krzynia.c Dajcie mi władze ,a ja was wsadzę - wszystkich. 01.10.09, 15:16 Koniec końcem każdy i tak okazuje się złodziejem,to nasza cecha narodowa. Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Nadają się 01.10.09, 15:25 Wspaniali chłopcy. Nadają się do rządzenia Polską. Potrafią w porę uprzedzić gangsterów i nie tylko a akcjach policji czy innych służb państwowych przeciwko gangsterom i nie tylko. Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Nie pieprz tylko ustąp! n/t 01.10.09, 15:28 do tematu, jestem za! jak nowe standardy, to nowe. A nie jak w pisiarni! Odpowiedz Link Zgłoś
vaclavnewyork Re: Nie pieprz tylko ustąp! n/t 01.10.09, 15:35 cillian1 napisał: > do tematu, jestem za! jak nowe standardy, to nowe. A nie jak w pisiarni! Sto razy lepsza pisiarnia od tej prywatnej psiarni. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Nie pieprz tylko ustąp! n/t 01.10.09, 15:41 tak tak, a teraz do kasy za spełnianie obietnic podpisanych w cyrografie, tfu, w tajnym statusie :D Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Nie pieprz tylko ustąp! n/t 01.10.09, 16:15 statusie, bo w pisiarni nic nie ma z prawdziwego zdarzenia ;) Ale masz rację, mój błąd :) Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: Nie pieprz tylko ustąp! n/t 01.10.09, 16:49 Fakt, że w PiS-ie wszyscy mają kiepski status. A co do statutu, pomylili go chyba ze starterem - taką kartą do telefonu, która kosztuje 5 złotych, a pozwala dzwonić za więcej. Jej największym atutem jest to, że masz nowy numer i nikt Cię nie pozna. JarKacz myślał, że jemu też się uda. Ale on nie ma doświadczeń z telefonią cyfrową :D Odpowiedz Link Zgłoś
vaclavnewyork Spieprzaj dziadu 01.10.09, 15:30 przestancie wreszcie PO -kretnie sie tlumaczyc spieprzac dziady nadajecie sie do rzadzenia jak swinia do tanca .AMialo byc tak dobrze.Wstydze sie siebie ze glosowalem na te dande Niesiolow i roznych innych idiotowe,PiS ie wroc. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Spieprzaj dziadu 01.10.09, 15:33 > PiS ie wroc. czasami od tragedii ludziom miesza sie w głowach. Fakt, ale żeby aż tak?! Wygląda na to, że kłamiesz z tym głosowaniem na PO ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vaclavnewyork Re: Spieprzaj dziadu 01.10.09, 15:39 Ciezko na moja decy7zje pracuje Niesiiolowski Palikot Chlebowski ze o golebim swece premierze nie wspomne jakos trudno w tym towarzystwie nie umiescic Radeczka to malo?W@ Pis ie nie bylo tego jadu i pajacowania aczkolwiek tez nie bylo dobrze to na tyle zebys sobie mogl poukladac w glowce.PowodzeniaP Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Spieprzaj dziadu 01.10.09, 15:47 > jadu i pajacowania aczkolwiek tez nie bylo dobrze to na tyle zebys jadu?! ty przypomnij sobie zadymy z koalicjantami;) Teraz to już na pewno musi ci się poukładać we łbie, nie widzę inaczej :D Dalej głosuj na pis, i nie kłam więcej, bo rozgrzeszenia nie dostaniesz! Odpowiedz Link Zgłoś
vaclavnewyork Re: Spieprzaj dziadu 01.10.09, 16:12 Jestes smiesznie zalosny podobnie jak Twoi mentorzy nie rozumiesz nawet tego co czytasz a ziejesz jadem tak jak Niesiolosiol tez poszukujesz zabki w futerku?Pisalem o Pis ie nie o koalicjantach,Chociaz teraz uwazam ze koalicjanci byli dokladnie na poziomie PO.Kanalow wymiana tektow z Toba mnie nie interesuje.To by bylo na tyle cillian1 napisał: > > jadu i pajacowania aczkolwiek tez nie bylo dobrze to na tyle zebys > > jadu?! ty przypomnij sobie zadymy z koalicjantami;) > > Teraz to już na pewno musi ci się poukładać we łbie, nie widzę inaczej :D > Dalej głosuj na pis, i nie kłam więcej, bo rozgrzeszenia nie dostaniesz! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Spieprzaj dziadu 01.10.09, 16:22 zacytuj mi mój jad, bo może do kogoś innego to było ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qc Zaciasny kolnierzyk 01.10.09, 15:31 i zroszone czolo u bezmyslnego polityka plus menel Jaroslaw K. z kazaniem o moralnosci i praworzadnosci, takie obrazki bedziemy dostawac gdy nie przelamiemy lenistwa umyslowego przy urnie wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 A gdzie jest Donald Pinokio? 