Upadek poniżej wszelkiego poziomu nastąpił już ładne parę lat temu, jeszcze przed zorganizowaniem przez R. haniebnej hecy z klatką pod Sejmem. Tyle tylko, że niektórzy ten upadek zauważyli z pewnym opóźnieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
goodmood Rybitwamać 14.07.08, 13:48 Nie każdy może uczestniczyć w spółce Rybiński&Żonka, by kręcić "kataryną, kataryną", zdrobniale zwaną przez zakochanych blogerów "kasienką". Gdyby zdjęto Ci tę maskę kataryniarza i zakochani zobaczyli nochal "Ryby", nie mówiąc o zdjęciu portek... bo to okupacyjny zwyczaj Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Re: "Michnikiem targa dzika zazdrość" 13.07.08, 20:02 Nie wiem co obecnie "targa Michnikiem" ale - sądząc po "Moich typach" - za mądre toto nie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
neskim Nie będą już zasmradzać Forum GW ? Tylko Dziennik? 14.07.08, 13:59 No, nareszcie! Od dawna postulowałem, aby tych spod PiSuaru nie wpuszczać tutaj póki nie przejdą kąpieli dezynfekującej przy wejściu. Ale admin Forum popełnił niezręczność: ta "Galba" - nb. przyjaciółka "kataryny" - to piesek pokojowy pani właścicielki Salonu24.pl. Jej mąż wziął Galbę kiedyś nawet do "Rzepy", by się pieskiem żony pochwalić... Odpowiedz Link Zgłoś