nor70 IPN: przestępczy remont 10.09.09, 14:03 po co wydawac publiczne pieniądze , oddac ja na zlom, zlomiarze do dziela ! Skoro takie jest przesłanie i historia tego pomnika to IPN ma racje. Odpowiedz Link Zgłoś
kazekbal IPN: przestępczy remont 10.09.09, 14:16 Wybaczcie im gdyż nie wiedzą co czynią. Tak jak pan który P.prof. Miodka nie przeprosi! Odpowiedz Link Zgłoś
kazekbal IPN: przestępczy remont 10.09.09, 14:28 Właśnie, nie dziwmy się zajadłości tych panów. Naukę zdobywali "Na Prywatnych Uczelniach"za społeczne pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
jezoslaw czy na głupotę w tym kraju nie ma siły? 10.09.09, 14:45 [sonda=Czy na głupotę w tym kraju nie ma siły?] [*]TAK [*]NIE [/sonda] Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty1973 IPN: przestępczy remont 10.09.09, 14:45 Nie wydaje się Wam, że to IPN jest strukturą przestępczą, niebezpieczną i godzącą w wolność i demokracje?! Odpowiedz Link Zgłoś
amirez przestępczy IPN 10.09.09, 14:56 Aby utrzymać się na powierzchni i golić kasę z naszych podatków IPN zrobi wszystko. Stwierdzi nawet, że czerwone autobusy "ni...ch...a" nie pasują do odrodzonej rzeczywistości. Czas najwyższy zamknąć tę firmę i zakończyć błazenadę! Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemadry tepa menda z paragrafem w rekawie 10.09.09, 15:04 moze by tak kurtyke rozwiesic na tych organach? Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo-lysy brawo czorsztyn 10.09.09, 15:05 Brawo gmina Czorsztyn! Lejcie na IPN! Remontujcie organy! Odpowiedz Link Zgłoś
flat-ower IPN: przestępczy remont 10.09.09, 17:33 Panie Lasota, a może jakąś egzotyczną ekshumacją się pan zajmie? Trochę tych grobowcow w Krakowie jest, może by kogo wyciągnąć i sprawdzić jak umarl? A tak przy okazji: Głupota nie boli? Już komórki obumarły i bez czucia pan żyjesz? Nam jeszcze nie, więc nas wkurza wydawanie podatkowych pieniędzy na panskie utrzymanie i pańskich pomysłów też!! Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa guru133; r.a.f5; qqryq10 itd. 11.09.09, 10:03 Oto i wybitni mentorzy, intelektualiści polscy: guru133; r.af10; qqryq10 itd. A miarą ich kongenialności wyzwiska, ataki personalne. U innych wypatrzą najmniejszy moherowy berecik na głowie, a na swoim łbie nie zobaczą nocnika. Tworząc tę konkretną rzeźbę, Hasior zszedł na psy. Byle analfabeta wiedział, czym jest władza ludowa, kim byli jej utrwalacze. A jednak oportunistycznie stworzył to dzieło własnej hańby. Nic go nie usprawiedliwia. Ps. Będę stosować określenia, jakie mi się spodobają. Etniczna sztuka to dla mnie ekspresjonizm. Nie jestem niewolnikiem encyklopedii. I wolę mieć choćby i milion moherowych beretów na głowie, niż jeden nocnik na czerepie jak oni. Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Goni se u pizdu mater, kretine! 11.09.09, 12:15 ajakzupa napisał: > Oto i wybitni mentorzy, intelektualiści polscy: guru133; r.af10; qqryq10 itd. > A miarą ich kongenialności wyzwiska, ataki personalne. U innych wypatrzą > najmniejszy moherowy berecik na głowie, a na swoim łbie nie zobaczą nocnika. > > Tworząc tę konkretną rzeźbę, Hasior zszedł na psy. Byle analfabeta wiedział, > czym jest władza ludowa, kim byli jej utrwalacze. A jednak oportunistycznie > stworzył to dzieło własnej hańby. Nic go nie usprawiedliwia. > > Ps. Będę stosować określenia, jakie mi się spodobają. Etniczna sztuka to dla > mnie ekspresjonizm. Nie jestem niewolnikiem encyklopedii. I wolę mieć choćby i > milion moherowych beretów na głowie, niż jeden nocnik na czerepie jak oni. > Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Re: Goni se u pizdu mater, kretine! 11.09.09, 15:50 Już sam się pogoniłeś w tę pizdu, o której piszesz, że mi radzisz? Dziękuję, goń się nadal sam. Ja preferuję tradycyjne p...zdy, a więc gospodyń proboszcza. Miłego gonienia życzę. Odpowiedz Link Zgłoś