01.10.09, 15:38 Przecież on jest szefem partii? Zdumiewające, szefa klubu parlamentarnego PO, partii której TUSK jest prezesem oskarżają bezpośrednio o działanie na niekorzyść Państwa, a ten jak zwykle wsadził głowę w piasek i zniknął. Nie dość że mamy premiera zupełnie nie radzącego sobie ze sprawami państwa to jeszcze tchórza. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Wykonuje badanie na próbie losowej. 1024 telefony 01.10.09, 15:40 to trochę potrwa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Należy się dodatek za szkodliwosć 01.10.09, 15:39 Pisuary dorobią się rozedmy płuc od tego rozdymania nieistniejących afer. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_meteorolog Re: Należy się dodatek za szkodliwosć 01.10.09, 15:58 A Polska to wspaniały kraj, gdzie afer nie ma i nikt nie kradnie tylko braciom się wydaje. Wydaje się to co każdy widzi i słyszy, na co dzień odczuwa i udaje że wszystko w porządku tylko te małe przebrzydłe kaczorki, mówią że jest inaczej..haha Odpowiedz Link Zgłoś
bambambama Chlebowski: Ustąpię choćby dziś 01.10.09, 15:42 Walka polityczna że aż miło! Ciekawe czy Tusek też jakieś pieniążki na zagranicznych kontach ciuła... A tak swoją drogą, czy rozliczono Kwacha z tego co mówił biznesmenowi Olin? Odpowiedz Link Zgłoś
gluptusk Chlebowskiemu ze strachu pot z jąder splywal chyba 01.10.09, 15:44 pocil się jak szczur Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Chlebowskiemu ze strachu pot z jąder splywal 01.10.09, 16:01 gluptusk napisał: > pocil się jak szczur Też zauważyłem. A upały się skończyły. :)))) Ciekawe co by wyszło na wykresie jakby go w trakcie konferencji podłączyć do wariografu? Alpy czy Himalaje? Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 powinno być: choćby wczoraj ! 01.10.09, 15:45 szef klubu parlamentarnego, komisji finansów, gada o takich rzeczach przez telefon republika bananowa Odpowiedz Link Zgłoś
bambambama Re: Chlebowski: Ustąpię choćby dziś ustąp masz 8h 01.10.09, 15:56 hehe, już 8h Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher ..Szepty PiS..... 01.10.09, 15:55 Otoz w sluchawce slychac...Kaczynskiego.To PiS -krzyczy rudy Chlebowski. Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierz111 Chlebowski złapany za rękę! 01.10.09, 15:56 To nie moja ręka. Każdy złodziej tak twierdzi. Gdyby to było normalne inne państwo Zbysia by już nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
a-z2005 Jak zwolnić Chlebowskiego 01.10.09, 15:57 Wystarczy dostatecznie duża liczba wpisów na forach w internecie i Tusk go zwolni. Teraz już drodzy internauci wiecie jak sterować Premierem. Powie i zrobi zawsze tak jak publiczność oczekuje, więc piszcie drodzy internauci jak najwięcej o tym, co was wkurza. Mnie np. Palikot, bo leń nic nie zrobił z "upraszczaniem państwa" i tylko błaznuje. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Jak zwolnić Chlebowskiego 01.10.09, 16:01 szkoda że pisiarnia tak nie miała! A może miała, i dlatego po 2 latach poddała swój idealny rząd? :))))) Może..... Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Jak zwolnić Chlebowskiego 01.10.09, 16:05 a-z2005 napisał: > Wystarczy dostatecznie duża liczba wpisów na forach w internecie i Tusk go > zwolni. Teraz już drodzy internauci wiecie jak sterować Premierem. Powie i > zrobi zawsze tak jak publiczność oczekuje, więc piszcie drodzy internauci jak > najwięcej o tym, co was wkurza. Mnie np. Palikot, bo leń nic nie zrobił z > "upraszczaniem państwa" i tylko błaznuje. No nie zorbił, ale małpkę sobie strzelił. Odpowiedz Link Zgłoś
bambambama Chlebowski: Ustąpię choćby dziś 01.10.09, 16:13 Dziwię się że pozwolili mu się wypowiadać na tle logo PO... Odpowiedz Link Zgłoś
rosolina Chlebowski: Ustąpię choćby dziś 01.10.09, 16:14 Od dziecka wpajano mi, że podsłuchiwanie jeat upadlające i niegodne człowieka honoru. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Chlebowski: Ustąpię choćby dziś 01.10.09, 16:16 rosolina napisał: > Od dziecka wpajano mi, że podsłuchiwanie jeat upadlające i niegodne > człowieka honoru. Mnie także, ale jednocześnie że kradzież i kłamstwo sporo gorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: Chlebowski: Ustąpię choćby dziś 01.10.09, 16:50 Chyba mamy do czynienia z inwigilacją rządu przez opozycję. W Hollywood powinni film o tym zrobić! Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: ******PO to Złodzieje******* 01.10.09, 16:17 I tych jest w Polsce większość. Czyli statystycznie, twój ojciec jest pedofilem, a matka złodziejką? Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Gdzie się podział Tusk?!!! 01.10.09, 16:21 Czeka na wyniki sondaży? A na co tu czekać?... Jeszcze nadzieja na ślepe poparcie nie zagasła? Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Chyba pójdą w zaparte- skoro tak długo nie ma 01.10.09, 16:21 żadnej decyzji premiera. Boją się tąpnięcia w sondażach i liczą na pomoc "zaprzyjaźnionych mediów". Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Chyba pójdą w zaparte- skoro tak długo nie ma 01.10.09, 16:25 > "zaprzyjaźnionych mediów". tego nawet geniusz Ziobry, by nie umiał odkręcić, więc i na media nie mogą liczyć ;) Trzeba Ch. ukarać, to i jeszcze PO zyska na tej całej pisowskiej aferze! Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy znaczysie Rywin to pikuś... 01.10.09, 16:25 szemrany szef od jednorękich bandytów Rysia już zamówił karków dla rozmownych POwiaków zapewne...albo POwieszą się w kącikach higienicznych w celach.. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: znaczysie Rywin to pikuś... 01.10.09, 16:26 > higienicznych w celach.. bredzisz, jak zwykle! Odpowiedz Link Zgłoś
thasis Re: znaczysie Rywin to pikuś... 01.10.09, 16:26 Na co czekasz , ustap. Czy az tak mocno jestes przyspawany do stolka ??? Polska - kraj kombinatorow i zlodzieji Odpowiedz Link Zgłoś
fotorad Chlebowski: Ustąpię choćby dziś 01.10.09, 16:33 powinien to już dawno zrobić nie było by zadymy.a tak jaki jest król każdy widzi.goły! Odpowiedz Link Zgłoś
robertus64 Re: Chlebowski: Ustąpię choćby dziś 01.10.09, 16:39 nie kzady widzi.... pieski platfusow nawet jak im przywodcy ukradna trampki nadal beda jazgotac z zachwytu nad swoimi wodzami... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Chlebowski: Ustąpię choćby dziś 01.10.09, 16:41 > pieski platfusow nawet jak im przywodcy ukradna trampki nadal beda czytaj posty ze zrozumieniem!!!! Bo chyba nic do ciebie nie dochodzi, tak jak do pisiarni, że ich spoty gooowno dają! A tylko kasę wyrzucają! Odpowiedz Link Zgłoś
robertus64 Re: Chlebowski: Ustąpię choćby dziś 01.10.09, 16:48 najlepszy spot byl dzisiaj na konferencjii z chlebowskim w roli glownej jak sie tlumaczyl i malo nie plakal jednym slowem superprodukcja PO!!! oby tego bylo wiecej.... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Chlebowski: Ustąpię choćby dziś 01.10.09, 16:57 > tlumaczyl i malo nie plakal i za to Ch. poleci, mam nadzieję. A tobie szczena opadnie, jak dzięki waszej zadymie, PO wygra kolejne wybory :D ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jarsza To ustąp boś głupi, mimo że afera 01.10.09, 16:37 to wymysł wiadomych braciszkow to takie zachowania jak pana sa ponizej poziomu prawdziwego Polityka. Odpowiedz Link Zgłoś
alicjalawendowa Chlebowski: Ustąpię choćby dziś 01.10.09, 16:39 a zy to ten sam Pan Sobiesiak skazany w 2005 za korupcję Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Chlebowski: Ustąpię choćby dziś 01.10.09, 16:39 Hura,hura, hura. Niech nam żeje nowa komisja śledcza. Jak tak dalej pójdzie to zabraknie osłów jako członków komisji obecnych i tych co będą. A może wskrzesić Robespierra? Odpowiedz Link Zgłoś
ni-e Chlebowski: Ustąpię choćby dziś 01.10.09, 16:50 to niech Pan ustąpi a nie jak Pan Tusk mówi tylko czekam na ustąpienie i zrzeknięcie się immunitetu Odpowiedz Link Zgłoś