czarnygrom333 01.10.09, 02:42 Cosik mi sie zdaje ze Tusk i Sikorski chca dla Polanskiego,nadac tytul Honorowy Obywatel Polski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomxp lecz sie palatynacie, lol 01.10.09, 09:10 czarnygrom333 napisał: > Cosik mi sie zdaje ze Tusk i Sikorski chca dla Polanskiego,nadac > tytul Honorowy Obywatel Polski roman polanski obecnie j e s t obywatelem rp tak wiec honorowe mu n i e przysluguje drogi gromie a moze zatrules sie wyziewami swego najnowszego automobila? a mozet byt to ten smrod pol golfowych twego wyszukanego sasiedztwa przykro mi zes taki slabowity ostatnio pzdr pzpr vivat canada Odpowiedz Link Zgłoś
sai_mon Re: lecz sie palatynacie, lol 03.10.09, 08:03 Można by mu odebrać, ale kacza pierdoła nie odbiera nic pejsatym. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Polanski honorowym obywatelem Polski 01.10.09, 09:32 nie mam nic przeciwko,Czajkowski podobno był homoseksualistą i nie z tego jest znany,jak mówi dowcip Odpowiedz Link Zgłoś
tomxp Re: Polanski honorowym obywatelem Polski 02.10.09, 04:03 czarnygrom333 napisał: > Cosik mi sie zdaje ze Tusk i Sikorski chca dla Polanskiego,nadac > tytul Honorowy Obywatel Polski czy jakies nowe fakty ...opinie hipotezy n/t honorowego ? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnygrom333 Re: Polanski honorowym obywatelem Polski 03.10.09, 00:16 Dostanie Gwiazde nie Zydowska ale Orla Bialego.Bedzie wyroznionym Obywatelem. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Polanski honorowym obywatelem Polski 03.10.09, 08:42 cos mi sie wydaje ze polskie koltunstwo albo ci "artysci" jak zanussi ktory tez ma za kolnierzem pedofilie traktuja tego pedofila jak bohatera narodowego!smierdzi to gowno z daleka i powinno siedziec wg amerykanskiego prawa!dotyczy to rowniez tych namiestnikow chrystusa na ziemi czyli katolickich ksiezy wsrod ktorych pedofili jaes ulubiona rozrywka-po bogobojnej katechezie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś