uwagiluzne 13.09.09, 13:01 fajny tekst, świetny człowiek, super muza. (już sobie posłuchałam na youtube, bo ja pierwszy raz o Dyjaku słyszę. Tak to już jest u nas, że to, co najlepsze to się po kątach chowa). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fotodiagnoza Przerwana pętla 13.09.09, 13:13 przep. kawał życia ale ważne, że powstał.. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: Przerwana pętla 13.09.09, 14:11 Ale brak piotrkowskiego epizodu. Próby jak sądzę "normalnego życia". Powodzenia Marek! Odpowiedz Link Zgłoś
jkmjkm Re: Przerwana pętla 13.09.09, 15:14 Ależ żałosny pijus. W stylu wyborczej - promocja pijaństwa przeplatana promocją pedalstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
uwagiluzne Re: Przerwana pętla 13.09.09, 15:18 > Ależ żałosny pijus. W stylu wyborczej - promocja pijaństwa przeplatana promocją > pedalstwa. to było naprawdę śmieszne :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
kapitanka Re: Przerwana pętla 13.09.09, 18:05 A gdzie tu masz promocję pedalstwa? no...chyba, że Tobie to wszystko kojarzy się z pedalstwem, tak jak Jasiowi z dowcipu wszystko kojarzyło się z d..ą, nawet chusteczka. Facet się zakochał, ożenił, żyje z żoną i to jest promocja pedalstwa...ciekawe, ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
yoobzon Re: Przerwana pętla 13.09.09, 18:12 Robisz wrażenie, człowieku!!! Głęboki intelekt ukryty w tak krotkim poście! Astralny bliźniak Dody, bez dwóch zdań. Odpowiedz Link Zgłoś
munch2 Ciekawy tekst 13.09.09, 15:21 i ciekawy facet. Zawsze mnie tylko zastanawia, czy potrafimy się w takim samym stopniu zainteresować ludźmi, którzy też są autentyczni i mają coś do przekazania, ale nie piją na umór i nie niszczą wszystkiego wokół, jak on. Czy musi być wóda i degeneracja, żeby powstała legenda. Odpowiedz Link Zgłoś
uwagiluzne Re: Ciekawy tekst 13.09.09, 15:49 > i ciekawy facet. Zawsze mnie tylko zastanawia, czy potrafimy się w takim samym > stopniu zainteresować ludźmi, którzy też są autentyczni i mają coś do > przekazania, ale nie piją na umór i nie niszczą wszystkiego wokół, jak on. Czy > musi być wóda i degeneracja, żeby powstała legenda. no pewnie, że nie. Przecież takich przykładów masz mnóstwo. A poza tym Dydak już nie niszczy, to Maria Magdalena i św Paweł naszych czasów :) Odpowiedz Link Zgłoś
x333342 Re: Ciekawy tekst 13.09.09, 20:56 munch2 napisał: > i ciekawy facet. Zawsze mnie tylko zastanawia, czy potrafimy się w takim samym > stopniu zainteresować ludźmi, którzy też są autentyczni i mają coś do > przekazania, ale nie piją na umór i nie niszczą wszystkiego wokół, jak on. Czy > musi być wóda i degeneracja, żeby powstała legenda. znajdz mi takich ! www.youtube.com/watch?v=4su5b6m_llY&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
oryona Re: pierwszy raz czytam o facecie, szczęśliwości 13.09.09, 20:43 nic dodać ... serdeczności dla barda i jego wielbicieli chaayL Odpowiedz Link Zgłoś
theorema Re: Przerwana pętla 13.09.09, 22:05 No, a ja wlasnie tez sobie posluchalam na You Tubie i ...mina mi zrzedla. Sorry, a gdzie on niby ma te 4,5 oktawy???? Ten charkot tez sie liczy jako skala? Nie mowiac juz o tym, ze do tej partii nie potrzeba takiej skali, ale dyletanci-redaktorzy, nawet porzadnych czasopism uwielbiaja tak epatowac tych co sie nie znaja. Moj ulubiony rekord to 8 oktaw jednej z polskich wokalistek wg, redakcji Twojego Stylu, wuahahaaa. zapytajcie kiedys facetow spiewajacych sopranem, ale rowniez meska skala - 3,5 oktawy to juz baardzo duzo! Ale, jak to fajnie sie Tworzy legendy - nikogo nie znalezli... Odpowiedz Link Zgłoś
isabar Re: Przerwana pętla 13.09.09, 22:34 Trzymaj się Marku i po prostu rób swoje. Wielki szacun za Twoją codzienną ciężką robotę, sama dobrze wiem jak trudno wytrwać. Życzę przede wszystkim równowagi-Izabel Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemadry ja pierdo... jego sluchaja tylko 14.09.09, 02:27 wieloryby, obszymury, i nawalone towarzystwo w remizie Odpowiedz Link Zgłoś
mark6 DNO!!Ulubienieć zdegenerowanych pseudoyntelygentów 14.09.09, 09:44 robiących z nieszczęśnika małpę.Faceta do Tworek! Artykuł to apoteoza zaszczanego ludzkiego śmiecia. Odpowiedz Link Zgłoś
tsuranni żałosny niedorozwinięty emocjonalnie lewus 14.09.09, 10:18 ale co tam - przecież artysta... Odpowiedz Link Zgłoś
lokiferrari Przerwana pętla 14.09.09, 10:33 trochę za kolorowo to opisaliście mi się zdaje. jak tak chlał, to musiał się upodlić na maksa. jesli z tego wyszedł i nie pije to szacunek, oby wytrwał. ---- tnij.org/polska_mistrzem_europy Polska mistrzem Europy! po raz kolejny! Odpowiedz Link Zgłoś
bojabedezlosliwynamaxa To trzeba się nachlać i powiesić żeby być kimś? 14.09.09, 11:05 a no i coś pobrzdąkać na gitarzynie. BRAWO! Wtedy Ela Zapendowska Cię doceni a może i wygrasz "Mam Talent" hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś